- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Direnmenin dibine vardı artık 2 Aydın tık YÖK bir 76 oluyor hop tekrar 77.5 dikkat ediyorum ama çok inatçı bir vücut yapım var
Inatci deyince insulin direnci geliyor aklima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direnmenin dibine vardı artık 2 Aydın tık YÖK bir 76 oluyor hop tekrar 77.5 dikkat ediyorum ama çok inatçı bir vücut yapım var
Ölçtürdüm normal tiroid normal metabolizma yavaş erken menopoz var yaş 46 yediklerim hemen depolanıyor dikkat ediyorum bu kadar biraz bıraksam çok çok hızlı alıyorum geriInatci deyince insulin direnci geliyor aklima.
Ölçtürdüm normal tiroid normal metabolizma yavaş erken menopoz var yaş 46 yediklerim hemen depolanıyor dikkat ediyorum bu kadar biraz bıraksam çok çok hızlı alıyorum geri
Teşekkürler
Ben de acayip cıslar yedim yaB bilinmeyenkullanici ben yine;
Gune Salepli Turk kahvesi ile basladim.
Sonra iki avuc antep fistigi yedim.
Aksama dogru ekleme yaparim.
Ben de acayip cıslar yedim ya
Menü az değil mi tatlım...bir de ben 2veya2,5 litre sudan fazlasınin böbrekleri cok yorduğunu duymustum...B bilinmeyenkullanici
Kahvaltı:
Bir kupa Türk kahvesi
Öğlen:
Ispanak, marul ve domates salatası (yağsız, tuzsuz)
Akşam:
2 haşlanmış yumurta
Zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
3200 su
700-800 ml bitki çayı
Niye yazmiyorsun hep biz mi kotu gorunelim.
Menü az değil mi tatlım...bir de ben 2veya2,5 litre sudan fazlasınin böbrekleri cok yorduğunu duymustum...
Çok az bu menü nasıl doydunB bilinmeyenkullanici
Kahvaltı:
Bir kupa Türk kahvesi
Öğlen:
Ispanak, marul ve domates salatası (yağsız, tuzsuz)
Akşam:
2 haşlanmış yumurta
Zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
3200 su
700-800 ml bitki çayı
Doğru yaaa isveç diyetiydi di mi unutmuşum..ne bilemeyim kıtlık modu yaratmaz umarım vücut...bu arada canım kiloya göre hesapladın sanırım su lt sini yanılmıyorum di miIhtiyaci olan su 1.9 litre.
Oteki Isvec diyeti oldugu icin bi sey demiyorum.
Doğru yaaa isveç diyetiydi di mi unutmuşum..ne bilemeyim kıtlık modu yaratmaz umarım vücut...bu arada canım kiloya göre hesapladın sanırım su lt sini yanılmıyorum di mi
Aaaa süper olur valla...harikasınEvet herkesinkini hesaplayayim yarin. Kilolar gelsin once.