- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.201
kupa sevdasınaSagol canim isindim diyemem.
Niye ya kupasiz gondermeyiz.
Besinci haftada herkes birbirine giriyormus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kupa sevdasınaSagol canim isindim diyemem.
Niye ya kupasiz gondermeyiz.
Besinci haftada herkes birbirine giriyormus.
kupa sevdasına
Sık karidesli pilav yiyorsun, diyetle ilgisi var mı? Hiç yemedim de merak ettim :) ayrıca patates de sık yiyorsun, patates diyeti falan yapıp da çok zayıflayan var. Açıkçası bu patatesin kerametini baya merak eder oldum. Bu kadar karbonhidrat yüklü bi yiyecek zayıflatıyorsa bilmediğim bi sey var muhakkak.Ogle yemegim bir tabak karidesli pilav + 2 adet patates kizartmasi(oyle denk geldi)+ portakal suyu.
Menume sadik kalmiyorum o yuzden toplu yazmak bana gore degil.
Tavuk ve et yemiyorum ben. Tavugu yillar once , eti de son gunlerde biraktim.Sık karidesli pilav yiyorsun, diyetle ilgisi var mı? Hiç yemedim de merak ettim :) ayrıca patates de sık yiyorsun, patates diyeti falan yapıp da çok zayıflayan var. Açıkçası bu patatesin kerametini baya merak eder oldum. Bu kadar karbonhidrat yüklü bi yiyecek zayıflatıyorsa bilmediğim bi sey var muhakkak.
Sağol canım darısı başınafatmacım kupanda hayırlı olsun bakam
Sağol canım darısı başına
Evet doğru, if in mantığı ile karatayin mantığı zaman konusunda aynı sayılır. Karatay da 8/16 diyor. Ama Karatayda ne yediğinin de önemi var tabi. Ben ayda 2-3 ancak verebiliyordum. Sanırım sen böyle haftada bir verebiliyorsun. Bunu da deneyeyim biTavuk ve et yemiyorum ben. Tavugu yillar once , eti de son gunlerde biraktim.
Dolayisiyla ya sebze ya deniz urunleri olacak. Ben de karidesi tercih ediyorum.
Dun de yazmistim. Ne yediginle alakasi yok. Ne zaman yediginle alakasi var.
Evet doğru, if in mantığı ile karatayin mantığı zaman konusunda aynı sayılır. Karatay da 8/16 diyor. Ama Karatayda ne yediğinin de önemi var tabi. Ben ayda 2-3 ancak verebiliyordum. Sanırım sen böyle haftada bir verebiliyorsun. Bunu da deneyeyim bi
afıyet olsun cnm.bu kadarcık yemeyle o kadar sporyapmışsın.Kızlar bu da benim telafi menüm
60 dakika yürüyüş
35 dakika eliptik
50 mekik
1.5 lt normal 1.5 lt de ayran limonlu sirkeli su
Uyanır uyanmaz cevizli ve kayısılı su
Sabah
1 bardak tarçınlı süt
Öğle
1 kase sebze çorbası
Akşam
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
Annemde yapıyordu bir ara.yemeklerde bir degışıklık yapıyormusun bu detoxu yaparkenMaydonoz pure limon detoxuna basladik ailece.Yemekten yarim saat once.Odem atici karaciger temizleyici.15gun.6 ayda1.
afıyet olsun cnm.bu kadarcık yemeyle o kadar sporyapmışsın.
Yok aynen diyete devam.Annemde yapıyordu bir ara.yemeklerde bir degışıklık yapıyormusun bu detoxu yaparken
Eki Görüntüle 2117689 Callen yapıldı 5000 adımda attım şimdi kahvemi höpürdetiyorum
A AklinYolu1 verdiğin tarıfe göre yaptım bu defa.