ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Son siralamaya gore haftalik sonuclar . Kilo alanlarin menu kupasi silindi. Esitlik durumunda yuzdelere bakildi. :KK51:

Tebrikler kizlar. :nazar::nazar::nazar:

1: A AklinYolu1 :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon: birincilik + menu
2: @Muttapa7555 :sampiyon::sampiyon:ikincilik
3: @Nana929 :sampiyon::sampiyon:menu + hedef
4: @Sudem_mmm :sampiyon:ucunculuk
5: YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z :sampiyon:menu
6: @TugbArda :sampiyon:menu
7: I IRMAKK70 :sampiyon:menu
Bir kupam bile yok anlıyormusun :ıslık:
78 bu sefer olacak kızlar:KK66:

Sıkma canini haftaya alirsin:sampiyon:
Zaten menüden alıyorum sadece, onu da kaçırmamaya çalışırım artık :KK70:

Olsun sekerim seni mi kiricam. :KK53:Supurgem geldi bu arada. Begendim. :dondurma:

Tamamen zugurt tesellisi. :KK70:

Ooo hadi hayırlı olsun. Güle güle kullan (temizlik yaparken ben pek gülmem gerçi ama :confused:)
arada sırada, ayda senede bir hatta kırk yılda bir süpürürsün artık evi :KK70:

Bir kupam bile yok anlıyormusun :ıslık:
Konuk oyuncu gibi katilirsan olacagi o naz. :KK70:

Ooo hadi hayırlı olsun. Güle güle kullan (temizlik yaparken ben pek gülmem gerçi ama :confused:)
arada sırada, ayda senede bir hatta kırk yılda bir süpürürsün artık evi :KK70:
Sagol sab.

Ya yok haftada bir supururum ilginctir. :confused:Bulasigi sevmiyorum ben , bir de camasiri. :KK70:

Ayyy canim ya 59 larda takildi kac hafta. Pg . ne diyor soran olursa BDV de dersiniz. :KK70:

Oluyor oyle seyler de takinca daha cabuk gitmiyor yani. :KK12:

Bizim takim KK nin en iyilerinden. :nazar:Toparlarlar ama paylasim az , bu topigi gerektigi gibi kullanmiyoruz.
Daha aktif olmak isterim ama olanı bu canım şimdi uyudu benim küçük canavar büyük oğlan da hala ayak sürüyor yatmamak için hayat oldukça yorucu benim için ama çok şükür...
Bu arada yarın Leslie ye başlayacağım bir ara yapmıştım Doğumun 4. Ayında falan dikişlerden dolayı fazla yapamadım keyifliydi yarın tekrar başlayım bakalım :dondurma:

Daha aktif olmak isterim ama olanı bu canım şimdi uyudu benim küçük canavar büyük oğlan da hala ayak sürüyor yatmamak için hayat oldukça yorucu benim için ama çok şükür...
Bu arada yarın Leslie ye başlayacağım bir ara yapmıştım Doğumun 4. Ayında falan dikişlerden dolayı fazla yapamadım keyifliydi yarın tekrar başlayım bakalım :dondurma:
Leslie yi ben de seviyorum. :KK50:Kolum iyilessin Jillian a da baslayabilirim.

Cocukla zor biliyorum ama iste bence ne kadar cok paylasim o kadar cok kilo. :rapci:

Sab. sana ve pg . ye takilmak ayri bir hosuma gidiyor. :KK45::KK70:

20181121_232825.png

Yinede yazayım
I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
1dilim ekmek
Çay

Misafirlikte:KK43:
2dilim börek
2kase salata
Yarım dilim pasta

Akşam
Yarım ayva
2kaşık mantı(çocuklardan yedim)
:KK43:
Beğen butonuna bastım ama yanlış anlama
Menüye değildi o :KK70::confused:

Leslie candır. Bir dönem yapıp özellikle sıkılaşma konusunda çok verim aldığım, yalnız tekrar başliyorum deyipte bir türlü başlayamadığım bir spor videosudur kendisi :))

X