- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Yaparsın kaptan çok takma kafana biz pilâvı atlatmış insanız:))
Cidden oyle o nasil bi haftaydi oyle.
Pilavi yetmiyor , bir de gidiyorum pirinccc suyuu aliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparsın kaptan çok takma kafana biz pilâvı atlatmış insanız:))
Sende mi brutus.@fatma7454 canım menümde değişiklik var
Akşam üstü gelen tel. ile kv.lere yemeğe geldik.
Akşam yemeği;
Kabak gülü yemeği
Fırında patatesli köfte (2-3 tane patates ve köfte aldım)
Salata
Yoğurt
Gunaydin kizlar,
Fatmanin oglu maalesef pil yutmus onunla ilgileniyor. O yuzden bir kac gun gelemeyecek. Iletmemi istedi . Siz menulerinizi yazmaya devam edin, ben bakiyorum.
Amaniin geçmiş olsun @fatma7454. Tüh ya üzüldüm .Korkmayın kuzum endoskopi ile yerini tespit edip küçük bir işlemle hallolur sorununuz inşallah.
Ayyy geçmiş olsunGunaydin kizlar,
Fatmanin oglu maalesef pil yutmus onunla ilgileniyor. O yuzden bir kac gun gelemeyecek. Iletmemi istedi . Siz menulerinizi yazmaya devam edin, ben bakiyorum.
Gunaydin kizlar,
kokulusabun ALL_STAR TAKIMINA KATILIM OZEL DAVETLEDIR VE KAMUYA KAPANMISTIR... bunu ekledim ilk sayfaya, iyi yapmis miyim.
Bundan sonra boyleee.Ooo topiğimize fark katmışsın
Güzeeel
Ayyy geçmiş olsun
Amaniin geçmiş olsun @fatma7454. Tüh ya üzüldüm .Korkmayın kuzum endoskopi ile yerini tespit edip küçük bir işlemle hallolur sorununuz inşallah.
Gecmis olsun dileklerinizi ilettim kendisine.@fatma7454 canım çok geçmiş olsun.
İnşaallah sorunsuz atlatırsınız, Rabbim şifa versin kuzuya
Bu arada dün duydum tüm sülale dedikodumu yapiyormuş, zayıflamak için nereye gidiyosun falan diyolar.Bundan sonra boyleee.
Farkimiz kilo verdirmemizde gizlidir.