• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yeni yarışmada eğer çok hırslı olucaksak bende katılabilirim.Birde aslında yaptığımız diyet ve haftalık kilolar olsa birde menü yerine sohbet gibi anlatsak yaptığımız diyetleri bence çok daha iyi olur.Benim eşim izine geldi .O yüzden çok fazla sohbete katılamadım .Oda zaten bir hafta sonra gidiyor.
O zaman daha rahat diyet yaparsın cnm ben burdayım artık canın :)

İyi akşamlar arkadaşlar bende bu gün yoğundum
Yeni yıl için koşuşturmadaydım hazırlık biraz yaptım :)
İyiki bu hafta menü paylaşımı Yok :)
Yeni yarışma iyiki yeni yıldan sonra :halay:
Yeni yılda hedefi tutturacağım işallah cok hırslıyım

Ben menü bildirimi olmasa katılırdım yarışmaya.Menu bildirimi beni çok geriyor.Sakin yanlıs anlamayın .
canım menü zorunlu değil sadece menü yazınca insan kendini kısıtlıyor bunun faydasını ben çok gördüm ama karar senin yarışmaya katılmak istersen 9 ocakta tartın ile bekliyoruz

canım menü zorunlu değil sadece menü yazınca insan kendini kısıtlıyor bunun faydasını ben çok gördüm ama karar senin yarışmaya katılmak istersen 9 ocakta tartın ile bekliyoruz [/QUOTE Menü bildirimi zorunlu olmazsa yarışmaya seve seve katilabilirim

IMG-20181230-WA0000.jpg

İyi akşamlar, mutlu yıllar herkese!..
Dağılmışız maalesef, topik sayfanın altlarına doğru inmiş üzüldüm :(
Bende fazlaca koyuverdim kendimi buaralar ama iyi olmadı tabii, +++ olarak geri döndü hemen, hiç fırsat kaçırmıyor..
Yarın detoksla tekrar başlıyorum kızlar.
Hadi hayırlısı bakalım, yeni yıldan umutluyum.. umarım hepimize şans getirir :))

Back
X