ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Iyi akşamlar herkese
Muttapa7555 5 haziran menüsü canim
Sabah;
1 yumurta
Domates salatalik
Kasar peyniri
10 badem 2 ceviz 1 avuç leblebi ve çay

Akşam;
Kıymalı şehriye çorbası
Fırında sebzeli köfte 4 adet
Salata
2 dilim karpuz
Evde değilim kızlar, şarjım az, eve geçince gelmeye çalışırım.

aynen canım insilün direnci zorluyor beni ekmek yemiyorum bakalım nolcak bi tek kahvaltıda yiyordum önce
meyve konusunda beni uyar canım kaçıyor bazen

Iyi geceler kizlar yeni geldim.

Sinifca bi yere gittik. Hoca pizza yedi, arkadas diyetteymis salata + peynir ekmek, ben de lazanya yiyeyim dedim . Salata beni doyurmazdi hem ekmek varken neden lazanya olmasin degil mi.

Neyse bugunu boyle atlattim. Yarin detoxa devamm.

A AklinYolu1 Çok şukür iyileşti artık allah nerde varsa yardimcısı olsun hastaneler çok zor bende stres olunca yemege sariyorum
ahh ahh o stres acikmalari bende de var. Kelin ilaci olsa basina surermis . Cozum detox sebze detoxu.

Bugun ku menum

Sabah
2 yumurta , salatalık , 1 dilim peynir , yeşil çay

Akşam
Köfte 5-6 tane , 2 kaşik bulgur pilavı , yogurt

2 litre su ictim simdiden @fatma7454
Muttapa7555
Ortmenim sabun iki dilim karpuz yemis. Muttapa7555

ahh ahh o stres acikmalari bende de var. Kelin ilaci olsa basina surermis . Cozum detox sebze detoxu.

Muttapa7555

Ortmenim sabun iki dilim karpuz yemis. Muttapa7555
Kız iki dilim ney :) anam karpuz yaza yaza bana da aldırcanız yemeyin şöyle şeyler yanında tulum yada ezine ile şahane yenir karpuz ay ağzım sulandı :)))

Kız iki dilim ney :) anam karpuz yaza yaza bana da aldırcanız yemeyin şöyle şeyler yanında tulum yada ezine ile şahane yenir karpuz ay ağzım sulandı :)))

Bir daha bulastirmam agzimi ben. Ye ye bitmedi rezil etti beni .
Evet her meyve insülini etkilemiyor onları bilmek lazım ayrıca ben hayatımdan meyveyi tamamen çıkarmaya karşıyım. Şeftalisiz hayat mı olur be :))
Seftali deyince sen geldin aklima,ozellikle baktim dusukmus onunki. Yiyebilirsin.
Canım sanırım karatay yapıyorsun valla bravo o kadın beni strese sokuyor hele 2 yumurta:))
2 yumurtam kaldi. Haslamistim onlar bitsin bir daha yumurta da almam.

Bir daha bulastirmam agzimi ben. Ye ye bitmedi rezil etti beni .

Seftali deyince sen geldin aklima,ozellikle baktim dusukmus onunki. Yiyebilirsin.

2 yumurtam kaldi. Haslamistim onlar bitsin bir daha yumurta da almam.
Ben boşuna demiyorum şeftali candır diye bak masum çıktı kuzum :))

Yazın yumurta yiyemiyom ben hele haşlama hiç gitmiyor. Mecbur doymak için oda patates yada peynirli omlet şeklinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…