Hepimizde bir tartı korkusu var yarın nolcak diye fazla çıkma korkusu var bende de dün çok kötü bi gün geçirdim diyete uyandım yaaaAz önce spordan geldim ,dinleneyim dedim .Salatalık yiyorum bugün gözüm saldırmıyor bir şeylere maşallah bana. Galiba tartı korkusu sardı bedemimi, beynimi
Saol canım çok şükür kurtulduk. Bizimki tam afacan burnuna boncuk sokmuşluğu var acilde çıkarmışlardı. Bu pil olunca korktukMuttapa7555 şükür canım kurtulmuş oğluşun,grupça çok sevindik. Ablamın kızı da şimdi 7 yaşında, 2 sene falan önce leblebi yerken leblebiyi burnuna kaçırmış hemen acile gitmişlerdi çıktı onun da.
Temizliğe başlayamadım bir türlü sena,Dedektiflerinkokulusabun kesin temizlik yapıyor, başkan film izliyordur.
Böl su iç 5den sonra yemek yeme sıkıntı olmaz canım. Yemek de hafif olsunHepimizde bir tartı korkusu var yarın nolcak diye fazla çıkma korkusu var bende de dün çok kötü bi gün geçirdim diyete uyandım yaaa
Ablam lar şimdi kayınvalidesinde yarın çıkacaklar zaten haftasonu için geldilerSeninde misafirlerin var, oluyor öyle, bozma moralini. Haftaya telafi edersin.
Ayrıca almaktan iyidir yavaş yavaş gitsin degil mi. Üstüne fazla almayalım da acelemiz yok.
Beni ağustosun 15 i ile 30 u arası zorlayacak biraz, dikkat etmeye çalışırım mutlaka, korumaya da geçebilirim. Eylülde sıkı bir dönüşle devam ederim insaallah..
Haklısın canım çok zararlı nihayetinde de çabuk çıkardı yinede çocuk bu herşey olabilir sıkma canını geçti şükürSaol canım çok şükür kurtulduk. Bizimki tam afacan burnuna boncuk sokmuşluğu var acilde çıkarmışlardı. Bu pil olunca korktuk
Ablam lar şimdi kayınvalidesinde yarın çıkacaklar zaten haftasonu için geldiler
Ama 1 gün bile olsa diyet altüst oluyor
Epeydir ekmek yemiyordum dün ekmeği bırak börek sıkma yedim yaaaa
Salata yemeyi düşünüyorum ama senin menüyü görünce kabak ta var evdeBöl su iç 5den sonra yemek yeme sıkıntı olmaz canım. Yemek de hafif olsun
Teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız bana çok iyi geldi burası ama çabuk bitecek kismet artıkOlsun 1 günden birşeycik olmaz.
Tartıda göreceğin + moralini bozmasın. Çünkü onun bir kısmı hamurişi yediğin için ödem olacak canım. Oyüzden bugün Fatma'nın da dediği gibi bol su iç. Yemeği de hafif geçiştirdin mi tamamdır..
BırdayımNerdesiniz fit kelebekleeeeer
Ben de şimdi yedim canım afiyet olsun sofrayı topluyorum üstüne su içtim ohh karnım kocaman oldu. Günü kapattık artık sıvı tüketicez.Akşam yemeğimi yiyorum
Bende geldim burdayımBırdayım
Canım kabak ile biber közlendi mi yoksa normal yemeği mi. Bu arada menünü çok beğendim hiç ekmek yokBugünkü menum
Sabah
sade kahve
Salata
50 gr lor
Ara yeşil çay
Akşam
1 kabak 2 biber pişirdim
3 kaşık yoğurtMuttapa7555
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?