- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.441
A AklinYolu1 . 59
@_SinsireLLa_ 60,3
@tulipa 62
_Makaron_ 74
@nscckts 86
Hannaz 58
@zinnia 59.500
Gunaydin kizlar hazir etiket yapmisken yarinki tarti fotograflarini da hatirlatayim. Lutfen unutmayin. Bol eksili resimler bekliyoruz
A AklinYolu1 . 59
@_SinsireLLa_ 60,3
@tulipa 62
_Makaron_ 74
@nscckts 86
Hannaz 58
@zinnia 59.500
Gunaydin kizlar hazir etiket yapmisken yarinki tarti fotograflarini da hatirlatayim. Lutfen unutmayin. Bol eksili resimler bekliyoruz
Bak anla ben senin yazdigindan bakip etiket yaptim yeni uyandim zaten. Ben de eksik yapmisim
krizantem'i de yaz hacııı
kız niye parça parça gidiyosun balatalarım yandı
kız niye parça parça gidiyosun balatalarım yandı
O kadar sıralamışsın ki emin olamadım60 sn yavrucugum.
60 dakika plank yapan varsa el pence divan olurum laayn onunde
Hadi bakalım haftaya beni en çok meşgul eden sen olGünaydın arkadaşlar.
Muttapa7555 canım ben geçen hafta çok yoğundum vakit bulup spor yapamadım ne yalan söyleyim , ama bu hafta fazlasıyla telafi edicem İnşAllah
@zinnia dün akşama doğru içtiğim gece etkisini gösterdi hâlâ vahim bir durumdayım
Sporunu yapabilirsen bildirmeyi unutma olur muYarın spor yapacam insallah.Umarim
Hadi bakalım haftaya beni en çok meşgul eden sen ol
Kız istifaya sebebiyet verme kaparım dükkanıBen olcam bak görceksin :)
Saat başı etiket saat başı etiket
Sen bana haftalık toplu bi şekilde yaz bende sana parlak parlak yıldız güneş verim olır mu. Geçen çarşambadan başlaEki Görüntüle 2137654
Muttapa7555 canım bu dünkü yürüyüşüm. 1250 adım 1 km yapıyor. 7364 adım neredeyse 6 km yapıyor. Ordan 1 yıldız 2 güneş alayım yine please
Kız istifaya sebebiyet verme kaparım dükkanışaka şaka bol bol yap
Aşk olsun sen spor yapıp beni etiketlersin de ben göz ardı eder miyim... yemek tariflerini görmüyomGözardı edersin olur biter
Ama sakın etme ben çok hassasım duygusalım
Aşk olsun sen spor yapıp beni etiketlersin de ben göz ardı eder miyim... yemek tariflerini görmüyom
aa haftalık mı verecektik? Ben günlük vermeye çalışıyordumSen bana haftalık toplu bi şekilde yaz bende sana parlak parlak yıldız güneş verim olır mu. Geçen çarşambadan başla