- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.001
Aaaa süper olur valla...harikasın
Daha durum degenlendirmemiz var. Kimler ilk bese girmis mesela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa süper olur valla...harikasın
Hadi bakalım hayırlısıDaha durum degenlendirmemiz var. Kimler ilk bese girmis mesela.
Menü az değil mi tatlım...bir de ben 2veya2,5 litre sudan fazlasınin böbrekleri cok yorduğunu duymustum...
Arkadaşlar bende yılda bir kez tekrarlayan böbrek taşı var. Suyu mecbur bol tutuyorum. 2lt ve aşağısı az geliyor, belli ediyor kendini hemen. 8 kupa (3200) içiyorum, sıkıntı olmuyor çok şükür. Nadiren 7 kupa içtiğim de oluyor tabi.Ihtiyaci olan su 1.9 litre.
Oteki Isvec diyeti oldugu icin bi sey demiyorum.
Bugünkü menüm. Doyacagim :) yani doyuyorum, acikmiyorum. Ben Karatay ile beslenirken eylülden sonra düşük karbonhidrat diyeti ile birleştirdim, bazen ketojenik ile de. Bu yüzden midem alışkın. Şuan oglenki salatami yiyorum ve bitirmekte güçlük çekiyorum.Çok az bu menü nasıl doydun
Aaa bravo cgdmk ...ne kadar güzel bilinçli olman çünkü kendi metabolizmanı bilmen...böbrek rahatsızlığın varsa bu kadar su içmen normal gercekten...bilmiyordumAyrıca İsveç diyetini de karataya uyarlıyorum (leptini öğleden sonra çalıştırıyorum.)
Mesela kepeksiz ekmekleri ve meyveleri, salamlari yemiyorum.
Teşekkür ederimAaa bravo cgdmk ...ne kadar güzel bilinçli olman çünkü kendi metabolizmanı bilmen...böbrek rahatsızlığın varsa bu kadar su içmen normal gercekten...bilmiyordum
Benim de 2 hafta sonraki kilom 58.5 falan inşallah böyle yavaş gitsin tam gitsin kafasındayım :)O da olur.
59 u gormussun ama iki hafta sonraki kilom olur kendisi.
Beni miBen tebrik ederim seni 59a indiğin için.
Ben de en yakın zamanda görmek istiyorum 59 u
TebriklerGünaydın arkadaşlar
ay insallah gorurum O kilolariTeşekkürler kuzum ben zaten 56ydım tatile gittim de 63 oldum geldim
Teşekkür ederim canım benim darısı başına o zaman
memnun oldum cnm.izmir nasıl güzel bir şehirdirBende hiç gitmek istemiyorum valla benden biraz zor kurtulursunuz
Tanışmadığımız arkadaşlarımiz var ben gülçin 25 yaşındayım izmir de yaşıyorum 16 aylık bi kızım var emziriyorum. kasımda ki yarışmaya 65.400 le başladım arkadaşların motive si sayesinde 55.600 um su an hedefim 51 bol eksilerimiz olur inşallah
cnm belirli bir yaştan sonra kılo vermek gerçekten zorlaşıyor.mecbur daha fazla dıkkat edecegızÖlçtürdüm normal tiroid normal metabolizma yavaş erken menopoz var yaş 46 yediklerim hemen depolanıyor dikkat ediyorum bu kadar biraz bıraksam çok çok hızlı alıyorum geri
tebrikler fatmacıgımKızlar ben ayeni uyandım ya bugün.... gözüm açılmıyor. Hasta olsum yine boğazlar feci... kiloya gelince 67.1 geçen hafta
Eki Görüntüle 2117073
ne yedinBen de acayip cıslar yedim ya
Niye yazmiyorsun hep biz mi kotu gorunelim.
afıyet olsun cnm@bilinmeyenkullanici
Kahvaltı:
Bir kupa Türk kahvesi
Öğlen:
Ispanak, marul ve domates salatası (yağsız, tuzsuz)
Akşam:
2 haşlanmış yumurta
Zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
3200 su
700-800 ml bitki çayı
ne güzel düşünmüşsünEvet herkesinkini hesaplayayim yarin. Kilolar gelsin once.
kımler acaba.ben yokum nasılsa o yüzden cekırdegımı alıp izlemeye geceyimDaha durum degenlendirmemiz var. Kimler ilk bese girmis mesela.
gecmişolsun cnmArkadaşlar bende yılda bir kez tekrarlayan böbrek taşı var. Suyu mecbur bol tutuyorum. 2lt ve aşağısı az geliyor, belli ediyor kendini hemen. 8 kupa (3200) içiyorum, sıkıntı olmuyor çok şükür. Nadiren 7 kupa içtiğim de oluyor tabi.
Bugünkü menüm. Doyacagim :) yani doyuyorum, acikmiyorum. Ben Karatay ile beslenirken eylülden sonra düşük karbonhidrat diyeti ile birleştirdim, bazen ketojenik ile de. Bu yüzden midem alışkın. Şuan oglenki salatami yiyorum ve bitirmekte güçlük çekiyorum.
yaza kadar 55 ne güzel söyledin .inşallah olursunTeşekkür ederim
Bu yıl özellikle çok taktım kafaya, yaza kadar 55 e inmek hedefim. Metabolizmami bu yıl tanıdım
Teşekkür ederim canım. Aslında şişliği falan attım üstümden 64de başlayacak benim mücadeleTebrikler
ay insallah gorurum O kilolari
memnun oldum cnm.izmir nasıl güzel bir şehirdir
cnm belirli bir yaştan sonra kılo vermek gerçekten zorlaşıyor.mecbur daha fazla dıkkat edecegız
tebrikler fatmacıgım
ne yedin
afıyet olsun cnm
ne güzel düşünmüşsün
kımler acaba.ben yokum nasılsa o yüzden cekırdegımı alıp izlemeye geceyim
gecmişolsun cnm
yaza kadar 55 ne güzel söyledin .inşallah olursun
Benimkini hesaplamasan mı acabaEvet herkesinkini hesaplayayim yarin. Kilolar gelsin once.
Sen yeterince su içiyorsundur canım bence... haftaya düşer kilon ben sana söyleyeyim yaniBenimkini hesaplamasan mı acaba
Çok iyi ya, hedeflediğim kilolarEki Görüntüle 2117143 Geçmişi okuyamadım kızlar. Geçen hafta 55.8 galiba bu hafta 54.6
Yaş kaç boy kaç sen zaten bizim istediğimiz kilodasın... keşke imkan bulsan da kas yağ ölçümü yaptırabilsenEki Görüntüle 2117143 Geçmişi okuyamadım kızlar. Geçen hafta 55.8 galiba bu hafta 54.6
Haftasonu çoook yedim fatmam, üstüne de regli olunca şiştim iyice..Sen yeterince su içiyorsundur canım bence... haftaya düşer kilon ben sana söyleyeyim yani