- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.161
Ahahhh büyük bir hata yapıp beni en başa alaydın 1. yapaydınHata yapmisim duzelttim. Ben matematikte yapmam oysa ki. Kendime kizdim. Hesaplamalar dogru da siralama yanlismis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahhh büyük bir hata yapıp beni en başa alaydın 1. yapaydınHata yapmisim duzelttim. Ben matematikte yapmam oysa ki. Kendime kizdim. Hesaplamalar dogru da siralama yanlismis.
Su su.. ille de suuuu!
Hep derim ben de gram gram zorla verirsin.. ama kolay kolay hoop bir iki günde alırsın o kilolarıBiz de yilbasi haftasinda geziye gitmistik @kremsokola taraflarina :) 60 i gormustum cunku cok yuruduk gunde 20 km civari yuruoduk. Geldigimizde iki gun yol yorgunlugu pizza fln takildim ve geri hop 65. Resmen bana 1 aydan fazla zaman kaybettirdi benimkiler inatci gitmiyor malesef bugun bile 60 i goremedim hala.
callen e nıyetlendım cnm şimdi.bu gün başlayayım. Sıkılırsam yoga ya gecerımYapmak istersen @roxen2303 youtube'da "yoga with Adriane"in videolarini yapiyodu, onlari deneyebilirsin sen de:) ekipman yok, fazla yer de gerekmiyo, oh mis:) ilk sayfalarda benim de paylastigim bi yoga videosu vardi ama o baya terletici:))
Kac kiloydum dememeli, kac kilo olacagim demeli.Hep derim ben de gram gram zorla verirsin.. ama kolay kolay hoop bir iki günde alırsın o kiloları
Ben de ne güzel 67 idim, şimdi oldummm 6999999
pek tatlısın A AklinYolu1Kac kiloydum dememeli, kac kilo olacagim demeli.
Sen de biliyorsun onun kilo olmadigini kralicem . Hadi gorelim seni.
Selam arkadaşlar kızım hastaydı doktor yatış verdi dün bronşit olmuş 1 hafta sürer dedi ama bilmiyorum çarşambaya kadar belli olur diyete de bi şekilde devam etmeye çalışıyorum kahvaltıda doğru düzgün bişey vermediler
2 küçük paket surme peynir
2 yumurta (kızım yemedi onunkini de yedim normalde 1 yani )
Chia tohumu almıştım geçen gün yanıma aldım onuda üstüne biraz serptim
5 form bisküvi ,1 bardakta meyve suyu içtim
Selam arkadaşlar kızım hastaydı doktor yatış verdi dün 1 hafta sürer dedi ama bilmiyorum çarşambaya kadar belli olur diyete de bi şekilde devam etmeye çalışıyorum kahvaltıda doğru düzgün bişey vermediler
Geçmiş olsun, kızın inşallah bir an önce iyileşirSelam arkadaşlar kızım hastaydı doktor yatış verdi dün 1 hafta sürer dedi ama bilmiyorum çarşambaya kadar belli olur diyete de bi şekilde devam etmeye çalışıyorum kahvaltıda doğru düzgün bişey vermediler
Çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda ssağlığına kavuşur inşallah. Sen diyeti boşver. Güçsüz düşüp hasta olmamaya bakSelam arkadaşlar kızım hastaydı doktor yatış verdi dün 1 hafta sürer dedi ama bilmiyorum çarşambaya kadar belli olur diyete de bi şekilde devam etmeye çalışıyorum kahvaltıda doğru düzgün bişey vermediler
Aynen öyle yapıcam :)Insallah olmaz bi daha, bugun guzel bi hasta corbasi ic sen :)
Bu telafi menüsü filan mı bir yerden mi buldun bu listeyiB bilinmeyenkullanici bugünkü yiyeceklerim
Kahvaltı:
Bir kupa nescafe
Öğle:
Bir havuç
Bir haşlanmış yumurta
25 gr peynir
Akşam:
Bir havuç
100 gr yoğurt
3200 su
1 lt bitki çayı
Bence süper fikirArkadaslar biraz kizistiralim mi ortaligi.
Soyle bir fikrim var. Her hafta birden bese kadar siralamaya girenlere kupa verelim. Birinci bes kupa besinci bir kupa alsin. Sure sonunda yani 9 mayista bu kupalarin sayisina gore ilk bes belli olsun.
Kabul edenler.
Çok mantıklıArkadaslar biraz kizistiralim mi ortaligi.
Soyle bir fikrim var. Her hafta birden bese kadar siralamaya girenlere kupa verelim. Birinci bes kupa besinci bir kupa alsin. Sure sonunda yani 9 mayista bu kupalarin sayisina gore ilk bes belli olsun.
Kabul edenler.
Bence süper fikir
Çok mantıklı