- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
WAuuww harıka vermişsin tebrik ederim
Evet ya yakında ekmeğin şeklini falan hatırlamazsam bana tanıtın dicem yaNeden olmasın Ebrar. Hepimiz çok uğraşıyoruz. Bi mocha bi sıkma mi aşağı çekecek bizi. Hiç de degil:)
Takim olarak cok iyi gidiyoruz. Hic moralini bozma. Haftaya 68 lerde hedef koy kendine. Corap sokugu gibi gelecek merak etme. Hem daha 10 gun var tarti gunune, yani 7 gun degil.Evet ya yakında ekmeğin şeklini falan hatırlamazsam bana tanıtın dicem yaşikayetçimiyim asla hayır
Evet bu hafta herkes çok güzel vermeye başlamıştı yarışma bitecek olmadı amaTakim olarak cok iyi gidiyoruz. Hic moralini bozma. Haftaya 68 lerde hedef koy kendine. Corap sokugu gibi gelecek merak etme. Hem daha 10 gun var tarti gunune, yani 7 gun degil.
Sonuclar sasirtici.Evet bu hafta herkes çok güzel vermeye başlamıştı yarışma bitecek olmadı ama
Tamamdır kaptanHedef 68 olsun bu hafta
Bende bayrama 65 olurum bu gidişle inşallah
Wuhuuuuu maşallah tebrik ediyorum canlarım. Hayrınıza bana da tahmin edin ben edince tutmuyorHedef kupalari
kokulusabun
@Papatya gelini
01ebruli e gidiyor.
Tebrikler arkadaslar.
Eki Görüntüle 2171374
Yuzde super degil mi.Eline sağlık başkan. Müthiş yüzdemiz olmuş
61.4 den dusuk soylemen gerekiyor tulip :)
Bir de menunu unutma her gun yazman gerekiyor. Gerekirse iki kere yaz ama yaz.Nöbete gitme zamani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?