- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Ummadığın anda geldinnnYaa evett nihayet geldi hızla girdi hayatıma çookk mutluyuumm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ummadığın anda geldinnnYaa evett nihayet geldi hızla girdi hayatıma çookk mutluyuumm![]()
Yasak olan geç saat ve tabak doldurmakCanim yemekler konusunda benim olayim yasak yemek yok. Su yemek kilo aldirir diye yasak koyarsak kendimize canimiz surekli o yasak olan seyi ceker ve bir sure sonra diyet iskenceye donup birakiriz. Hersey serbest, herseyi yiyebilirsin ama az. Pilav ye ama bir tabak degil, 4-5 kasik, dolma ye 5-6 tane degil 1-2 tane karnini dolmayla pilavla degil yanina az yagli salata yap ya da cacik onlarla doyur caninin cekmesi gecsin, tatli mi istiyoruz bir iki isirik yeter. Bu mantikla gidersen hem diyetten bıkmazsın, hem kilo verirsin![]()
Evet bu bizim topigin hayat felsefesi olmali aslindaYasak olan geç saat ve tabak doldurmakAz ile yetin aynada mutlu ollll
![]()
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum harikasınız
Maalesef ben aynıyım canım ama özellikle senin adına çok sevindimBizde seni tebrik ediyoruz cnm
![]()
Maalesef ben aynıyım canım ama özellikle senin adına çok sevindim
Tamam canım sağol bana hem akıl hemde bi gaz vermiş oldunCanim yemekler konusunda benim olayim yasak yemek yok. Su yemek kilo aldirir diye yasak koyarsak kendimize canimiz surekli o yasak olan seyi ceker ve bir sure sonra diyet iskenceye donup birakiriz. Hersey serbest, herseyi yiyebilirsin ama az. Pilav ye ama bir tabak degil, 4-5 kasik, dolma ye 5-6 tane degil 1-2 tane karnini dolmayla pilavla degil yanina az yagli salata yap ya da cacik onlarla doyur caninin cekmesi gecsin, tatli mi istiyoruz bir iki isirik yeter. Bu mantikla gidersen hem diyetten bıkmazsın, hem kilo verirsin![]()