- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.021
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canımEki Görüntüle 2117219 Yani 61.2 kg kizlar, buna da sukur 1 kilo gitmis
Saol canim ben de veren herkesi kutlarim, veremeyenler de haftaya toplu versin insallahTebrikler canım
Benimki de oyle 1 ay sonunda daha yeni 1 kilo gitti, sabret canimDirenmenin dibine vardı artık 2 Aydın tık YÖK bir 76 oluyor hop tekrar 77.5 dikkat ediyorum ama çok inatçı bir vücut yapım var
Anam tam bizlikmiş Biz incecik oluruz da çevremiz kötü anacım
Yaaa gecmis olsun neyin varKızlar ben çok rahatsızım mazur görün beni bugün
Yemek fazla yedim kaçamak yaptım küçük midem kaldıramadı bayıldım bayılcam gözümü açamıyorumYaaa gecmis olsun neyin var
Gecmis olsun canim bikac saate gecer heralde sindirdikceYemek fazla yedim kaçamak yaptım küçük midem kaldıramadı bayıldım bayılcam gözümü açamıyorum
Çok geçmiş olsunKızlar ben çok rahatsızım mazur görün beni bugün
Gecmis olsun canim bikac saate gecer heralde sindirdikce
Çok geçmiş olsun
Benim eşim karbonatlı su içiyor böyle durumlarda. Ben tadından dolayı içemiyorum ama sen belki içebilirsin rahatlattığını söylüyor hazmı sağlıyormuşTeşekkürler kızlar öğleden beri böyleyim daha da kötü oldum kusmaya çalıştım o da olmadı
Hazmetmeyim mümkünse kusayım hepsi gitsin ama denicem birazdan teşekkür ederimBenim eşim karbonatlı su içiyor böyle durumlarda. Ben tadından dolayı içemiyorum ama sen belki içebilirsin rahatlattığını söylüyor hazmı sağlıyormuş
Rica ederim canım inşallah geçer en kısa zamandaHazmetmeyim mümkünse kusayım hepsi gitsin ama denicem birazdan teşekkür ederim
Inşallah kuzum ya teşekkürlerRica ederim canım inşallah geçer en kısa zamanda