- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.281
Aman ben daha mi iyiyim sanki. Eskiden aralik koyardim simdi onu da yapmiyorum.Simitlerim çıktı işte iyi değilim
Yazın denizde lazım olur diye geldiler
Bi latteden birşey olmaz ben buraya menümü yazsam çeker vurursun
Ya sen patates kızartamasını 2 tane yiyen iradeli birisin bana çok yiyorum falan deme şimdiAman ben daha mi iyiyim sanki. Eskiden aralik koyardim simdi onu da yapmiyorum.
Is lattelerde bitiyor. Bugun butun gun yemesem de bittim artik.Ya sen patates kızartamasını 2 tane yiyen iradeli birisin bana çok yiyorum falan deme şimdi
Gördüm menünü hiçbir şey yok
Karidesli pilavla doyar mı bi insan
He şöyle, gelsin itiraflar.
Başka bir topikde deince bilek diye vatandaş, 170 boya 53 Kg'muş, çok canı sıkkınmış. Ona da çok pis kinlendim
O kadar farkediyor mu yaIs lattelerde bitiyor. Bugun butun gun yemesem de bittim artik.
Latte icmedigim gun 60.6 olmustum. Kahretsin.
O kadar farkediyor mu ya
Bugun aklima geldin senin is ne oldu diyecektim. Hayirli olsun zeyna. Umarim guzel ve huzurlu gecer.Selam kızlar,
dün yoğun bir gündü
peşpeşe iki iş görüşmesine girdim
nevrim döndü
ve birini hem onlar hem ben kabul ederek seçtim.
koord. yarın başla dedi, yok dedim cuma başlayın o zaman yoğunuz vs dedi.
yarın işbaşı anlayacağınız.
kendimi bir tuhaf hissediyorum.
hem işsizliğe dayanamıyorum hem yarın işe başlayacak olmam geriyor beni.
2 kez çok kısa dönemli çalışmam oldu
22 yılda sadece 3 iş değiştirmiştim.
ama 10 ay içinde 2 işten memnun olmayıp istifa edince acaba bu nasıl olacak gerginliği vs vs.
geçen yaz giyfiğim pantolonumu terziye verdim.
daraltsın diye.
Hayırlı olsun inşallah:)Selam kızlar,
dün yoğun bir gündü
nevrim döndü
ama 10 ay içinde 2 işten memnun olmayıp istifa edince acaba bu nasıl olacak gerginliği vs vs.
daraltsın diye.
Çünkü zaaflarFarkettiginin en azindan farkinda olmasaydim.Ne yazik ki su an 50 kilo olacaksin desen yine de birakmam. Durum vahim.
Patatese karsi daha fazla zaafim var aslinda onu bile birakirim latteyi birakmam ahaha. Evlenmisiz de haberim olmamis gibi.Çünkü zaaflar
Patatese karsi daha fazla zaafim var aslinda onu bile birakirim latteyi birakmam ahaha. Evlenmisiz de haberim olmamis gibi.
Aminnn canımmBugun aklima geldin senin is ne oldu diyecektim. Hayirli olsun zeyna. Umarim guzel ve huzurlu gecer.
Yagmurlu gunde , gunesli gunde....
Onca senedir bana gelen ancak latte ve turevleri.Aminnn canımm
daha iyileri sana gelsinn
çok sağol canımHayırlı olsun inşallah:)
Neden gözün tutmadı yiyip yiyip kilo almayan bi tipse bende tanımadan sinir olabilirim şu anYagmurlu gunde , gunesli gunde....
Taki kursumu da degistirdim oteki hocayi gozum tutmadi. Bu aksamki iyidir umarim.
Benim gibi öğrenmeye meraklı birisine dersi yarım saat erken bitirdi. O an notunu verdim :) gerçi zayıfta değildi orta sekerdi.Neden gözün tutmadı yiyip yiyip kilo almayan bi tipse bende tanımadan sinir olabilirim şu an
Hayırlı uğurlu huzurlu olsun inşallah senin için çok sevindim hem işe hemde daraltmak zorunda kaldığın pantolona:)Selam kızlar,
dün yoğun bir gündü
nevrim döndü
daraltsın diye.