• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yalniz bu hafta gercekten cok ugrastik. Yuzdemizden de belli oluyor. :21:

Hic sikma yedim diye uzulme. Devamlilik bu konuda anahtar. :KK19:

Kusma efekti yapmayaydin iyiydi. :KK70:
Kusura bakma canım Telefonun azizliğine uğradım Ben de yeni görüyorum bu nereden gelmiş oldum bir anda ben de hiç sevmiyorum o emojiyi

Kusura bakma canım Telefonun azizliğine uğradım Ben de yeni görüyorum bu nereden gelmiş oldum bir anda ben de hiç sevmiyorum o emojiyi
Ne kusuru canim . Olur oyle seyler.

En sevmedigim emoji benim. Hicbir zaman kullanmam.

En sevdiklerim de sunlar.
:dondurma::deli::KK53::KK19::cool::KK6::confused::KK50::KK70::KK45:

Son düzenleme:
Kızlar topiği devam ettirirseniz misafir olarak gelir selam veririm ama ben aktif olamam düğün ve düğün sonrası yatılı misafirlerim var. Sonrasını hiç bilmiyorum
Tamam canım ne zaman müsait olursan bekleriz kopmak istemiyorum buradan tek başıma 65 i göremeyebilirim

Canım yarıştığım topik burası.Kendi aramızda yarışma düzenliyoruz başkanımız tablo halinde haftalık kaç kg eksi gördüğümüzü, kupalarımızı vs. hesaplıyor. Günlük menü bildirimi yapıyoruz. Diyeti evde yapabildiğin sporla destekleyince harika oluyor. Gerçekten kararlıyım dersen seni de aramızda görmek isterim yarışma 10 gün sonra bitiyor duruma göre kalan arkadaşlarla devam ettirelim diyoruz. S salinger29

Canım yarıştığım topik burası.Kendi aramızda yarışma düzenliyoruz başkanımız tablo halinde haftalık kaç kg eksi gördüğümüzü, kupalarımızı vs. hesaplıyor. Günlük menü bildirimi yapıyoruz. Diyeti evde yapabildiğin sporla destekleyince harika oluyor. Gerçekten kararlıyım dersen seni de aramızda görmek isterim yarışma 10 gün sonra bitiyor duruma göre kalan arkadaşlarla devam ettirelim diyoruz. S salinger29
Kiz bulasik yikamaya gidicem derken yarismaci mi getirdin. Allah senin iyiligini versin. :KK70:

Back