• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Menüm Muttapa7555 Muttapa7555
10.00
1 kk peynir, 4 zeytin ,çeyrek kaşarlı tost, şekersiz çay, domates, salatalık
14.00
2 yeşil erik

16.20
Bol salata, 2 su br ayran ,1 yuvarlak pide (annem fırında yaptı yemek tabağının ortası kadar)
Su 2 lt.Suyu artıracağım .Spor yapmadım yarın gideceğim sabah yapmaya .Evi süpürdüm 2 saat hareket ettim.

Menüm Muttapa7555 Muttapa7555
10.00
1 kk peynir, 4 zeytin ,çeyrek kaşarlı tost, şekersiz çay, domates, salatalık
14.00
2 yeşil erik

16.20
Bol salata, 2 su br ayran ,1 yuvarlak pide (annem fırında yaptı yemek tabağının ortası kadar)
Su 2 lt.Suyu artıracağım .Spor yapmadım yarın gideceğim sabah yapmaya .Evi süpürdüm 2 saat hareket ettim.
Spor uyeligin yakinda bitiyor muydu? Nasil gidiyor.

Spor uyeligin yakinda bitiyor muydu? Nasil gidiyor.
Dün ölçüm yaptılar. Toplamda 1 ayda 2 kg vermişim oradaki tartıya göre .Kalçam 3 cm incelmiş. Evet canım salı günü de gideceğim çarşamba gitmiyeceğim bitiyor son günleri işte. Sonra leslie videoları ile devam edeceğim .

Dün ölçüm yaptılar. Toplamda 1 ayda 2 kg vermişim oradaki tartıya göre .Kalçam 3 cm incelmiş. Evet canım salı günü de gideceğim çarşamba gitmiyeceğim bitiyor son günleri işte. Sonra leslie videoları ile devam edeceğim .
Cok guzel. :cool:

Ben de iki hafta sonra jilliana baslayabilirim ama once leslie ile baslamam gerek. Beraber yapariz.

Back