- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Canım elbiseyi aldım ben de giy giyme kavgasındayız elalem ne derAnladım yok herkes neyi ne zaman giyeceğini elbet bilir zaten. Eşin müsade etmiyormuş sen o ilk fotodakini düşün derim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım elbiseyi aldım ben de giy giyme kavgasındayız elalem ne derAnladım yok herkes neyi ne zaman giyeceğini elbet bilir zaten. Eşin müsade etmiyormuş sen o ilk fotodakini düşün derim canım.
Haklısın aslında.. Yine de kıyamadım.Trden gitmek de iyi olacaktı belki diyorum .Şimdiki de beni büyük ihtimal çalıştığım için istedi.Ama onun hiç tamahi yoktu benim parama.Bilmiyorum ya hayırlısı.Kızlar ben gidenin iyi olacağına inanmayanlardanım. Yani hayır vardır bu işte derim.
7 de neyse 70de odur diye boşuna demiyorlar huyların bastırılması yok olduğu anlamına gelmez.
Hakkınızda hayırlısı oymuş demek ki sindy ayrılmasa öküzle ömür geçirecekti. Ben böyleyim deyip devam edecekti psikopatlığa. Tulip ayrılmasa bu beni böylede kabul etti deyip devam edecekti sorumsuz davranmaya. Romantik ilgili olması bir yere kadar götürür hayatı ilişkiyi...
Sonra sorumluluk aramaya başlıyorsun...Çocuklar oluyor destek istiyorsun sırtını dayayabileceğin bir dağın olsun istiyorsun.
Aile tamam destek ama eşin desteği başka... eğer sorumsuz bi insan varsa hayatında iki kat daha yorucu oluyor herşey. Yani 2 kişilik ilişkiyi evliliği tek başına omuzluyorsun.
Adam da ben romantik ve ilgiliyim diye dolansın. Senin için sorumluluk alıyor mu ben ona bakarım gerisi hikaye... Sorumluluğu kabullenecek kadar seviyorsa zaten o adam tamamdır
tulipa @_SinsireLLa_ kendi kocamı da çekiştireyim mi bir alesi var düşman başına onun dışında azıcık kıskançlığı batıyor bana başkada şimdilik bişey yok :))
Bugun bende olusan odemi limon bile kurtarmaz.Bende kendime bi ödem çayı yapayım limonlu limonlu
Daginik topuk seviyorum ben ama cok da daginik degil.Dağınık topukla bunun arasında kaldım
Dedigimi yapin yaptigimi yapmayin.Amaniin geç kaldık akşamı hafif geçir cano ,gerçi kuzum sen bizden zayıfsın sen nasihat ediceksin bize değil mi.
Fatma gondermeeeeeee catlasin.Fatmooooş yaaa kaçırdım elbiseyi
kaç gündür bekliyorum merakla ve heyecanla
Bana özelden atarmısın
Lütfeeeen
Yorgunummm
İçeriğini onaylamasam da menü paylaşımı konusundaki hassasiyetinden dolayı seni alkışlıyorum17.07.18
Slm kızlar.
Bugun 24 saat calisiyorim.
Sabah nescafe ve minik lokumlar.
Oglen yemegi bir borek az sebze yemegi baska hatirlamiyorum.
Aksam yemeği az tavuk sote az pilav bir kase çorba az yoğurt.Simdi bir porsiyon kadayıf ve çay.Baska yemem.
Muttapa7555
Hahaha dağınık kalsın :)))Bugun bende olusan odemi limon bile kurtarmaz.
Daginik topuk seviyorum ben ama cok da daginik degil.
Dedigimi yapin yaptigimi yapmayin.
Gönderdim bileFatma gondermeeeeeee catlasin.
Kolay gelsin tulip hemsirelik zor . Calisma saatlerin daha da zor .
Lokum mu yazmis benim menumu bekleyin.İçeriğini onaylamasam da menü paylaşımı konusundaki hassasiyetinden dolayı seni alkışlıyorum
Sonuncuyu beğendim adresimi vereyim mi :)))Kizlar bunlar yaptigim cam takilardan bazilari.
Kiz bunlar ilk yaptiklarim acemiydim yani. Sana daha iyisini gonderirim. Zaten hepsini hediye vericigim.Sonuncuyu beğendim adresimi vereyim mi :)))
Ötekileri de yollada seçeyim :)Kiz bunlar ilk yaptiklarim acemiydim yani. Sana daha iyisini gonderirim. Zaten hepsini hediye vericigim.
Onlara baska seyler dusunuyorum. Oyle daha guzel duruyor.Ötekileri de yollada seçeyim :)
Hmmm senden aldığım bilgiye göre mocha olmamış çikolata mı var dedin owww . Şeker var mı yani içinde karışık işler. Latte sağlık için çok olmuş kafein olmasada etkiler gelelim hazır çorbaya ben onun tuz oanıno fazla bulurum ödem yapar feci...17 Temmuz 2018 menu guncellendi. Muttapa7555
Sabah : Mocha frappe
Makineden chai latte istedim sut geldi. @_SinsireLLa_ dan supheleniyorum.
Sut
Oglen : Patates ispanak bir dilim tart + koca bir tabak mevsim salatasi
3 adet kafeinsiz soya latte
Aksam : Bir kase hazir sebze corbasi + 3 cherry domates (hazirdan hic memnun degilim taslamayin:)
Sonra : ayran , hindiba
Hafi bakalım bekliyoruz :))Onlara baska seyler dusunuyorum. Oyle daha guzel duruyor.
Bitince gondericem resimleri.
Bugun de iciyorum limonlu suyumu, + lahana yerim. Bir de su kefiri.Hmmm senden aldığım bilgiye göre mocha olmamış çikolata mı var dedin owww . Şeker var mı yani içinde karışık işler. Latte sağlık için çok olmuş kafein olmasada etkiler gelelim hazır çorbaya ben onun tuz oanıno fazla bulurum ödem yapar feci...
Dur ceza da keseyim yarın limonlu su içiyorsun akşamdan hazırla :)
Yaparsın kaptan çok takma kafana biz pilâvı atlatmış insanız:))Bugun de iciyorum limonlu suyumu, + lahana yerim. Bir de su kefiri.