- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.541
annem de uzun seneler insülin direnci ile uğraştı açıkçası aynı evde yaşadığımız ve 24 saati beraber geçirdiğimiz için az çok biliyorum nasıl olduğunu. kilo verdikçe ve temiz beslendikçe insülin direnci kırıldı ve bizler gibi genç de olmamasına rağmen. yaşı 50 bu arada. ben sadece fikirlerimi söylüyorum burada amacımız bu değil mi birbirimize yol göstermek? hemen işte etiket atmayayım filan demek fevrice değil mi
Bi deney daha yaptim, gece yatmadan once ve sabah kalktigimdaki olcumlerim arasindaki boy farki tam 1 cm
Cok guzel bi konuya degindin veranocum, gecen yogadan sonra da olctum ben de uzamisimdir diye dusunuyodum esnemekten dolayi acikcasi. Ama bi fark yoktu.Gecen sene duzenli pilates yaptim, 2 ay civari.Duvarimda cocuklardaki gibi boy cizgim vardi ve 1 cm uzamistim. Gun icinde degismesi ilginc olmus ama yoga yapmanin etkisi vardir die dusunuorum
Bence kahvaltisizliktan degil de belki biraz proteini arttirabilirsin. Kas kaybetme diye soyluyorum bunu da. Insulin direnci hakkinda bi fikrim yok.@bilinmeyenkullanici Nesi sagliksiz sebze yok diye mi.
58 olana kadar boyle. Onemli olan insulin direncim su an.
Haberlerde cikti insulin direncinin belirtileri : Yemekten hemen sonra tatli istemek , surekli acikmak surekli yemek yemek, O duruma dusmek istemiyorum.
Patates den sonra iki avuc sam fistigi yedim. Ayrani sonra icebilirim.
Genelde daha cok yogurt yeyip ayran icerim . Sabah da musli... Bugun yumurtada alamadim adam gelmedigi icin cuma gunu alacagim. Organik yumurta aliyorum ben baska yiyemiyorum.Bence kahvaltisizliktan degil de belki biraz proteini arttirabilirsin. Kas kaybetme diye soyluyorum bunu da. Insulin direnci hakkinda bi fikrim yok.
uzun süre yatış pozisyonunda omur normal boyunu alıyor kalktıktan sonra bir miktar kısalma oluyorBi deney daha yaptim, gece yatmadan once ve sabah kalktigimdaki olcumlerim arasindaki boy farki tam 1 cm
Teknyöne dönmüyor bi süre sonra yönünü değiştiriyor ama biz farkına varamıyoruz hareket değişimininKizlar bu kiz hangi yone donuyor.
Teknyöne dönmüyor bi süre sonra yönünü değiştiriyor ama biz farkına varamıyoruz hareket değişiminin
Dur bi daha bakimIlk gordugunde hangi yone donuyor saat yonunde mi tersi mi.
Bir de sunlari cevapla:))İlk saat yönünde sonra ters yönde
Sırayla
B a a b a b b a
Tamam bekliyorumEmailden yazayim cevabini. Belki oteki arkadaslar da yapar.
En son sayı tut salıver gitsin mi dicen
Hiç denemedim denesem mi ki gözümü falan kapatıp açtım kalem falan eşim kafayı mı yedin diyoNefes alma ,kac dk suruyor diycem.