• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Canim yemekler konusunda benim olayim yasak yemek yok. Su yemek kilo aldirir diye yasak koyarsak kendimize canimiz surekli o yasak olan seyi ceker ve bir sure sonra diyet iskenceye donup birakiriz. Hersey serbest, herseyi yiyebilirsin ama az. Pilav ye ama bir tabak degil, 4-5 kasik, dolma ye 5-6 tane degil 1-2 tane karnini dolmayla pilavla degil yanina az yagli salata yap ya da cacik onlarla doyur caninin cekmesi gecsin, tatli mi istiyoruz bir iki isirik yeter. Bu mantikla gidersen hem diyetten bıkmazsın, hem kilo verirsin:KK66:
Yasak olan geç saat ve tabak doldurmak :rapci: Az ile yetin aynada mutlu ollll :KK37:

selam kızlar aşırı yoğun olduğum için arada girip 2 mesaj okuyup çıkıyorum . Malesef bugün tartılamadım yarın atsam olur mu Forever07 Forever07 sabah 7 gibi çıktım evden uyanamamıştım bile :KK43::işsiz: 8 den beri sürekli çalışıyorum mesajları gördükçe mutlu oldum ne güzel çoğu kişi eksiyle gelmiş hadefi tuttran ve eksiyle gelenleri gönülden tebrik ederim tutturamayan arkadaşlar biraz daha kendimizi sıkarsak her şey olur inanın buna :halay: umarım bende eksiyle gelirim inşallahhh

IMG_20181010_114355~2.webp

Gunaydinlaar. Nasilsiniz?

10.10.2018 menüm

Sabah
Çorba

Ara
3 hurma

Öğlen
Çorba
2 yk bulgur pilavı
2 yk tavuk sote
1 etimek

Ara
Yarım dilim bisküvi pastası
1 mandalina

Akşam
Spordan önce 1 armut sonra 1 süt

bolbolbol suuu I IRMAKK70
6000 adım + 30 dk koşu yürüme + 15 dk yatay bisiklet + kol bacak hareketleri vs @_LA_PATYA_

Canim yemekler konusunda benim olayim yasak yemek yok. Su yemek kilo aldirir diye yasak koyarsak kendimize canimiz surekli o yasak olan seyi ceker ve bir sure sonra diyet iskenceye donup birakiriz. Hersey serbest, herseyi yiyebilirsin ama az. Pilav ye ama bir tabak degil, 4-5 kasik, dolma ye 5-6 tane degil 1-2 tane karnini dolmayla pilavla degil yanina az yagli salata yap ya da cacik onlarla doyur caninin cekmesi gecsin, tatli mi istiyoruz bir iki isirik yeter. Bu mantikla gidersen hem diyetten bıkmazsın, hem kilo verirsin:KK66:
Tamam canım sağol bana hem akıl hemde bi gaz vermiş oldun;)

Mrb arkadaşlar
Sabah
Yağda kırılmış yarım yumurt
Öğlen
4 tane naget
Zeytin
1 dilim kepek ekmegi
Şekersiz çay 3 tane
Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Gece kızı cayı