Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Elhan Elhan @Sitare55 sibel_84 sibel_84 @arke dolar milyoneri dolar milyoneri kıymetli öğretmenlerimiz, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun iyiki varsınız, dünyalar güzeli evlatlar yetiştiriyorsunuz emekleriniz asla ödenmez, sizleri çok çok seviyorum 🥰😍

Sizin vesilenizle burada olup da öğretmen olduğunu bilmediğim arkadaşlarımın ve bütün kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum 🌸❤️🥰
Teşekkür ederim mis kokulu casminim. :KK74: :KK200:

Elhan Elhan @Sitare55 sibel_84 sibel_84 @arke dolar milyoneri dolar milyoneri
Ve diğer arkadaşlardan öğretmen olanlar
Gününüz kutlu olsun emeklerinizin kıymetinin bilindiği nice yıllariniz olsun 🌼🌼 Bu kutsal mesleği basının tacı olarak bilen nesillerle karsilasmaniz ümidiyle iyiki varsıniz 💚💚💚💚

Elhan Elhan @Sitare55 sibel_84 sibel_84 @arke dolar milyoneri dolar milyoneri kıymetli öğretmenlerimiz, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun iyiki varsınız, dünyalar güzeli evlatlar yetiştiriyorsunuz emekleriniz asla ödenmez, sizleri çok çok seviyorum 🥰😍

Sizin vesilenizle burada olup da öğretmen olduğunu bilmediğim arkadaşlarımın ve bütün kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum 🌸❤️🥰

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. :KK200::KK200::KK200:
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sizlerin aracılığıyla bende bu işi kitaplarla değil de yüreğiyle yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.

Merhabalar arkadaşlar Güzel bir gün diliyorum herkese. bDünkü menümüzde bırakayım unıtmadan🤗
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
23 Kasım Cumartesi
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)

200 gr et sote
Biraz salata
Biraz sebze sote
Bir porsiyon cıss

Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı, şişe maden suyu
Egzersiz :
22:00-23::00
60 dk evde yürüyüş =6200 adım
720 jumpıng jaks
Afiyet olsun canım o CISı merak ettim😁

Günaydınlar herkese sizlerle sohbeti öyle özledim ki anlatamam geçmiş de çok birikiyor okuyamiyorum
Çok stresli bir donemden geçiyorum o yüzden takımları etkilememek adına hazırlıkta kalayım LenaG LenaG kaptanım
Eşimin sağlık sorunları sebebiyle katılım yapamıyorum diyet de zor oluyor pazartesi hastane yatisimiz salı da ameliyata girecek şah ve kalp damarı yüzde.80 tıkalı dualarınızı esirgemeyeceginizi biliyorum 🙏🙏🙏🙏
sibel_84 sibel_84 canım benim güzel bir eksi veremedim tartıda özür diliyorum
Geçen hafta 69.0
Bu hafta 68.9
Eksi 100 grm
Eki Görüntüle 3508465
guzel haberlerini bekliyoruz canım benimm❤️
Günaydın hoşgeldin çiçeğim 🌸

Ok anlaştık :KK60:

Süper menü süper spor harikasın 💕afiyet olsun canım 😘

Ok şekerim :KK60::KK68:
sagol kaptanımm❤️❤️❤️❤️😘😘😘

Teşekkür ederim canım benim ❤️❤️❤️❤️ ben de seni , sizi çok seviyorum 🤗🤗
Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. :KK200::KK200::KK200:
Teşekkürler canım ❤️❤️❤️

Hayatımda hiç görmediğim kiloya ulaştım 🥹🥹🥹 o yuzden burada daha disipline oluyorum sizin yardımlarınızla niyet ettim 10 kilo vermeye 🙏
Eki Görüntüle 3509012
Harikasın Hoşgeldin aramıza, listelere ekliyorum düzenli menü ve spor bildirimlerini bekliyoruz 💕inşallah en yakın zamanda istediğin kiloya ve görüntüye kavuşursun ❤️

Hunharca yedim canım.
Benim hayatimdan tatlıyı tamamen çıkarmam gerek kilo koruma yapabilmem icin, ayarim yok asla. Sana yetişmeye çalışmak heycanli olacak benim için.
D vitamini ve magnezyumuna baktırdın mi? Ikisi de düşükse tatlı istegi yapiyor. Cok tatli tuketenlerde (seker magnezyumu kullandigi icin) magnezyum zaten düşüyor. Krampin, adet sancin , uykusuzlugun, kas agrin , adet oncesi gerginlik bunlardan biri varsa zaten magnezyum oneriliyor. Takviye icin tanidigin bir eczaciya danisabilirsin.

D vitamini ve magnezyumuna baktırdın mi? Ikisi de düşükse tatlı istegi yapiyor. Cok tatli tuketenlerde (seker magnezyumu kullandigi icin) magnezyum zaten düşüyor. Krampin, adet sancin , uykusuzlugun, kas agrin , adet oncesi gerginlik bunlardan biri varsa zaten magnezyum oneriliyor. Takviye icin tanidigin bir eczaciya danisabilirsin.
Mg diyetisyen kullanmamı istedi ama ihmal ettim alayım yarın iyki yazdın. D vit kullanıyorum çok düşüktü son tahlilde. Kas ağrım kalçada oluyor acaba ondan mı ki

Baktim Fitt_anne Fitt_anne ve Elhan Elhan kar kış demiyor yürüyüşe çıkıyor dedim benim başım kel mi ben de çıkarım :KK12:firtina vardi çıkamadım :confused:
Ben de giyindim balkona eliptik bisiklete ciktim😃 super gıcırtıli bisikletimin sesini kulaklik takarak engellemeye calistim. Idare ettik. 45 dk eliptik yapildi :21:

X