ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydın hepinize :KK25:
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine :KK68:

Slm canım, hosgeldin :KK25:
Benim var evde koşu bandı ve plates topu, yalnız topla ben değil çocuklar oynar genelde :KK70:
Koşu bandını düzenli kullandım bir dönem, çok faydasını görmüştüm. Şu an yoğunluktan açamadım henüz ama tekrar başlamak istiyorum en kısa zamanda..
Anladm tatlımm.. bendeki pilates topuylada oğluşm oynuyor :)

bende eliptik var canım yeni 2 ay oldu alalı süper bir şey tüm vücudu çalıştırıyor
Oh ne gzll evet cnm heryeri çalıştırıyo eliptikk.
Bende de koşu bandı mekik aleti pilates topları elipyik bsiklet ve kondisyon bsikleti var. Spor odasna sdce trmzlk içn griyodm. Bgndrn itibaren spor içn gricm :)

Gübaydın kızlar.

Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu suyumu içtim.

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmk.
1 kibrik kutusu kdr peynir.
1 kupa light süt
Yarım kabuklu limonlu salatalık. I IRMAKK70

Forever07 Forever07 A AklinYolu1 tartı fotomu koydm..

Eklentiler

• 20181123_092712.jpg
    20181123_092712.jpg
    241,3 KB · Görüntüleme: 31
Oh ne gzll evet cnm heryeri çalıştırıyo eliptikk.
Bende de koşu bandı mekik aleti pilates topları elipyik bsiklet ve kondisyon bsikleti var. Spor odasna sdce trmzlk içn griyodm. Bgndrn itibaren spor içn gricm :)
maşaallah bütün takım tamam kim tutar seni insaalah istediğin rakama ulasirsin

Kızlar hastayım sabahtan beri yatıyorum boğazlar fena :hasta:hafif ateş var soğuk algınlığı haplarla iyi olmaya çalışıyorum of ya ne zaman sıkı rejim yapacam desem illa bi engeller çıkıyor :kızgın:

oyy geçmiş olsun kuzumm

Evinde spor aleti olan var mı yada spor salonuna giden? Hangi aletleri kullanıyorsnz faydasını gördünz mü ??

öncelikle hoş geldin canım doğru yerdesinn:halay: ben gidiyorum salona en çok eliptik bana göre her yerin çalışıyor çünkü
Hiç bişey yemeden geçirdim geceyi

süpersin sennn :nazar:

Canım ilk sayfada kurallar var okumuşsundur ben yine de söyleyim
Çarşamba günleri en geç saat 14 e kadar tartı fotosu ile bildirim yapıyoruz
Her gün menü paylaşımı yapıyoruz I IRMAKK70 i etiketleyerek :)
Spor da @Papatya gelini
Kilo bildirimi yaptığımızda Forever07 Forever07 ve A AklinYolu1
Bende iki hafta oldu buradayım bildiklerim bu kadar eksikleri arkadaşlar tamamlar :KK66:
Yeni gelen arkadaşlara kuralları anlatarak çok tatlı oluyorsunuz bence :KK19::KK200:

X