- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Sen haftaya pazar, 15 temmuz gunu kac olursun ? Hedefini en yakin tutturana tek kupa var.
Bosluklari doldurun kizlar.
A AklinYolu1
Ben pazar gunu ... olurum: 57.9
Muttapa7555
Ben pazar gunu ... olurum:
kokulusabun
@_SinsireLLa_
zinnia
Sena616
Ben pazar gunu 70,8 olurum:
tulipa
@Papatya gelini
H honey bunch
@tristris
01ebruli
Sarellam
Ehehee gerçekten mi, sen geçen yıl diyet gruplarında var mıydın? 13. takımdaydım. Diyet günlüklerinde yarışmış olabilir miyim hatırlamıyorum valla. Aslan burcuyum 28 temmuzSena616 burcunu soyledin mi kacirdim ben.
Daha benim yarismalardan birine gelip biraktigini biliyor musun. Nickini dogru hatirliyorsam. Ismini yazdirip kacmistin.
Gecen sene degil iki -uc sene oluyor galiba.Ehehee gerçekten mi, sen geçen yıl diyet gruplarında var mıydın? 13. takımdaydım. Diyet günlüklerinde yarışmış olabilir miyim hatırlamıyorum valla. Aslan burcuyum 28 temmuz
Canım haftaya hedefim 59.9 gözümü kararttım:)))
Yaa kız benim üyelik tarihim de geçen sene. Başka senalarla beni karıştırıyo olabilir misin. Çünkü ben daha önce misafir olarak giriyodum.
Dur bakayim anlarim.Yaa kız benim üyelik tarihim de geçen sene. Başka senalarla beni karıştırıyo olabilir misin. Çünkü ben daha önce misafir olarak giriyodum.
Ehehee bilmem ki ben senin nickini hatırlamıyorum nerde karşılaştıkDur bakayim anlarim.
Hayatimda kac sena var.
Edit : Sen yoksun acaba bi iki mesaj yazip mi ciktin . Nerden hatirliyorum ben seni.
07 temmuzu yazdim lucky .Yedikten sonra yazabiliyorum arkadaslar bazen.Cunku bu sahis yatana kadar birseyler yiyor.Bazen de vaktinde yazamamiş oluyorum girebildigimde yaziyorum malum her Allahin günü ise gidiyorum.Bunun nobeti yorgunlugu nobet cikisi da var.Hemsirenin de bildirimi nobet gibi iste.Iste 7 temmuz yazmis ama dun diyor orada bir karisiklik var bence.
Topik degisimi derken biraz sarsildik ama bu haftadan itibaren daha iyi olacagiz.Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 2166479
Muttapa7555
A AklinYolu1
Ben bu menülerle kilo almak isteyenler topiğine mi gitsem acaba kaç haftadır bişey olduğu yok çünkü
Bugunden basliyoruz tarih 8 Temmuz , 7 gun bildirene tek kupa var,07 temmuzu yazdim lucky .Yedikten sonra yazabiliyorum arkadaslar bazen.Cunku bu sahis yatana kadar birseyler yiyor.Bazen de vaktinde yazamamiş oluyorum girebildigimde yaziyorum malum her Allahin günü ise gidiyorum.Bunun nobeti yorgunlugu nobet cikisi da var.Hemsirenin de bildirimi nobet gibi iste.
Muttapa7555
Amin.Ben pazar günü 65 olurum inşallah
Ay çok mutluyum bide spora başlarsam dip diri bi hatun olup çıkıveririm vallah allah razı olsun A AklinYolu1
Ay sorma sen mi ben mi.Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 2166479
Muttapa7555
A AklinYolu1
Ben bu menülerle kilo almak isteyenler topiğine mi gitsem acaba kaç haftadır bişey olduğu yok çünkü