Popüler Konu LenaG ile MasterFit

🦜🍃☘️🌷Cumartesi Menusu🌷☘️🍃🦜
🍃10.00 1 haslanmis yumurta,1 zeytin, bolca marul, 3 dilim peynir , 2 dilim tam bugday ekmek
🍃13.00 1 muz
🍃15.00 2 yk mercimekli bulgur pilavi, 3 yk kofteli eksili corba
🍃17.00 3 dilim armut
🍃18.30 4 yk mercimekli bulgur pilavi, domates, 3 yk kofteli eksili corba

💧1.5 lt
🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️
15 dk eliptik ....105 p
20 dk leslie .... 200p
30 sn plank.... 30 p
20 adt gobek egzersiz ... 20 p
toplam... 355 puan🙋🏻‍♀️
1000051918.jpg

LenaG LenaG
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307 Boncuk2307

Elhan Elhan sibel_84 sibel_84 Sitare55 Sitare55 dolar milyoneri dolar milyoneri arke arke
Öğretmenler gününüz kutlu olsun Çiçeklerim . Rabbim sizi gibi değerli öğretmenlerimizi başımızdan eksik etmesin.İyi ki varsınız 😘😘😘💐💐💐💐
Teşekkür ederim bidenemmmm, sen de iyi ki varsın🥰🥰🥰🥰
Başta Elhan Elhan şekerparem, Sitare55 Sitare55 yıldızım canım ciğerim dolar milyoneri dolar milyoneri balımsuuu, sibel_84 sibel_84 canımın en içiii kaptanım, arke arke baltanemiz olmak üzere hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun. En kutsal mesleklerden bir tanesini yapıyorsunuz, hakkınız ödenmez. Sizlere teeek tek kocaman sarılıyorum ve gül kokulu yanaklarınızdan öpüyorum ❤️❤️❤️
Oyyy boncukkkuuuummmm teşekkür ederim kuzuuuummmmmm ben de seni öpüyorum ❤️❤️❤️
Sevgili öğretmenlerim
Elhan Elhan sibel_84 sibel_84 Sitare55 Sitare55 arke arke dolar milyoneri dolar milyoneri
Daha hatırlayamadıklarım, hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun
İyiki varsınız, iyiki burdasınız 😍😍😍
Canım ablacım çoook teşekkür ederiiiimmmm sen de iyi ki varsın sayende kaçmıyoruz🤣🤣❤️❤️
Gönle huzur veren güzellik, ömrün başarıyla sağlıkla geçsin. :dua: Senin de günün kutlu olsun. :KK74:nice yıllara ☺️
Oyyyyşşşşş senin mesleki aktarımının şahaneliğini yerim beeennnnn❤️❤️❤️ amin ecmain abaaammm🥰🥰
Elhan Elhan Sitare55 Sitare55 sibel_84 sibel_84 arke arke dolar milyoneri dolar milyoneri
Ve diğer arkadaşlardan öğretmen olanlar
Gününüz kutlu olsun emeklerinizin kıymetinin bilindiği nice yıllariniz olsun 🌼🌼 Bu kutsal mesleği basının tacı olarak bilen nesillerle karsilasmaniz ümidiyle iyiki varsıniz 💚💚💚💚
Teşekkür ederim canııımmmmmm Allah razı olsun sen de, siz de iyi ki varsınız ❤️❤️❤️❤️

Elhan Elhan Sitare55 Sitare55 sibel_84 sibel_84 arke arke dolar milyoneri dolar milyoneri kıymetli öğretmenlerimiz, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun iyiki varsınız, dünyalar güzeli evlatlar yetiştiriyorsunuz emekleriniz asla ödenmez, sizleri çok çok seviyorum 🥰😍

Sizin vesilenizle burada olup da öğretmen olduğunu bilmediğim arkadaşlarımın ve bütün kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum 🌸❤️🥰

Çiçeğim sakın üzülme 🌸 Senin zaten üzülmeni gerektiren bir kilon yok tatlım🙏Gayette fitsin kafana takma meleğim 😉😘
Sağol canım kaptanımm 😍🥰

Yok yok takmıyorum inan, anlık bi sinirlendim ama modumu düşürmesine izin vermedim 😇

Kuzum bazen kıyafetlerde bizi kilolu yada daha ince gösteriyor, muhtemelen onların görüşünü o etkiledi, sakın moralini bozma, yoluna devam et 🥰
Olabilir canım, kot pantolon biraz daha kilolu gösteriyor beni sanırım ondan 🤭

Kızlarrrrr maviler mavişler bugün menü göndermeyen canlarım yarın menüleri göndermeyi unutmayın kuşlarım 💙
Yarın itibari ile kaçamaksız sağlıklı menüler bekliyorum sizleri öpüyorum 😘😘😘

Boncuk2307 Boncuk2307
@Cakinin Gelini
Elhan Elhan
@60kiloyum
A Asya89
Jasminium84 Jasminium84
@Cicekbocekkaktus
@Beyaz leylak
@yosunlupapatya
@Ankee
@Pembepilates
@FitVenus
bluegreeneyes bluegreeneyes
@malahit
@tomrs
Tutku44 Tutku44
Dünkü menüm tam cumartesi menüsü oldu kaptanım 🥴

Ama bugün itibariyle tabii ki tam anlamıyla odaklı devam edeceğim, şu an keyif kahvemi içiyorum henüz günü açmadım 😍

Günaydın kızlar bende katılmak istiyorum😊
Günaydın hoşgeldin çiçeğim 🌸
Cumartesi rahatlığı oldu biraz kaptanım 💙 artık dikkat etmeye çalışırim 🥰
Ok anlaştık :KK60:
🦜🍃☘️🌷Cumartesi Menusu🌷☘️🍃🦜
🍃10.00 1 haslanmis yumurta,1 zeytin, bolca marul, 3 dilim peynir , 2 dilim tam bugday ekmek
🍃13.00 1 muz
🍃15.00 2 yk mercimekli bulgur pilavi, 3 yk kofteli eksili corba
🍃17.00 3 dilim armut
🍃18.30 4 yk mercimekli bulgur pilavi, domates, 3 yk kofteli eksili corba

💧1.5 lt
🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️
15 dk eliptik ....105 p
20 dk leslie .... 200p
30 sn plank.... 30 p
20 adt gobek egzersiz ... 20 p
toplam... 355 puan🙋🏻‍♀️
Eki Görüntüle 3509015

LenaG LenaG
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307 Boncuk2307
Süper menü süper spor harikasın 💕afiyet olsun canım 😘
Sağol canım kaptanımm 😍🥰

Yok yok takmıyorum inan, anlık bi sinirlendim ama modumu düşürmesine izin vermedim 😇

Olabilir canım, kot pantolon biraz daha kilolu gösteriyor beni sanırım ondan 🤭

Dünkü menüm tam cumartesi menüsü oldu kaptanım 🥴

Ama bugün itibariyle tabii ki tam anlamıyla odaklı devam edeceğim, şu an keyif kahvemi içiyorum henüz günü açmadım 😍
Ok şekerim :KK60::KK68:

Merhabalar arkadaşlar Güzel bir gün diliyorum herkese. bDünkü menümüzde bırakayım unıtmadan🤗
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
23 Kasım Cumartesi
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)

200 gr et sote
Biraz salata
Biraz sebze sote
Bir porsiyon cıss

Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı, şişe maden suyu
Egzersiz :
22:00-23::00
60 dk evde yürüyüş =6200 adım
720 jumpıng jaks