- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Afiyet olsun benim kahvaltiya benziyor. SImdi degistirip menumu yazicam.Eki Görüntüle 2165608 Günaydın kızlar simdi girebildim.sekersiz 2günüm ve ben basladım dolap karıstırmaya dün bitanecik hurmayla tüm seker ihtiyacımı gidermeye calıstım.buda bugünkü kahvaltım
Takım tahmini ne anlamadım :/ benden anca 700-800 gr gider
Gunaydin kizlar hayirli cumalar,
6 temmuz 2018 menusu @fatma7454
Bugun benim detox gunum. Bugunden itibaren menumde latte goremezsiniz.Zerdecal latte disinda o da hindistan cevizi sutuyle zerdecal zaten ya da buzlu zerdecal....
Sabah : Yok sadece su
Oglen : 2 bardak Yesil smoothie (Kabak + lahana + avakado) smoothie
Ara : 1 adet zerdecal latte
Aksam : 1 haslanmis yumurta
Ara: bir kac domates ve havuc
Afiyet olsun kahvaltınız süperEki Görüntüle 2165608 Günaydın kızlar simdi girebildim.sekersiz 2günüm ve ben basladım dolap karıstırmaya dün bitanecik hurmayla tüm seker ihtiyacımı gidermeye calıstım.buda bugünkü kahvaltım
Kizlar asagida ben pazar gunu ... kilo olurum , ve haftalik takim ortalamalari...ni goruyorsunuz. Bazi eksiklikler var.
A AklinYolu1
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.8438
Ben pazar gunu ... olurum: 58.3
@fatma7454
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7876
Ben pazar gunu ... olurum: 60.5
kokulusabun
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.9255
Ben pazar gunu ... olurum: 72.6
@_SinsireLLa_
Takim haftalik ortalama tahmini :60
Ben pazar gunu ... olurum: 0.8456
@zinnia
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.675
Ben pazar gunu ... olurum: 68.0
Sena616
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7431
Ben pazar gunu ... olurum: 71.4
@tulipa
Takim haftalik ortalama tahmini :
Ben pazar gunu ... olurum: 60.7
Amelie23
Ben pazar gunu ... olurum:
@Papatya gelini
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.760
H honey bunch
Ben pazar gunu ... olurum:54
@tristris
Takim haftalik ortalama tahmini :0.9
Ben pazar gunu ... olurum: 66.5
@ebrar1980
@Sarellam
Baylar bayanlar yeni gelenler , yazdiysaniz da gozden kacmis. Bugun son gun, lutfen bosluklari tamamlayin.
Takım haftalık tahminim 0.7000Kizlar asagida ben pazar gunu ... kilo olurum , ve haftalik takim ortalamalari...ni goruyorsunuz. Bazi eksiklikler var.
A AklinYolu1
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.8438
Ben pazar gunu ... olurum: 58.3
@fatma7454
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7876
Ben pazar gunu ... olurum: 60.5
kokulusabun
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.9255
Ben pazar gunu ... olurum: 72.6
@_SinsireLLa_
Takim haftalik ortalama tahmini :60
Ben pazar gunu ... olurum: 0.8456
@zinnia
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.675
Ben pazar gunu ... olurum: 68.0
Sena616
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7431
Ben pazar gunu ... olurum: 71.4
@tulipa
Ben pazar gunu ... olurum: 60.7
Amelie23
@Papatya gelini
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.760
H honey bunch
Ben pazar gunu ... olurum:54
@tristris
Takim haftalik ortalama tahmini :0.9
Ben pazar gunu ... olurum: 66.5
@ebrar1980
@Sarellam
Baylar bayanlar yeni gelenler , yazdiysaniz da gozden kacmis. Bugun son gun, lutfen bosluklari tamamlayin.
Kaç kilosunuz şuan haftada kaç kilo veriyorsunuzYuzduk yuzduk kuyruguna geldik . Biraz daha ittirmeyle olacak bu is.
Bazen 100 gram zorla gidiyor, bazen 700 gram aliyorum. En son 58.7 ye dustum sonra karpuzla insulin direncim zipladi simdi onu duzenlemeye calisiyorum.Kaç kilosunuz şuan haftada kaç kilo veriyorsunuz
Maşallah azminiz yeter çok iyi gidiyorsunuz. ben bir kere bozunca diyetimi tekrar karar verip başlayana kadar en az 5 ay geçiyorBazen 100 gram zorla gidiyor, bazen 700 gram aliyorum. En son 58.7 ye dustum sonra karpuzla insulin direncim zipladi simdi onu duzenlemeye calisiyorum.
Toplamda sorarsan bir sene icinde 21 kilo , 16 + arada aldigim 5 kilo.
Maşallah azminiz yeter çok iyi gidiyorsunuz. ben bir kere bozunca diyetimi tekrar karar verip başlayana kadar en az 5 ay geçiyor
Tabiki haklısınızYazdiklarim es gecilmesin. O eslestirmeleri bosuna yapmiyorum.Bu yarisma nerdeyse 3 hafta sonra bitiyor. Takimca asilalim derim ben.
Asılalım ki incelsin dimi birazYazdiklarim es gecilmesin. O eslestirmeleri bosuna yapmiyorum.Bu yarisma nerdeyse 3 hafta sonra bitiyor. Takimca asilalim derim ben.
Sadece tartı günleri tartılsanız daha iyi olur motiveniz açısındanKızlaaar yaa salona geldim daha yeni .Bugün sabah artı gördüm ve canım acayip cısss şeyler istiyor. Kendimi durduramıyorum artık midem değil ruhum aç sanırım .Aşerenler olur ya şunu yesem bunu yesem .Spor da böylece boşa gidecek diye korkuyorum lütfen akıl verin ağzımı mı bantlasam yaa
Haklısın canım bakalım tartı günü pazar ne olacak halimSadece tartı günleri tartılsanız daha iyi olur motiveniz açısındanhergün tartılınca bi alınıyor bir veriliyor anlaşılmıyor hiç birşey
Hoşbuldum mesajını yeni gördümEhehee m.o Amelie sena ben,hoşgeldin aramıza
Tabii 20 yaşındayım, bekarım, üniversite öğrencisiyim .Cıss şeyleri sevdiğimden kilo aldım. Sağlıklı bir yaşam istediğim için ve beğendiğim kıyafetlerin içine girebilmek için kilo vermek istiyorum .Siz de kendinizden bahsedin isterseniz
Gün bitmeden menüyü yazınca daha çok mu motive olunuyor@fatma7454
06.07.2018 menüsü
Sabah
Tam tahıl ekmeğine light cheddar lı sandviç
Sade türk kahvesi
Öğlen
Soğuk ayran çorbası
Akşam
Yeşil salata
Aralarda
On tane kara üzüm
Armut