6 temmuz menumŞuana kadar eksik menü ile menüden kupa hakkını kaybedenler
Sarellam 04temmuz eksik
tulipa 2 gün eksik
zinnia 6 temmuz eksik
@Papatya gelini 05 temmuz eksik
M e g g 4 ve 5 temmuz eksik
@tristris 4 temmuz eksik
Amelie23 6 temmuz eksik
Kızlar dikkatimden kaçan menü varsa beni etiketleyin göreyim yazdığınızı bu hafta alışma evresi olduğu için etiketledim eksik günlerle.
Haftaya menüden kupa hakkını sadece pazar göreceksiniz alıp almadığınızı.
Etiket yada uyarı yapmicam olur dimi
Canim tatilde iken gunde 3 kez ciktim wc ye bu yontemleM e g g sabah ac karni a 2 kayisi uzerine soguk sut ic 1 cay bardagi veya 1 su bardagi
Tamam canım sağol:)M e g g sabah ac karni a 2 kayisi uzerine soguk sut ic 1 cay bardagi veya 1 su bardagi
Diyorum ki bu hafta menülere kupa olmasın. Pazardan başlayalım 7 gun. The artık herkes kuralları öğrendi zaten.Kaptan sana hatırlatmıştı diye ben eksik yazdım. Zaten ilk gün eksik sadece diğerleri tam onda sıkıntı yok A AklinYolu1 kaptan ne diyorsun
Basin sagolsun. Cok üzücü bir durum. Allah size ve annene sabır versin. Seni listeden silmiyorum istediğin zaman gelebilirsin.Arkadaşlar anneannem vefat etti bir süre uğramıyacagım buralara anneannem için dualarınızı bekliyorum
A AklinYolu1 07. 07 menüm
Sabah domates salatalık biber çay booool peynir 1 zeytin biraz omlet 1 dilim ekmek
Canım çekti yedim :)
Ödem çayı
Akşam 3 kaşık yoğurt 3 kaşık haşlama kuru sebze
Ara sade kahve maden suyu
Su 2.5 olur
Teşekkür ederim sağolunBasin sagolsun. Cok üzücü bir durum. Allah size ve annene sabır versin. Seni listeden silmiyorum istediğin zaman gelebilirsin.
Amin canm çok sağol
Pazar sabah tam gaz canım çektiler fırsat bulamasınlar olmayacak benim alışveriş işin de bitti pazartesiyi de atlatırsam Allahın izniyle stres durumu da kalkacak ortadan...Canım neler neler çekiyor benim de:))
Bugun benim için başarılı geçerse atlatırım. Zerdecal Lattemi iciyorum. Kafeinsiz bile almadım. :))
Amin canım sağolAmelie23 başın sağolsun Allah rahmet eylesin sizlere de sabırlar versin
Evet bence de yarın menülerin ilk günü olsun hem alışma aşaması hem kuralları benimseme hemde grubumuz tanımlanmı olur yeni üyeler açısından. Yarın herkesi hatırlatma amaçlı etiketlerim yineDiyorum ki bu hafta menülere kupa olmasın. Pazardan başlayalım 7 gun. The artık herkes kuralları öğrendi zaten.