ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Az önce spordan geldim ,dinleneyim dedim .Salatalık yiyorum bugün gözüm saldırmıyor bir şeylere maşallah bana. Galiba tartı korkusu sardı bedemimi, beynimi
Hepimizde bir tartı korkusu var yarın nolcak diye fazla çıkma korkusu var bende de dün çok kötü bi gün geçirdim diyete uyandım yaaa

Saol canım çok şükür kurtulduk. Bizimki tam afacan burnuna boncuk sokmuşluğu var acilde çıkarmışlardı. Bu pil olunca korktuk

Ablam lar şimdi kayınvalidesinde yarın çıkacaklar zaten haftasonu için geldiler
Ama 1 gün bile olsa diyet altüst oluyor
Epeydir ekmek yemiyordum dün ekmeği bırak börek sıkma yedim yaaaa

Ablam lar şimdi kayınvalidesinde yarın çıkacaklar zaten haftasonu için geldiler
Ama 1 gün bile olsa diyet altüst oluyor
Epeydir ekmek yemiyordum dün ekmeği bırak börek sıkma yedim yaaaa

Olsun 1 günden birşeycik olmaz.
Tartıda göreceğin + moralini bozmasın. Çünkü onun bir kısmı hamurişi yediğin için ödem olacak canım. Oyüzden bugün Fatma'nın da dediği gibi bol su iç. Yemeği de hafif geçiştirdin mi tamamdır..

Teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız bana çok iyi geldi burası ama çabuk bitecek kismet artık Muttapa7555 kokulusabun

Evet malesef çabuk biticek ben burası sayesinde düzenli diyet yapıyorum dikkat edip kontrollü gidiyorum bitince kg alırım kaçırırım diye korkmuyo değilim belki bi takıma dahil olurum başka bi takım kurulmazsa A AklinYolu1 bu konu hakkında düşüncen değiştimi varmı bi B planın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…