- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Hic kilo vermemiş gibi konuşuyorsun. 800 gram vermişsin. Gayet iyi.Benim tartı fotosunu göndereyimde hedef tutmadı ama napalım haftaya yemicektim o börek sıkmayı yaaaEki Görüntüle 2171348
69 ları görmeyi çok istiyordum onun için çok moralim bozulduHic kilo vermemiş gibi konuşuyorsun. 800 gram vermişsin. Gayet iyi.
Bozma moralini haftaya 68 i görürsün belki.69 ları görmeyi çok istiyordum onun için çok moralim bozuldu
Neden olmasın Ebrar. Hepimiz çok uğraşıyoruz. Bi mocha bi sıkma mi aşağı çekecek bizi. Hiç de degil:)Ağzından bal damlıuııı canım inşallah
59 u görürdüm aslında ama biraz esnek davrandım düğüne kadar amacım 60ı korumak :)59 a cok yaklasmissin.
Sonunda 64 ler gorulmus. O keki yemeseydin bir 300 gram eksi cikardin.
Sen de fena degilsin fit kelebek. Ozellikle hastane kosusturmalarinda diyet yapman mumkun degil.
Sağol canım 500gr şahane benim için 1yıl 65fe sürününce şimdi acaip moral oluyor rakamlar.sende güzel vermişsin koşturmaca içinde kuzum
Sen bir iki gün içinde 69u görürsün gözünü 68lere dik bence :)))Benim tartı fotosunu göndereyimde hedef tutmadı ama napalım haftaya yemicektim o börek sıkmayı yaaaEki Görüntüle 2171348
Super . 1.6 gitmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?