- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Olsun biz onu karanlıkta bile görürüzUtancindan karanlik cikmis.
Reglini bi atlattin mi seni de goricigizzz.
Arada olur tabi ki canim. Benim lattem , benim patatesim gibiii.
Hmm çarşambayı bekliciiim dört gözle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun biz onu karanlıkta bile görürüzUtancindan karanlik cikmis.
Reglini bi atlattin mi seni de goricigizzz.
Arada olur tabi ki canim. Benim lattem , benim patatesim gibiii.
Tesekkur ederim kuzum destegin icinSiskinlikten cok regl sonrasi kendimden korkuyorum ben aslinda. Reglken o kadar degil ama bittikten sonraki bir kac gun sanki icime bir canavar giriyor, tuzlu bisey yerim canim tatli bisey ister, tatli bisey yerim canim eksili acili tuzlu bisey isterGüzel habeeer, regle takılma şişkinliğiyle gelir geldiği gibi de gider :)) umarım böyle devam edersin canım..
Eee o kadar da kaçamak olacak tabiki, "hiçbirşey yemiyorum ağzıma sürmüyorum" diyene de inanmam, hepimizin eli gidiyor arada illa ki, önemli olan kaçamağın dozunun ayarlanmasıTuhh gizlilik modu falan yok mu suralarda biyerler de saklansak arada Baklavasiz, pilavsiz diyet mi olurmus canim, yiyeceksin ki kilo vermeye gucun olsun can bogazdan gelir
Ayynı benTesekkur ederim kuzum destegin icinSiskinlikten cok regl sonrasi kendimden korkuyorum ben aslinda. Reglken o kadar degil ama bittikten sonraki bir kac gun sanki icime bir canavar giriyor, tuzlu bisey yerim canim tatli bisey ister, tatli bisey yerim canim eksili acili tuzlu bisey ister
Ben pilavi kacamak olarak gormuyorum zaten Allahtan pirinc pilavindan cok bulgur pilavini severim. Baklavayi da diyete basladigimdan beri sadece bir kez iki dilim baklava yedim, tadi damagimda kaldi o yuzden dilimden dusmuyor ki anisi silinmesinDun de ilk boregimi yedim diyete basladigimdan beri hic yapmamamistim borek, evdekiler bayram etti borek varr diye Isin ilginci sabah tartildim aksam borek yemek -300 demekmis @Forever07Eee o kadar da kaçamak olacak tabiki, "hiçbirşey yemiyorum ağzıma sürmüyorum" diyene de inanmam, hepimizin eli gidiyor arada illa ki, önemli olan kaçamağın dozunun ayarlanması
canım biraz iradeni koruman lazım öğlen makarna yediysen akşam pilava hayır demelisin yoksa böyle veremezsin ve ben niye veremiyorum diye tribe girersin daha kötü olur ye yeme demiyorum ama hepsini bir günde yememeye dikkat et olur muaamaa ama ne yapayımm işyerinde makarna çıktııı akşamda kayıvalidem pilav yapmış ( ve regl dönemi olunca çikolata yemeği isteği arttııı ekmek kepek ekmeğii söz daha dikkatli olcammm
Supersin kuzum. Guzel taktikmis, deneyecegim. Genelde tatli istegi icin bitter cikolata ya da kuru meyvelerden yiyorum ben de.Ayynı ben
Bunlar normal şeyler, önemli olan o tatlı isteğini ve ardından gelen tuzlu isteğini sonra tekrar tatlı isteğini doğru şeylerle bastırman bunun için çiğ bademi tavsiye ederim.
Tatlı için küçük kare bitter (kakao oranı yüksek olanı ama) tuzlu için seviyorsan az tuz atılmış haşlanmış patates veya yumurta..
Ya da çavdar-tam buğday-kepekli ekmeklerle yeşillik+domates+peynir tarzı bir sandviç tekrar canım tatlı istedi dersen tarçın serpilmiş elma veya muz...( 16 kiloyu kolay vermedim ben)
Daha fazla alternatif üreterek bunlarla geçiştirebilirsin canım.
peki kuzummcanım biraz iradeni koruman lazım öğlen makarna yediysen akşam pilava hayır demelisin yoksa böyle veremezsin ve ben niye veremiyorum diye tribe girersin daha kötü olur ye yeme demiyorum ama hepsini bir günde yememeye dikkat et olur mu
Ben pilavi kacamak olarak gormuyorum zaten Allahtan pirinc pilavindan cok bulgur pilavini severim. Baklavayi da diyete basladigimdan beri sadece bir kez iki dilim baklava yedim, tadi damagimda kaldi o yuzden dilimden dusmuyor ki anisi silinmesinDun de ilk boregimi yedim diyete basladigimdan beri hic yapmamamistim borek, evdekiler bayram etti borek varr diye Isin ilginci sabah tartildim aksam borek yemek -300 demekmis @Forever07
Evet bak kuru meyveyi unutmuşum. Ben genelde komposto veya hoşaf yapıyorum onlarla, sade yiyemiyorum. Yiyebiliyorsan o da güzel bir seçenek..Supersin kuzum. Guzel taktikmis, deneyecegim. Genelde tatli istegi icin bitter cikolata ya da kuru meyvelerden yiyorum ben de.
Eskiden ben de cok sik yapardim hamur isi. Borek, pogaca, tatli eksik olmazdi sofradan, baktim bana geri donusu fena oluyor kestim. Artik daha sebze, salata agirlikli, kendim yemesem de et, tavuk, balik agirlikli sofralar kurmaya calisiyorum:)Ben çok sık pasta börek yaparım. Hafta sonu özellikle pazar üşenmem 7 de kalkar o hamuru yoğururum
Bizim ev ahalisi de çok memnun bu durumdan, tabii kilo alan yok, özellikle küçük kızım benden çok yer ama kilo almıyor, iyiki bana çekmemişsin diyorum bazen :))
Ben cok seviyorum kuru meyve. Ozellikle kayisi ve incir kurusunu sabah ac karna 1-2 tane yiyorum uzerine bir bardak ilik su, tuvalete cikamadigim zamanlar faydasini cok gordum boyle.Evet bak kuru meyveyi unutmuşum. Ben genelde komposto veya hoşaf yapıyorum onlarla, sade yiyemiyorum. Yiyebiliyorsan o da güzel bir seçenek..
Yapmıyorum ben yapsam yerim. Sizin gibi iradeli değilim :)Ben çok sık pasta börek yaparım. Hafta sonu özellikle pazar üşenmem 7 de kalkar o hamuru yoğururum
Bizim ev ahalisi de çok memnun bu durumdan, tabii kilo alan yok, özellikle küçük kızım benden çok yer ama kilo almıyor, iyiki bana çekmemişsin diyorum bazen :))
En kotu tarafi da canim bisey istiyor soyle eksili tuzlu falan bisey ama ne oldugunu ne ben biliyorum ne canimYapmıyorum ben yapsam yerim. Sizin gibi iradeli değilim :)
Tuzlu tatlı tuzlu tatlı ben de öyleyim ırmak.
neden ki canımmmHayatımın en boktan gününü geçiriyorum şuan
noldu kuzummmHayatımın en boktan gününü geçiriyorum şuan