- 28 Temmuz 2017
- 2.665
- 6.731
- 27
Ehehee m.o Amelie sena ben,hoşgeldin aramızaAmelie sena, sena amelie. Sizi tanistirdim kaciyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ehehee m.o Amelie sena ben,hoşgeldin aramızaAmelie sena, sena amelie. Sizi tanistirdim kaciyorum.
Ben ağustosta devam edemem canım, yurt dışından ve şehir dışından misafirlerim olacak o dönemlerde, ayrıca malum düğün hazırlıkları ve alışveriş işlerini de ozaman halledelim diyoruz, o yüzden düzenli giremem ama devam ederseniz arada sohbete gelir kontrol ederim siziKizlar bugun iki kursum var biri londra dışında. O yüzden sohbete gelemiyorum ama yarismayi uzatsak diyorum. 4 hafta yerine 7 hafta olsun. Oylama baslasin:))
4 haftada kalsin o zaman. Gerekirse baska bir yarisma duzenleriz.Ben ağustosta devam edemem canım, yurt dışından ve şehir dışından misafirlerim olacak o dönemlerde, ayrıca malum düğün hazırlıkları ve alışveriş işlerini de ozaman halledelim diyoruz, o yüzden düzenli giremem ama devam ederseniz arada sohbete gelir kontrol ederim sizi
Kilo aldı gelemedi dediydim :))A AklinYolu1 e teşekkürlerimi sunarım ben yokken KKya girememe nedenimi söylediği için
Slm hosgeldin:)Selam kızlar
Hoşbuldum:)Slm hosgeldin:)
Cikilataya direnemedin dimi:))yiyorsan da bitter ye. Bazi meyvelerden bile azmış glisemik indexi.Hoşbuldum:)
Haha iyi demişsin gerçekler:)
Yemedim cidden:)Cikilataya direnemedin dimi:))yiyorsan da bitter ye. Bazi meyvelerden bile azmış glisemik indexi.