Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen hafta : 76.7
Bugun : 74.9
Fark : -1.8
% 2.346

:KK71::KK71::KK71::KK71:
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307

IMG-20241130-WA0005.jpg

29 Kasım menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta 2 kaşık lor ve yeşillikle omlet, yarım avakado, 10 zeytin, havuç biber kıvırcık, 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
14.30 4 kaşık yoğurt içine yarım cennet hurması 2 kaşık yulaf 1 çk chia 1çk keten tohumu 1 tk tahin 1 tk ham kakao
18.00 8 kaşık kuru fasulye 3 kaşık bulgur pilavı bol salata 1 bardak ayran
20.30 6 çiğ badem

Aslında benim çocuğun da etütü var okulda, dönem başından beri göndermedim. Kalkıp onu mu götürsem acaba diyorum.

Evi toplama boşver ama uyuma, aç tv'yi karşısına uzan keyif yap.
İki numara kalktı. Şimdi onun kahvaltısını yaptırıyorum. Uyumak hayal oldu da . Kalkıp ne yapsam acaba .
Bosver bence surekli bir is pesindesin😅 kahvslti yap ustune uyu😁
Daha kahvaltımı bile yapamadım. Keşke erkenden tartilmasaydim. 150 gramla hedefi kaçırdım.
Günaydın kızlar bol bol eksi gordugumuz bir gün olsun 💚🥰
sibel_84 sibel_84 ama derece olarak çok gormyelim lütfen 🥶 ben ilk görev yaptığım yerde 12 sene önce -15 -20 görmüştüm de çok zannediyordum Allah sizlere ve o taraftakilere yardım etsin
Kasım ayinda böyle ise Ocak subat nasıl olur diye kendime soruyorum

Zaten vücut yoğunluğu dinlenince gidiyor, stres, beyin ve kalp yorgunluğu uzun sürüyor canım 😔
O zaten insanı yoruyor abla inşallah tez zamanda neşen artarak gelir 🥰😘
Sağ ol bitanemmm ❤️ bir anda gitmez tabi haklısın. Azar azar gitsin ama gitmiyor 😭
Gide abla gitmiyorsa teknik veya hormonal bir sıkıntı var demektir kan baktirdin mi yakinda🥰
Stresimi attım canım. Ağladım ya geçti.
Yaaa sen stresli olma canım zaten soğuk bari neşe ve mutlulukla için ısınsın 🥰

Bende umutluyum hepinizden.
Bir hafta yapıp kenara çekilmek lazımmış. Bu hafta hatta izin mi alsam hem regl geldi grupları da sıkıntıya koymayayim.
Bunu da deneyip öğrenmiş oldun 😘 Belki biraz dinlenmek iyi gelir canım ama sakın çok uzaklaşma.
Geçmişten geldim.
Herkese günaydın buz gibi bir Erzurum sabahından.
Artık yuruyuslerde yalan oldu...
Şaka gibi, Allâh kolaylık versin canım.
İzne beraber çıkalım mı :KK22:ben leğenimi alıp sizin taraflara gelmeyi düşünüyorum. Karlar eridi mi :rolleyes:
Yok nerde erimek. Her yer bembeyaz. Bende de var leğen beraber çıkalım mi palandokene 🤣🤣
Dikkat edin de leğenlerinizle Erzurum semalarına uçmayın 🤣🤣

İki numara kalktı. Şimdi onun kahvaltısını yaptırıyorum. Uyumak hayal oldu da . Kalkıp ne yapsam acaba .

Daha kahvaltımı bile yapamadım. Keşke erkenden tartilmasaydim. 150 gramla hedefi kaçırdım.

Aklima her zaman sogukta ilk önce evsizler evi çok sağlam olmayanlar yaşlılar ve küçük cocuklar gelir keşke yaptırma ve devamlılığını sağlama imkanım olsa da onlar için bir barınma yerleri yaptirabilsem derim bu da benim hayallerimden biri 🥺

O zaten insanı yoruyor abla inşallah tez zamanda neşen artarak gelir 🥰😘

Gide abla gitmiyorsa teknik veya hormonal bir sıkıntı var demektir kan baktirdin mi yakinda🥰

Yaaa sen stresli olma canım zaten soğuk bari neşe ve mutlulukla için ısınsın 🥰
Şu iki üç ay beni çok yordu. İki günlükte olsa başımı alıp gitmem lazım. Kafa dagitmam lazım.

Bunu da deneyip öğrenmiş oldun 😘 Belki biraz dinlenmek iyi gelir canım ama sakın çok uzaklaşma.

Şaka gibi, Allâh kolaylık versin canım.

