hayır ekmek tam bugday veya cavdar ekmegiyse ince bir dilim yenebilir diyor diyettamam canım bende başlıyorum sabah
60 gr ıspanak kavurdum
30 gr süzme peynir
domates salatalık
yeşil çay
un nişastalı ürünler derken ekmek de giriyormu içine acaba
aslında herkes adımsayarının yada telefonundaki adım programının resmini aksam atarsa cok daha faydalı olabilir.10.000 adıma varmısınız peki ???
Sadece yememek dikkat etmek yetmez harekette şart :)
anladım canım sağol tam bana göreymiş yapabilirim ekmek yemiyordum 1 kaç gündürhayır ekmek tam bugday veya cavdar ekmegiyse ince bir dilim yenebilir diyor diyet
Daha iki bin adımdayım ama aksama cıkar bi yürüyüşle tamamlarım :)aslında herkes adımsayarının yada telefonundaki adım programının resmini aksam atarsa cok daha faydalı olabilir.
Bence ilk part 4hafta olsun sonra gerekirse uzatılabilirKizlar bugun iki kursum var biri londra dışında. O yüzden sohbete gelemiyorum ama yarismayi uzatsak diyorum. 4 hafta yerine 7 hafta olsun. Oylama baslasin:))
uzamalı=)Kizlar bugun iki kursum var biri londra dışında. O yüzden sohbete gelemiyorum ama yarismayi uzatsak diyorum. 4 hafta yerine 7 hafta olsun. Oylama baslasin:))
Ben de haftada bir gün belirliyorum grubumuzda çarşamba idi eskiden. Evet canım çok yakınmış kilolarımız ,nacizane tavsiyem sen de haftalık tartıl. Aynen akşam 9-10 gibi serin oluyor.imşallah yansın gelmemek üzere hepimizden gitsin şu yağlar artık
kilolarımız yakınmış profilinden gördüğüm kadarıyla bende saba 72 .5 çıktım günlük tartılıyorum motive olmak için
akşamları serin olur yinede iç anadoluda
185 e 55 cok az. Bana gelsin garantili kilo aldirayim ona.İtinayla kilo aldırırım :) hoş bi arkadasım var 185 boyunda 55kilo senelerdir ben ne yesem iki katını yer ama hala zayıf hala zayıf alamıyor kurtta yok baktırdı ölecek zayıflıktan ama yiyorda
Biraz genetik belkide
haklısın .senin burcun neydi A AklinYolu1 yengeçmisin
topikleride var ama nette diyetisyen melda veya özge bezirci acıklamıs.diyet listesinden cok 21 gün yememiz ve yemememiz gereken seyler.tabiki o yemememiz gereken seyleri 21 gün almayınca vucüt hızlı ve etkili bir zayıflamaya dönüşüyor.21 gün olma sebebide tüm alıskanlıklar 21 günde kazanılıyormuş.bende yeni arastırdım ve aklıma yattı.ama aramızda uygulayanlar varmış etkilerini bize yazarsanız seviniriz kızlar
tiroidi hızlı çalışıyordur .var öyleleri yiyip yiyp almayanlar.ama saglık sorunundan ziyade yemeyipte sinsice ay herseyi yiyorum ama almıyorum hiç diyenlerde var.olsaki diyetteler hep.bir sinir oluyorum anlatamam=)
Sekil A ben de ben de.Yeni evliyken bizde aynı şekildeydik. Gecenin 12'sinde yemek yemeye gider, olmadı evde değişik tarifler deneyip deneyip yerdik. Sonuç; şuan kilo vermek için debelenip duruyorum.
Meyveyle seker orucu olmaz. Basit seker o da.slm.hosbulduk.umarım uygulayabilirim.patates prinç seker paketli ürünler hep yasak.bir hafta uygulasam devamı gelecek biliyorum.günde iki meyve serbest.artık oralardan karsılayacagız seker ihtiyacını.kaç kilo verdin canım 21 günde hatırlıyormusun.genelde kilodan ziyade herkez inanılmaz inceldik yazmış
Hepimiz su grubuyuz, hepimiz istahliyiz.günaydın kızlar
bu grubu akrepler yengeçler basmış bende yengeç burcuyum özelliklerini bilirim ama
hiç anlamıyorum burç işinden beni burcumu hangi grup etkiliyor canım
Hmm biraz okudum ama zaten yapılması gereken onlar gibi geldi şeker pirinc patates beyaz unlu seyler paketli seylerin bütün diyet listerinde yeri yok
Ekstra müsli yulaf vs de yasakmış ve eti form da yememek gerekiyor onlarıda yemezsem aynen uyguluyor gibiyim :)
Senin menulerine bir goz atayim bakalim sekerli mi sekersiz mi.aynen öyle canım .bende zaten bugün başladım.zaten tüm bırakanlarda 2.gün bırakıyormuş genelde.allahım lütfen ya lütfen bozmayayım.kurban bayramına zayıf gitmek istiyorum.ayrıca agustosta bir akrabamızın düğünü var zayıf olmalıyım.inş
Hayir canim dunku menu olmaz, onunu alamayiz sonra. Gel menunu yaz cik. Zaten eksik menu kabul edilmiyor. Dun eksik oldugu icin pazardan sonra baslarsin artik.A AklinYolu1 dünkü menüyü bildirme hakkımız olsun lütfen yaa.Bak mesela şuan müsaitim dünkü menüyü bildirebilirim.Ama bugünü daha yemedim bitirmedim.Bugun olaki giremedim daha mesela.Yoksa ben de günlük bildirmeye çalışıyorum.
