Ozaman 61.361.4 den dusuk soylemen gerekiyor tulip :)
Bu akşam yazarım arada oturacam nasılsaBir de menunu unutma her gun yazman gerekiyor. Gerekirse iki kere yaz ama yaz.
Daha 10 gun var ve 100 gram mi verecegim diyorsun. Eyvallah .Ozaman 61.3
Napim takildim burada:)Realistim bu konuda:)Düşersem supriz olur sevinirimDaha 10 gun var ve 100 gram mi verecegim diyorsun. Eyvallah .
Sen bilirsin yarina kadar dusunme payi var.Napim takildim burada:)Realistim bu konuda:)Düşersem supriz olur sevinirim
Tamam.bitaz daha sıkılayayim bakalim.Su korseyi de evde takacam etki etsin tok kalmayaSen bilirsin yarina kadar dusunme payi var.
Korsen geldi mi nasil?Tamam.bitaz daha sıkılayayim bakalim.Su korseyi de evde takacam etki etsin tok kalmaya
Çok sevindim 3 olmuşum22 Temmuz son siralama ve kupa sayilari
1kokulusabun -------------> 9 = birincilik + tam menu bildirimi + mesaj + hedef kupasi
1 @Papatya gelini ---------> 9= ikincilik + tam menu bildirimi + mesaj + yuzde tahmini +hedef kupasi
101ebruli --------------> 8 =ucunculuk + tam menu bildirimi + hedef kupasi
4 A AklinYolu1 -----------> 7= tam menu bildirimi + mesaj
5Sarellam -------> 5
6 @fatma7454 --------------> 2= tam menu bildirimi
6tulipa -----------> 1
6Sena616 ------------ > 1
Kupa almak icin ne yapacaksiniz.
Tebrikler arkadaslar.
- Ilk uce gireceksiniz.
- 7 gun menu bildirimi yapacaksiniz. +1 kupa
- Haftalik mesaj sayiniza bakilacak. Ilk uce giren tek kupa aliyor . +1 kupa
- Ben KAC olurum da kilonuzu tutturacaksiniz. +1 kupa
- ALL_STAR takim ortalamasini tahmininde bulunacaksiniz. +1 kupa
- Kilo aldiginiz takdirde kupa alma hakkiniz kalmiyor . Ona gore 100 gram bile degerli.
1 yerine 3 olmasi gerekiyor. Ilk sayfada duzelttim. O kadar yakindiniz ki.Çok sevindim 3 olmuşum
Kaptırdım 1. desene1 yerine 3 olmasi gerekiyor. Ilk sayfada duzelttim. O kadar yakindiniz ki.
Henuz biten bir sey yok ki ebrar her sey bu hafta belli olacak.Kaptırdım 1. desene
Elimden geleni ardına koymayacağım bu hafta birincilik benimBu hafta sinirlari zorlayalim derim kizlar.
Sonuclar birbirine cok yakin cunku. Her an her sey degisebilir.
Iste yarismaci ruhuu buna denir.Elimden geleni ardına koymayacağım bu hafta birincilik benim
finali güzel yapalım diyorsun yaniHenuz biten bir sey yok ki ebrar her sey bu hafta belli olacak.
Sezon finali.finali güzel yapalım diyorsun yani
Çok ps gaza geldim haIste yarismaci ruhuu buna denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?