- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
Kız misafir evi toparlanıyor ki sen toplamak zorunda kalıyorsun mecbur gelmesin daha iyiYa bana da bi misafir gelse ve evi toparlasa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız misafir evi toparlanıyor ki sen toplamak zorunda kalıyorsun mecbur gelmesin daha iyiYa bana da bi misafir gelse ve evi toparlasa.
Ben misafirin evi toplayanini severim.Kız misafir evi toparlanıyor ki sen toplamak zorunda kalıyorsun mecbur gelmesin daha iyi
Kusura bakma canım Telefonun azizliğine uğradım Ben de yeni görüyorum bu nereden gelmiş oldum bir anda ben de hiç sevmiyorum o emojiyiYalniz bu hafta gercekten cok ugrastik. Yuzdemizden de belli oluyor.
Hic sikma yedim diye uzulme. Devamlilik bu konuda anahtar.
Kusma efekti yapmayaydin iyiydi.
Ne kusuru canim . Olur oyle seyler.Kusura bakma canım Telefonun azizliğine uğradım Ben de yeni görüyorum bu nereden gelmiş oldum bir anda ben de hiç sevmiyorum o emojiyi
Ben de temizlige basliyorum. Haber alamazsiniz polise haber vermeyin.Ay hadi ben kaçtım işleri bitireyim
Tahmini kaç günde biter.... Benim bitti çok şükür çamaşırları da astım mi tamam :)Ben de temizlige basliyorum. Haber alamazsiniz polise haber vermeyin.
Imza : Temizlikten nefret eden bir dost.
A AklinYolu1 ben bildirdiö canımTelefonum sorun çıkarıy bugün bana
Haftaya ben:63,700 olurum
Yüzde;1,7856olur
Ahaha esprini yesinler.Tahmini kaç günde biter.... Benim bitti çok şükür çamaşırları da astım mi tamam :)
Ehehee kolay gelsin başkanAhaha esprini yesinler.
Camasirlari astim simdi bulasiklara girisicem. Sonra da coplere. Iki hafta sonra ancak gorursunuz beni.
Tamam canım ne zaman müsait olursan bekleriz kopmak istemiyorum buradan tek başıma 65 i göremeyebilirimKızlar topiği devam ettirirseniz misafir olarak gelir selam veririm ama ben aktif olamam düğün ve düğün sonrası yatılı misafirlerim var. Sonrasını hiç bilmiyorum
Kolaysa basina gelsin.Ehehee kolay gelsin başkan
65 i görünce belki oda yetmeyecek sana ,hep birlikte başarıcaz canoBen de aynı durumdayım 65 görene kadar buradayım
Kolay kolay ben de ne tesadüf bulaşıkları yıkamaya gidiyorum haydi kaçtım aynı anda başlayalımKolaysa basina gelsin.
Kalkicam kalkamiyorum. Alttaki sandalyeyi cekin.
Sen onden git sena.Kolay kolay ben de ne tesadüf bulaşıkları yıkamaya gidiyorum haydi kaçtım aynı anda başlayalım
Kiz bulasik yikamaya gidicem derken yarismaci mi getirdin. Allah senin iyiligini versin.Canım yarıştığım topik burası.Kendi aramızda yarışma düzenliyoruz başkanımız tablo halinde haftalık kaç kg eksi gördüğümüzü, kupalarımızı vs. hesaplıyor. Günlük menü bildirimi yapıyoruz. Diyeti evde yapabildiğin sporla destekleyince harika oluyor. Gerçekten kararlıyım dersen seni de aramızda görmek isterim yarışma 10 gün sonra bitiyor duruma göre kalan arkadaşlarla devam ettirelim diyoruz. S salinger29
Ehehee valla gidicem de gidemedim yolda arkadaşa takıldım.Kiz bulasik yikamaya gidicem derken yarismaci mi getirdin. Allah senin iyiligini versin.