ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar dün giremedim nete.Nibet çıkışı akşama kadar uyudum.sonra misafir gelmisti gec gittiler. Ilac icmistim uykum geldi unuttum.
Ama sadece akşam yedim menemen bir tabak yoğurt bir kase bir dilim ekmek başka birşey yemedim.
Bu sabah da sahanda yumurta bir küçük dilim ekmek neskafe içtim çok az şekerli

Muttapa7555

Slm kızlar çok şükür pilimiz çıktı :)) haberi geldi size teşekkür ediyorum lucy e...

Sizde benim kadar endişelendiniz sağolun. Kontrolümüz var bugün ama eşimin arkadaşını acil ameliyata almışlar. P yüzden doktora gitmek için onu bekliyorum.

Canım kurtulmuşsunuz şükür. Aman dikkat kuzucuklara, Rabbim birdaha yaşatmasın..

Canım kurtulmuşsunuz şükür. Aman dikkat kuzucuklara, Rabbim birdaha yaşatmasın..
Amin canım.... Kız bıgün önce de evdeki oyuncakları elden geçirdim küçük parçaları attım yutar diye nerden bulmuş nasıl almış bilmem. Benim evimde biblo süs eşyası yoktur hiç kaza olmasın diye orta sehpa bile kullanmıyorum. Ama işte olacak bi kere

Olacak olduktan sonra önüne geçilmiyor canım..
Benim ikizlerden biri 2 yaşındayken burnuna bezelye tanesi sokmuştu. Gece vakti eşim de yoktu evde, hapşurtup uğraşa uğraşa çıkarmıştım. Çocuk işte illa bi haylazlık yapacak :))

Gözün aydın fatmacım Allah bidaha böyle şey yaşanmasın stresi çok kötü etkiliyor

Afiyet olsun canım nasıl detoksun etkisini gördünmü

Sağol canım.
Güzel gidiyor şimdilik.
Mutfaktan gelen kek kokusunun beynimde bıraktığı hissi saymazsak
Etkisini gördüm, yarın daha iyi olacak inşaallah..

Misafir ler gelince bütün günü etkiliyor çocularda olunca benim
Afiyet olsun canım

Kızlar erken mi bilmiyorum ama kışlık domates almış eşim sosluk için 10 kilo kadar onunla uğraştım şükür yeni bitirdim
15 kavanoz oldu yeter mi acaba
Eşime kalsan sana yine alim yapalım canım diyor
Cano çok tüketiyor musunuz yani bitiyor mu annem yapmıştı biz 20 kavanozu bitirememiştik fazla geldi keşke yapmasaydık dedik

Çok sevindim canım senin adına ben bu haftadan ümitli değilim sabah tartı gösterecek kendini
Seninde misafirlerin var, oluyor öyle, bozma moralini. Haftaya telafi edersin.
Ayrıca almaktan iyidir yavaş yavaş gitsin degil mi. Üstüne fazla almayalım da acelemiz yok.
Beni ağustosun 15 i ile 30 u arası zorlayacak biraz, dikkat etmeye çalışırım mutlaka, korumaya da geçebilirim. Eylülde sıkı bir dönüşle devam ederim insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…