Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum yoruldun Ama keşke devam etseydikSezon finali.
Ben hedefi 1.8 kg koydum yaaaa.Çok ps gaza geldim ha
"AklinYolu1, post: 56724672, member: 530603"]22 Temmuz Haftalik takim ortalamasi : 1.1014
A AklinYolu1
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 55.9
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.4970
Muttapa7555
Ben 1 Agustos gunu ... olurum:
Takim haftalik ortalama tahmini :
kokulusabun
Sena616
Ben 1 Agustos gunu 69,3 olurum:
Takim haftalik ortalama tahmini :0,9897
tulipa
@Papatya gelini
01ebruli
Ben pazar gunu .68.5.. olurum:
Takim haftalik ortalama tahmini :1.4321
Sarellam
Ben pazar gunu ... olurum:
Son arkadastan devam edin lutfen. Belirtmek icin son gun yarin.
Benim hedefte 1.600Ben hedefi 1.8 kg koydum yaaaa.
Katilim az oluyor ebrar. Ozellikle fatma ve sab. gelecek ay cok mesgul.Biliyorum yoruldun Ama keşke devam etseydik
Öyleyse Biraz ara verip tekrar başlayabiliriz burası bu şekilde devam edebilir mi acaba kalanlar ileKatilim az oluyor ebrar. Ozellikle fatma ve sab. gelecek ay cok mesgul.
Öyleyse Biraz ara verip tekrar başlayabiliriz burası bu şekilde devam edebilir mi acaba kalanlar ile
Ben de ayni sekilde dusunuyorum.Müsait olabilen arkadaşlar 10 gün sonra belirtsin olur mu canlar aktif olurum diyenler, düzenli menü ve spor yaparım diyenler. Ben kalmayı düşünüyorum yoksa 65 i tek başıma göremem galiba .
Disaridan katilanlar pek istikrarli cikmiyor. Nadir ama aklinda birileri varsa davet edebilirsin.Burayı kalanlar ile canlandırabiliriz nacizane fikrim belki dışarıdan katılmak isteyen üyeler olabilir
Tablo hesaplama konusunda yardimci olurum.Başkan tek sıkıntı şu tabloyu oluşturmak olur sanırım onu sen biliyorsun A AklinYolu1
Haklısın canım böyle gerçekten hevesli olanlar olursa alırız aramıza .Neden olmasin. Sonucta artik herkes birbirini taniyor artik ve aktif olanlar belli.
Ben de ayni sekilde dusunuyorum.
Disaridan katilanlar pek istikrarli cikmiyor. Nadir ama aklinda birileri varsa davet edebilirsin.
Sen çok yaşa emi caaaanım başkan sende sadece tablo olur müsait olduğun vakit yardımcı olursan çok seviniriz A AklinYolu1Tablo hesaplama konusunda yardimci olurum.
Beni yoran tablo ya da hesaplama degil biliyorsun. Seve seve yardimci olurum.Sen çok yaşa emi caaaanım başkan sende sadece tablo olur müsait olduğun vakit yardımcı olursan çok seviniriz A AklinYolu1
Ben de aynı durumdayım 65 görene kadar buradayımMüsait olabilen arkadaşlar 10 gün sonra belirtsin olur mu canlar aktif olurum diyenler, düzenli menü ve spor yaparım diyenler. Ben kalmayı düşünüyorum yoksa 65 i tek başıma göremem galiba .
Yalniz bu hafta gercekten cok ugrastik. Yuzdemizden de belli oluyor.Ben de aynı durumdayım 65 görene kadar buradayım
Ya bana da bi misafir gelse ve evi toparlasa.Kızlar herkesi tebrik ediyorum....
Misafir gelecek eve daldım toparlıyorum.