- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
Tşk ederm balımmAramıza hoşgeldin canım, bol şans Tugceilker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederm balımmAramıza hoşgeldin canım, bol şans Tugceilker
Tşk ederm cnm hoşbuldm :)Tugceilker hoş geldin
Anladm tatlımm.. bendeki pilates topuylada oğluşm oynuyor :)Günaydın hepinize
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
Slm canım, hosgeldin
Benim var evde koşu bandı ve plates topu, yalnız topla ben değil çocuklar oynar genelde
Koşu bandını düzenli kullandım bir dönem, çok faydasını görmüştüm. Şu an yoğunluktan açamadım henüz ama tekrar başlamak istiyorum en kısa zamanda..
Hoşbldm tatlımm. Evrt yaa harika :)Hoşgeldin canım burası motivasyon kayniyo doğru yerdesin
Oh ne gzll evet cnm heryeri çalıştırıyo eliptikk.bende eliptik var canım yeni 2 ay oldu alalı süper bir şey tüm vücudu çalıştırıyor
maşaallah bütün takım tamam kim tutar seni insaalah istediğin rakama ulasirsinOh ne gzll evet cnm heryeri çalıştırıyo eliptikk.
Bende de koşu bandı mekik aleti pilates topları elipyik bsiklet ve kondisyon bsikleti var. Spor odasna sdce trmzlk içn griyodm. Bgndrn itibaren spor içn gricm :)
Ay kıyamam çok geçmiş olsunKızlar günlerdir halim perişan çocuklar hasta eşim hasta günde kızımı kaç kez banyo yaptırıyorum ishal çok fena yatak yorgan yıka devamlı telefonu hiç elime almıyorum ama geldim inşallah
Kızlar hastayım sabahtan beri yatıyorum boğazlar fena hafif ateş var soğuk algınlığı haplarla iyi olmaya çalışıyorum of ya ne zaman sıkı rejim yapacam desem illa bi engeller çıkıyor
Evinde spor aleti olan var mı yada spor salonuna giden? Hangi aletleri kullanıyorsnz faydasını gördünz mü ??
Hiç bişey yemeden geçirdim geceyi
o zaman biz seninle çağlayaan başında buluşalım ben çeyrek simit yiyorum kalanı da sana verirm bu devirde güzel tasarruf ederizSimitin hepsini yemedim dörtte üçünü yedim C cizen_bayan
o zaman biz seninle çağlayaan başında buluşalım ben çeyrek simit yiyorum kalanı da sana verirm bu devirde güzel tasarruf ederiz
Yeni gelen arkadaşlara kuralları anlatarak çok tatlı oluyorsunuz benceCanım ilk sayfada kurallar var okumuşsundur ben yine de söyleyim
Çarşamba günleri en geç saat 14 e kadar tartı fotosu ile bildirim yapıyoruz
Her gün menü paylaşımı yapıyoruz I IRMAKK70 i etiketleyerek :)
Spor da @Papatya gelini
Kilo bildirimi yaptığımızda Forever07 ve A AklinYolu1
Bende iki hafta oldu buradayım bildiklerim bu kadar eksikleri arkadaşlar tamamlar
Ya senin şirinliğinTugceilker hosgeldin aramiza. Makbussss gecmis olsun kuzum. Insallah iyi cikar sonuclarin.
@naz5403
@kokulusabun
Makbussss menuleri unutmayin kizlar.
Süpersinn30 dk kondisyon bsikleti yaptm oturma odasına taşıdım tv karşısında @Papatya gelini :)