- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kızlar yarısmaniza katılmıyorum ama ben de arada bildirim yapacağım . Daha önce bu yarışmaya katılıp kilo verdim . Korumaya geçtim. Arada katılırım size bol şanslar . Su an kilom 57.700
Pesetme canım sakın öyle olur...ben de diyetime 72-73 civarında başladım.başlarda o kadar direndi ki vücut anlatamam..hepimiz başarıcaz emin ol ve kararlı ol...Eki Görüntüle 2117014 Günaydın güncel ve gitmeyen kilom(
Günaydın arkadaşlar
Teşekkürler kuzum ben zaten 56ydım tatile gittim de 63 oldum geldimSüpersin neredeyse 2 kilobu arada 5 leri görmek nasil bir duygu
Teşekkür ederim canım benim darısı başına o zamangunaydın cnm.tebrıkler cok ıyısın
gunaydın. Tebrıkler
harıkasın cnm.neredeyse hedef kılomdasın.
Oo hedefe ulasmissin,. Hedef in neydi. Boyun kacti.
Boyum 1.60 aslında ama 53 olsam iyi olur aslında böyle sınırda olunca aklım cıkıyo yemek yerken
Sana 51 i tavsiye ediyorum o zaman cunku biraktiginda bir alma payi olmali. 2 kilo alirsan 53 olursun. Mutlu mesut yasarsiniz.
Tamamdir bu sayede daha iyi motive olurum hedefim 51 öyleyse
Beni hic uzmedin gitmeni istemem zaten.
Bildirimlerini tam zamaninda yaptin. Baslarken kac oldugunu arkadaslara yaz istersen.
Bende hiç gitmek istemiyorum valla benden biraz zor kurtulursunuz
Tanışmadığımız arkadaşlarımiz var ben gülçin 25 yaşındayım izmir de yaşıyorum 16 aylık bi kızım var kasımda ki yarışmaya 65.400 le başladım arkadaşların motive si sayesinde 55.600 um su an hedefim 51 bol eksilerimiz olur inşallah
+ Bebegini emziriyorsun.
Daha 10 hafta buradayiz. Gitme sende.
Haftalik dizi gibi degil mi.Kilo bildirimi okumayı cok seviyorum
Çok teşekkürler umarım bende inerimGunaydin.
Basladigimda 75.3 kiloydum. Simdi 63 lerde bir ara 61 e inmistim. Pes etmek yok.
@_Makaron_ tarti resmini yukluyor musun?
olmadi yaa silemedim de
Direnmenin dibine vardı artık 2 Aydın tık YÖK bir 76 oluyor hop tekrar 77.5 dikkat ediyorum ama çok inatçı bir vücut yapım varPesetme canım sakın öyle olur...ben de diyetime 72-73 civarında başladım.başlarda o kadar direndi ki vücut anlatamam..hepimiz başarıcaz emin ol ve kararlı ol...yaza incecik hayal et kendini
Aynen aynen cok heyecanlıHaftalik dizi gibi degil mi.