Akşam yemeğimi yiyorum
Afiyet olsun kızlar bende az evvel yedim daha fazla bişeyler yemeden yazayımBen de şimdi yedim canım afiyet olsun sofrayı topluyorum üstüne su içtim ohh karnım kocaman oldu. Günü kapattık artık sıvı tüketicez.
Kabakla biberi yağsız tavada soteleyerek pişirdimCanım kabak ile biber közlendi mi yoksa normal yemeği mi. Bu arada menünü çok beğendim hiç ekmek yok
Iyi yaptın canım şimdi uyuyana kadar sıvı alma zamanıııAfiyet olsun kızlar bende az evvel yedim daha fazla bişeyler yemeden yazayımdedim
Iyi yaptın canım şimdi uyuyana kadar sıvı alma zamanııı
Bu yüzden burdayiz canımTeşekkür ederim kızlar iyiki varsınız bana çok iyi geldi burası ama çabuk bitecek kismet artık @fatma7454kokulusabun
Bakalim bu kadar cekiyoruz degsin bari.Bende son çorbamı içip günü kapatiyorum. Artık suyla devam ederim geceye. Yarın neler olacak bekleyip görücez :))
Umarım hep birlikte bol eksili bir gün olur..
Bastakiler hizli gidiyor da sonra takilabiliyor ama kararli olursan gidecek sab.Fenalık geldi zaten.
80 lerden daha hızlı kurtulmuştum.
60 ları görmek istiyorum artık, takıldım mı tam takiliyorum
Tamam görüşürüz
Gelince yaptığın temizliği pardon izlediğin filmi anlatırsın bize
Benim sorun da baslayamamak. Basladigim zaman bitiriyorum.Ben yapmak zorundayim o temizliği, ama başlayasım yok bir türlü
Kirmizi hali da istirem.Başkan geldi A AklinYolu1 açılııın
Yarin dereceye gireceksin galiba.Kızım bana detoks hazırlamış maydanoz nane salatalık suyu
Ay inşallahhYarin dereceye gireceksin galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?