ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

17 dakika eliptik yaptım ancak bu kadar dayanabildim. Hiç böyle terlememiştim. :halay:@Papatya gelini

Eklentiler

• IMG_20181123_105343373.jpg
    IMG_20181123_105343373.jpg
    173,3 KB · Görüntüleme: 26
Hangi bölüm benim tarih bu sene başladım :) ama 3.universitem :) daha önce iktisat fakültesi kamu yönetimi bölümü iki yıllık diplomami aldım çekildim .sonra şansıma lisans tamamlama kalktı oda iki yıllık kaldı üzüldüm biraz çünkü en zor dersleri vermiştim:KK43: daha sonra Auzef istanbul üni sosyoloji şimdi 4.sinif ve AÖF tarih biraz ikisi zorluyor beni :) insallah herkesin sınavı güzel gecer:KK71:

Hangi bölüm benim tarih bu sene başladım :) ama 3.universitem :) daha önce iktisat fakültesi kamu yönetimi bölümü iki yıllık diplomami aldım çekildim .sonra şansıma lisans tamamlama kalktı oda iki yıllık kaldı üzüldüm biraz çünkü en zor dersleri vermiştim:KK43: daha sonra Auzef istanbul üni sosyoloji şimdi 4.sinif ve AÖF tarih biraz ikisi zorluyor beni :) insallah herkesin sınavı güzel gecer:KK71:
konaklama işletmeciliği benimde 2. üniversitem iki yıllık elektronik teknolojisi mezunuyum bu sene son sınıftayım bu dönem 4 dersim var eşimle birlikte okuyoruzz aynı bölümdeyiz :)

Bnmde canım skılıyordu eşime tv taktırdım spor odasına şmdi iyiyim tv izkerken zman geçiyo hemen:KK76:
Benim TV üst katta var ama başka odada aslında ben onu odama getirebilirim ama TV sevmiyorum:KK43: birde koşu bandında yürürken ders calisiyorum telefondan öyle zamanın nasıl geçtiğini pek anlamıyorum:)

Benim TV üst katta var ama başka odada aslında ben onu odama getirebilirim ama TV sevmiyorum:KK43: birde koşu bandında yürürken ders calisiyorum telefondan öyle zamanın nasıl geçtiğini pek anlamıyorum:)
Aslında buda gzl bi fkirr kitap okumayı denemştm bnde ama beceremedimm yürüyünce

X