Ben daha fazlasini yuruyorum cunku kurslarin biri bir yerde biri bir yerde. + merdiven cikiyorum , Aktif bir yasantim var ama kurslar biterse jillian a baslayabilirim.Bide kendimize günde on bin adım hedefi koydukmu şahane olur bence
Bademin uzerine tatli yersen bir ise yaramaz zaten tulip. Paran cebinde kalsin bari.A AklinYolu1
Bu badem olayını ben anlaşıldı hep abartacam.200gr birkaç günde bitti.Bu şekilde devam etsem mi etmesem mi.Ustelik üstüne meyveli yoğurt ve bol meyve de yemedim degil.
Sohbet etsene arkadaslarinla. Seni ayni yas grubuyla eslestirdim. Iyi anlasirsiniz.Kız başkann benim eşleştiklerim hep yeni katılan arkadaşlardan nasıl öğreniceem
Cok gecmis olsun umarim kizin iyilesmistir simdi. Emzirmeden kestigine gore kendine yuklenebilirsin. Bu kez daha hizli gidersin sen.Selam arkadaşlar bugun diyetim guzel gidiyo umuyorum aksam kapanışımda güzel olur
Bende kendimi tanıtayım madem öyle. Ben Gülçin 25 yaşındayım izmirde oturuyorum 20 aylık bir kızım var. Suan düz 60 kiloyum daha önce burdaki bi kaç arkadaşımızında olduğu topikte 10 kiloya yakın verdim ama kızım bronsit oldu hastanede yattı sonrasında geçen ay da kızımı memeden kestim öyle böyle bozmadım yani diyetimi verdiğim kiloyuda koruyamadim +4 kiloyla aranıza tekrar döndüm hedef artık 50 (!) Hep birlikte bol eksilerimiz olsun inşallah
Kabaga bir ben mi isinamadim. Kozlenmis hic sevmedim kaynamisin yine gideri var.Kizlar
Otelde her sey dahil klasik
Mide ciddi kuculmus o 2 haftalik detox ile
Inanin yemek isyeyip yiyemiyorum
Kabak yogurt bana cook iyi geldi
Tatillerde patates mi yiyorsun bensiz.05.07.2018 menum
Sabah 2 parca peynir 1 yimurta incecik dilim cavdar ekmwgi 1 cay bardagindan az sut 3bzeytin dimayes salatalik maydanoz 1 dilim firin patates
Alirken aklima sen geldin A AklinYolu1 ☺
Ogle 2 izgara kofte 1 kasik et doner 1 kase karisik salata 2 bardak ayran
Aksama izgara bir seyler ve salata planimda
Meyvayi bagirsaklarim icin yiyorum
Kuraz kayisi kavun gibi coook az
Su 4 lt falan @fatma7454
Cok yuzemedim reglim
2 ay olmayip durup duruken olunca 5bgun damla damla simdi ise full
Yarina kesilir insallah ve denize girerim rahatca
Seninle benim insulin direncim var. Bize ekmek yaramaz ebrar meyve de . Patates bir derece beni gercekten etkilemiyor.anladım canım sağol tam bana göreymiş yapabilirim ekmek yemiyordum 1 kaç gündür
kalori sayıyorum sitenin birinde karbonhidrat oranı çok çıkıyor sebzenin içinde de karbonhidrat var Ekmeği hiç yemeden gittiği yere kadar gitsin bakalim
Bence ilk part 4hafta olsun sonra gerekirse uzatılabilir
05.07.2018 menüm
sabah:işe gec kaldım birseyler yiyemedim
ara:ıbardak ıhlamur
ögle:iki kaşık zeytinyaglı barbunya 2 kasık bulgur plavı
uzamalı=)
Etiketi gordum ispiyonumu geri aldim.05.07.2018 menüm
sabah:işe gec kaldım birseyler yiyemedim
ara:ıbardak ıhlamur
ögle:bir kase tarhana çorbası iki kaşık zeytinyaglı barbunya 2 kasık bulgur plavı 4 çatal kırmızı et 1.5 lt su simdilik
akşam:kabak yemegi var yanınada yogurt yemeyi düşünüyorum.meyve haklarımı 2 porsiyon aksam kullanırım.suyu 3 litreye tamamlayacam. @fatma7454
Menun guzel daha ne olsun.bugünü daha fazla yemeden kapatayım
sabah
60 gr ıspanak kavurması
30 grsüzme peynir
domates salatalık
yeşil çay
ara 10 tane üzüm
13tane çiğ fındık
6 tane çiğ fıstık
1 bardak şekersiz Türk kahvesi
akşam
1 közlenmiş kırmızı biber