ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Şuana kadar eksik menü ile menüden kupa hakkını kaybedenler
Sarellam Sarellam 04temmuz eksik
tulipa tulipa 2 gün eksik
zinnia zinnia 6 temmuz eksik
@Papatya gelini 05 temmuz eksik
M e g g M e g g 4 ve 5 temmuz eksik
@tristris 4 temmuz eksik
Amelie23 Amelie23 6 temmuz eksik

Kızlar dikkatimden kaçan menü varsa beni etiketleyin göreyim yazdığınızı bu hafta alışma evresi olduğu için etiketledim eksik günlerle.
Haftaya menüden kupa hakkını sadece pazar göreceksiniz alıp almadığınızı.

Etiket yada uyarı yapmicam olur dimi
6 temmuz menum
sabah peynirli bol kahvalti
Ogle s3bzeli 2 tabak
Aksam 2 tabak s3bze 100 gr et
Ayran 2 bardak
Sprite 1
Alkollu icecek 2
Son aksamdan patlatayim.dedim az bucuk:KK50:

@Papatya gelini
Ben fatma 32 yaşındayım biri 10 biri 3 yaşında 2 oğlum var evliliğimin 12.Yılındayım.

Hamilelik emzirme ve tabi çok yemek sebebi ile 75 kiloya kadar çıkınca dur dedim ve başladım diyete Aralık 2016 da. Tek başıma 2 ayda 2 kilo zor verince diyetisyene gittim. 73 den 66 ya düştüm diyetisyeni bıraktım sonra 64 inip tatile çıktım. 67 ile tekrar başladım kaptanımızla tanışma bu döneme rastlar.

Aldım verdim aldım verdim yaklaşık 2 yıl 65i kırmaya çalıştım. Şimdi 60lara veda etmeye çalışıyorum.

Ağustos 4 de sünnet düğünümüz var onun telâşındayım.

Kilo vermedeki amacım hem sağlık hem psikolojik. Kiloya bağlı sağlık sorunum yada kilo vermemi engelleyen bi durumum yok. İlk zamanlarda ciddi spor yapıyordum ama şimdilerde yapmıyorum.

Çalışmıyorum boğa burcuyum yükselen bilmiyom çok anlamam kaptan söylemişti unuttum.

Bu arada toplamda alıp vermeler hariç 15 kilo verdim son 5 kilom inşallah bu yaz sonuna o da gidecek. Benden bu kadar seni de tanıyabilirsem sevinirim

Şeftaliyi çok severim meyve genek olarak hayatımdadır yıllardır şeker kullanmam. Ekmek çoook nadir yerim gizli diyet yapıyorum. Kaptanın deyimiyle uçak menüleri ile besleniyorum :))

Son düzenleme:
A AklinYolu1 07. 07 menüm
Sabah domates salatalık biber çay booool peynir 1 zeytin biraz omlet 1 dilim ekmek
Canım çekti yedim :)
Ödem çayı
Akşam 3 kaşık yoğurt 3 kaşık haşlama kuru sebze
Ara sade kahve maden suyu
Su 2.5 olur

Canım neler neler çekiyor benim de:))
Bugun benim için başarılı geçerse atlatırım. Zerdecal Lattemi iciyorum. Kafeinsiz bile almadım. :))

Canım neler neler çekiyor benim de:))
Bugun benim için başarılı geçerse atlatırım. Zerdecal Lattemi iciyorum. Kafeinsiz bile almadım. :))
Pazar sabah tam gaz canım çektiler fırsat bulamasınlar olmayacak benim alışveriş işin de bitti pazartesiyi de atlatırsam Allahın izniyle stres durumu da kalkacak ortadan...

Diyorum ki bu hafta menülere kupa olmasın. Pazardan başlayalım 7 gun. The artık herkes kuralları öğrendi zaten.
Evet bence de yarın menülerin ilk günü olsun hem alışma aşaması hem kuralları benimseme hemde grubumuz tanımlanmı olur yeni üyeler açısından. Yarın herkesi hatırlatma amaçlı etiketlerim yine

X