ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

hayır ekmek tam bugday veya cavdar ekmegiyse ince bir dilim yenebilir diyor diyet
anladım canım sağol tam bana göreymiş yapabilirim ekmek yemiyordum 1 kaç gündür
kalori sayıyorum sitenin birinde karbonhidrat oranı çok çıkıyor sebzenin içinde de karbonhidrat var Ekmeği hiç yemeden gittiği yere kadar gitsin bakalim

05.07.2018 menüm
sabah:işe gec kaldım birseyler yiyemedim
ara:ıbardak ıhlamur
ögle:iki kaşık zeytinyaglı barbunya 2 kasık bulgur plavı
Kizlar bugun iki kursum var biri londra dışında. O yüzden sohbete gelemiyorum ama yarismayi uzatsak diyorum. 4 hafta yerine 7 hafta olsun. Oylama baslasin:))
uzamalı=)

05.07.2018 menüm
ögle:bir kase tarhana çorbası iki kaşık zeytinyaglı barbunya 2 kasık bulgur plavı 4 çatal kırmızı et 1.5 lt su simdilik
akşam:kabak yemegi var yanınada yogurt yemeyi düşünüyorum.meyve haklarımı 2 porsiyon aksam kullanırım.suyu 3 litreye tamamlayacam. @fatma7454

Ben de haftada bir gün belirliyorum grubumuzda çarşamba idi eskiden. Evet canım çok yakınmış kilolarımız ,nacizane tavsiyem sen de haftalık tartıl. Aynen akşam 9-10 gibi serin oluyor.

bugünü daha fazla yemeden kapatayım
sabah
60 gr ıspanak kavurması
30 grsüzme peynir
domates salatalık
yeşil çay

ara 10 tane üzüm
13tane çiğ fındık
6 tane çiğ fıstık
1 bardak şekersiz Türk kahvesi

akşam
1 közlenmiş kırmızı biber
1 közlenmiş patlıcan 200 gr toplamda ikisi
20 gr süzme peynir
100 gr yani yarım su bardağı yoğurt
su şimdilik 2 litre yatana kadar 3 olur
spor sabah 30 dk eliptik
1 saat akşam yürüuüş yapıcam
@fatma7454 uzatılabilir ben devam ederim A AklinYolu1

185 e 55 cok az. Bana gelsin garantili kilo aldirayim ona.

haklısın .senin burcun neydi A AklinYolu1 yengeçmisin

Aslanim ama yengec etkisi bir yerden aliyorum. Astrologum soylemisti.

Ben patatesi kesmedim sekeri, ekmegi , meyveyi kestim . Seker istegi kayboldu . Latteyi kesseydim tam olacakti. Lattemden odun veremem.

tiroidi hızlı çalışıyordur .var öyleleri yiyip yiyp almayanlar.ama saglık sorunundan ziyade yemeyipte sinsice ay herseyi yiyorum ama almıyorum hiç diyenlerde var.olsaki diyetteler hep.bir sinir oluyorum anlatamam=)

Onlari nutella bahcesine goturup birakacaksin.

Yeni evliyken bizde aynı şekildeydik. Gecenin 12'sinde yemek yemeye gider, olmadı evde değişik tarifler deneyip deneyip yerdik. Sonuç; şuan kilo vermek için debelenip duruyorum.
Sekil A ben de ben de.

Meyveyle seker orucu olmaz. Basit seker o da.

günaydın kızlar

bu grubu akrepler yengeçler basmış bende yengeç burcuyum özelliklerini bilirim ama
hiç anlamıyorum burç işinden beni burcumu hangi grup etkiliyor canım
Hepimiz su grubuyuz, hepimiz istahliyiz.

Patates yemesem pirinc yemesem latte icmesem ben de uyguluyorum.

Senin menulerine bir goz atayim bakalim sekerli mi sekersiz mi.

H honey bunch B Boymer 21gün şeker orucunu yapacaksanız bende size eşlik ederim kızlar

Patates disinda ben de varim ama haftada bir gun meyve ile bozabilirim. Latteyi birakacagim cunku.
Hayir canim dunku menu olmaz, onunu alamayiz sonra. Gel menunu yaz cik. Zaten eksik menu kabul edilmiyor. Dun eksik oldugu icin pazardan sonra baslarsin artik.

Bide kendimize günde on bin adım hedefi koydukmu şahane olur bence
Ben daha fazlasini yuruyorum cunku kurslarin biri bir yerde biri bir yerde. + merdiven cikiyorum , Aktif bir yasantim var ama kurslar biterse jillian a baslayabilirim.

A AklinYolu1
Bu badem olayını ben anlaşıldı hep abartacam.200gr birkaç günde bitti.Bu şekilde devam etsem mi etmesem mi.Ustelik üstüne meyveli yoğurt ve bol meyve de yemedim degil.
Bademin uzerine tatli yersen bir ise yaramaz zaten tulip. Paran cebinde kalsin bari.

Kız başkann benim eşleştiklerim hep yeni katılan arkadaşlardan nasıl öğreniceem
Sohbet etsene arkadaslarinla. Seni ayni yas grubuyla eslestirdim. Iyi anlasirsiniz.

Cok gecmis olsun umarim kizin iyilesmistir simdi. Emzirmeden kestigine gore kendine yuklenebilirsin. Bu kez daha hizli gidersin sen.

Saglik sorunlari hepimizi etkiliyor sarellam . Duygusal davraniyoruz , bazilari odun gibi hicbir sey etkilemiyor onlari. Onlar kilo veriyor iste.

Kizlar
Otelde her sey dahil klasik
Mide ciddi kuculmus o 2 haftalik detox ile
Inanin yemek isyeyip yiyemiyorum
Kabak yogurt bana cook iyi geldi
Kabaga bir ben mi isinamadim. Kozlenmis hic sevmedim kaynamisin yine gideri var.

Tatillerde patates mi yiyorsun bensiz. Iki kilo al da gel.

Aman agzimdan yel alsin.

Menüm 10.00 1 haşlanmış yumurta ,1 dl tb ekmek, 1 kk peynir, 4 zeytin
14.00
2 dl tb ekmek, 1 yt menemen ,3 dl karpuz
18.00
1 nektarin, 5 kiraz, 5 kayısı, 5 yeşil erik
Su 2 lt şu an daha artacak.
Spor 1,5 saat
Yarın tartılayım diyorum kızlar merak ediyorum.
@fatma7454

Seninle benim insulin direncim var. Bize ekmek yaramaz ebrar meyve de . Patates bir derece beni gercekten etkilemiyor. Latte reflumu azdirdi o yuzden birakiyorum.

Dayanabiliyorsan , 21 gun ekmeksiz meyvesiz yap bence.

Bence ilk part 4hafta olsun sonra gerekirse uzatılabilir

to be continued ... deriz.

05.07.2018 menüm
ögle:iki kaşık zeytinyaglı barbunya 2 kasık bulgur plavı

uzamalı=)

@fatma7454 arkadas etiketsiz gordum ispiyonluyorum.

Etiketi gordum ispiyonumu geri aldim.

Menun guzel daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…