Ehehee m.o Amelie sena ben,hoşgeldin aramızaAmelie sena, sena amelie. Sizi tanistirdim kaciyorum.
Ben ağustosta devam edemem canım, yurt dışından ve şehir dışından misafirlerim olacak o dönemlerde, ayrıca malum düğün hazırlıkları ve alışveriş işlerini de ozaman halledelim diyoruz, o yüzden düzenli giremem ama devam ederseniz arada sohbete gelir kontrol ederim siziKizlar bugun iki kursum var biri londra dışında. O yüzden sohbete gelemiyorum ama yarismayi uzatsak diyorum. 4 hafta yerine 7 hafta olsun. Oylama baslasin:))
4 haftada kalsin o zaman. Gerekirse baska bir yarisma duzenleriz.Ben ağustosta devam edemem canım, yurt dışından ve şehir dışından misafirlerim olacak o dönemlerde, ayrıca malum düğün hazırlıkları ve alışveriş işlerini de ozaman halledelim diyoruz, o yüzden düzenli giremem ama devam ederseniz arada sohbete gelir kontrol ederim sizi
Kilo aldı gelemedi dediydim :))
Slm hosgeldin:)Selam kızlar
Hoşbuldum:)Slm hosgeldin:)
Cikilataya direnemedin dimi:))yiyorsan da bitter ye. Bazi meyvelerden bile azmış glisemik indexi.Hoşbuldum:)
Haha iyi demişsin gerçekler:)
Yemedim cidden:)Cikilataya direnemedin dimi:))yiyorsan da bitter ye. Bazi meyvelerden bile azmış glisemik indexi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?