Dikkat edin de leğenlerinizle Erzurum semalarına uçmayın 🤣🤣
Haberlere cikiyormuşuz. Unideyken hep legenle kayardik. Onun zevki farklı.
Ben izin isteyeyim bu hafta. Fazla cozutmadan bir de regl haftası gruplara da zarar vermeyeyim.

Aklima her zaman sogukta ilk önce evsizler evi çok sağlam olmayanlar yaşlılar ve küçük cocuklar gelir keşke yaptırma ve devamlılığını sağlama imkanım olsa da onlar için bir barınma yerleri yaptirabilsem derim bu da benim hayallerimden biri 🥺
Orası da ayrı dert canım. Hayvanlar evi olmayanlar ...

Kızlar yeni telefon aldık, şu an bilgiler yükleniyor, büyük oğlum bekledi, bekledi, duramadı gitti. Tüm bilgilerin aktarılması için hala 2 saat var🥴
Bende artık yatmaya gidiyorum
Belki sabah yeni telefonu kullanıma hazır edemeyebilirim
Tartı için gecikirsem haberiniz olsun 😘😘😘
Güle güle kullan canım 😍😘
Kaptanım umarım çok güzel eksilerin olur. Hafta boyunca bütün güzel mesajların desteğin için sonsuz teşekkürler 💜 🌹 💐 :KK60:
Canımsın :KK60: :KK68:
Kilo bildirimini yapayım kahvaltı yapayım acayip acıktım nedense
Geçen cumartesi 69.85
Bugün 69.65
Fark -200
Kilom direndikce bende direndim ama gitmiyor pis yaglar. Bu hafta böyle oldu kızlar kusura bakmayın . Kaptaniniz olarak daha fazla vermek isterdim ama gitmedi. Bırakmıyor beni...
Tebrikler kaptanım 🌸 arka arkaya çok güzel kilolar verdin. Bu hafta regl oldun onun etkisiyle yavaşladığını düşünüyorum. Zamanında aynı durumu bende yaşadım. 70-69 arası belli bi süre takıldım ama o direnç öyle bir kırılıyor ki göreceksin canım benim. İçini ferah tut olur mu? Bu hafta için çok teşekkür ederim. Çok öpüyorum seni :KK60::KK68:
Aman allahımmmm çiçeğim 🌸🌸🌸🌸🌸
🧿🧿🧿 nazar değmesin rabbim bu azmini daim etsin şekerim 🧿🧿🧿
Tebrik ediyorum canım 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😘😘😘😘
Süper bir eksi :KK60::KK68:
29 Kasım menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta 2 kaşık lor ve yeşillikle omlet, yarım avakado, 10 zeytin, havuç biber kıvırcık, 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
14.30 4 kaşık yoğurt içine yarım cennet hurması 2 kaşık yulaf 1 çk chia 1çk keten tohumu 1 tk tahin 1 tk ham kakao
18.00 8 kaşık kuru fasulye 3 kaşık bulgur pilavı bol salata 1 bardak ayran
20.30 6 çiğ badem
Afiyet olsun tatlım çok sağlıklı bir menü 💕 sana güzel eksiler getirsin 😘

Geçen cumartesi 69.85
Bugün 69.65
Fark -200
Kilom direndikce bende direndim ama gitmiyor pis yaglar. Bu hafta böyle oldu kızlar kusura bakmayın . Kaptaniniz olarak daha fazla vermek isterdim ama gitmedi. Bırakmıyor beni...
Sen de elhan gibi iki haftadır çok iyi kilo veriyorsun canım o yüzden bu hafta böyle olması çok normal.
Günaydın hanımlar

23.11.2024 63.8
30.11.2024 64.2

Fark +400
Regl olduğum için böyle. Eki Görüntüle 3512135
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Regl artısi yanında sabah erken tartilmanin da etkisi canım neyse ki fazla bir şey yok.
Helal olsun, sadece maşallah diyebiliyorum.

Sende çocuklar üç tane olunca uyumak ne mümkün. Ama nolur iş yapma, otur azıcık yerinde dınlen.

Tekrar tartilman mümkün değil mi.
Günaydın kızlar 😍 bu hafta ki izin ama +500gr geri dönmüş:KK43: tekrardan yarışlara girmek istiyorum kaptanim LenaG LenaG
Geçen hafta 77.o
Bugün +77.5
Eki Görüntüle 3512143
Bence izinler yaramıyor canım, artın çok değil hızlıca gidecektir.

Geçen cumartesi 69.85
Bugün 69.65
Fark -200
Giden her gram yağ başimizin tacıdır :KK9::KK9:

X