- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
Herkes nasıl dökülüyo patır patır A AklinYolu1 geldiğinde burası hayalet topik olucakBu hafta menü bildirimi zorunlu değil ama ben yine de yazayım dedim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes nasıl dökülüyo patır patır A AklinYolu1 geldiğinde burası hayalet topik olucakBu hafta menü bildirimi zorunlu değil ama ben yine de yazayım dedim:)
Çok geçmiş olsun sağlığın herşeyden onenmli.
Geçmiş olsun kuzum.
Geçmiş olsun canım
Slm kızlar Tugceilker geçmiş oldun canım aynısı başıma gelmişti çok sancılı inşallah bir an evvel sağlığına kavuşursun
Menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
Domates salatalık
Peynir
5 nugget
Ara
5 hurma
3 ceviz içi
Akşam 15:30
Yarım tabak karnabahar yemeği
4 nugget
Cmm cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sonunda topladım tekrardan burdayımm .. çok sıkıntılı bi süreçti hele bide anne olunca daha zor oluyor..çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine sağlık her şeyden önemli
Aynen canım anneysen hasta olma gibi bir lüksümüz YÖK toparlamana sevindim vücudunu dirençsiz bırakma tekrardan geçmiş oldunKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sonunda topladım tekrardan burdayımm .. çok sıkıntılı bi süreçti hele bide anne olunca daha zor oluyor..
Teşekkür ederim kuzum. Senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah.Selam kızlar hattım kapaliydi gelemedim malesef. İşten fesh ettim 11 yıllık defteri kapadım şükür .
Evdeyim anlayacağınız.
Daha sık geleceğim inşallah.
@IRMAKK70 kuzummm çok sevindim sağlıcakla gelsin bebisin :)
Geldim bacım geç oldu ama geldimA AklinYolu1 ah kaptan ah gelde gör şuranın halini Forever07 da telden giremiyo C cizen_bayan I IRMAKK70 Nana929 anam nerdesiniz kızçeler
Hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar. Ben korumaya geçiyorum. Bugün test yaptım pozitif çıktı:) Sabah tartı resmi çekmeyi unutmusum o heyecanla. Ama geçen hafta ile aynıydı 60.3, umarım bu kiloda kalırım bir süre.
Hakkına ne hayırsa o olsun kaptanımSelam kızlar hattım kapaliydi gelemedim malesef. İşten fesh ettim 11 yıllık defteri kapadım şükür .
Evdeyim anlayacağınız.
Daha sık geleceğim inşallah.
@IRMAKK70 kuzummm çok sevindim sağlıcakla gelsin bebisin :)
Gördüğün üzere kimse yokNerdesiniz kızlar
Gel benle sen yarış yapalım yeni yarışmada toparlanır topik cnm A AklinYolu1 gelicek yeni yıldan sonra öyle demiştiGördüğün üzere kimse yok
Böyle giderse bende zor veririm senle yarışırsam belki hırslanırımGördüğün üzere kimse yok