- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Ehehee süpermiş, işte pasta kötü gözüküyor .Pastaaa ööööööö, düşman ,tartıda artı çıkaracak bu oyunlara gelme @ zinnia
Kiz ben bunun sakasini yapmistim. Gercek mi oldu. Kendimden suphe ediyorum bazen .Kızlar naber ben çok yorgunum sinirliyim mobilyalar eksik yanlış hatalı geldi bazısı geri gidecek bazısına ek yapılacak biri hiç gelmedi o gelecek...
Elime birini geçirsem çok pis döveceğim yarın bi telaş daha çıktı bana birde elbisemi gidip teslim almalıyım...
Şu burç olaylarının kanalını yazın izleyeyim bi ara.
Menü ararken izleyemedim geçmiş mesajlarda.
Şuan hatır hutur kaşınıyorum. Bi düş alıp dinleneyim. Menüleri eksik olanlar yazım gelcem kontrole....
Ehehee süpermiş, işte pasta kötü gözüküyor .Pastaaa ööööööö, düşman ,tartıda artı çıkaracak bu oyunlara gelme @ zinnia
En iyisi bosver. Cok yemekten iyidir.A AklinYolu1 10 temmuz menü
Öğle yarım çay bardağı beyaz leblebi
Akşam 5 köfte 1 tabak da karışık sebze 2 bardak ayran anca doydum.
Sabah unuttum yemeyi öğlende elime leblebi geçti idare ettim
Su 2lt spor yok
Amaniin neyse canını sıkma canım halledilir inşallah . Duşunu al, bir güzel dinlen.Kızlar naber ben çok yorgunum sinirliyim mobilyalar eksik yanlış hatalı geldi bazısı geri gidecek bazısına ek yapılacak biri hiç gelmedi o gelecek...
Elime birini geçirsem çok pis döveceğim yarın bi telaş daha çıktı bana birde elbisemi gidip teslim almalıyım...
Şu burç olaylarının kanalını yazın izleyeyim bi ara.
Menü ararken izleyemedim geçmiş mesajlarda.
Şuan hatır hutur kaşınıyorum. Bi düş alıp dinleneyim. Menüleri eksik olanlar yazım gelcem kontrole....
Laaa laaaa layyyy.
kokulusabun temizlik yapıcam diyodu oda temizlik işleri yardımcı bakanı olcekk .
@_SinsireLLa_ sagolsun.Bu videolar harikaymış kanalın adını özelden gönder de benim gibi işsizler için mikemmeel