- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.461
Aman Tanrim yasim cikacak ortaya.Annem öyle derdi
Baska topiklerde takilamiyorum sekerim. Kural boyle.A AklinYolu1 kız casus:) beğeniyon insan bi selam verir:)) napıyon
iyi napim debelenip duruyorum. keşke iki ileri olsa o bile bişey yani:))Aman Tanrim yasim cikacak ortaya.
Baska topiklerde takilamiyorum sekerim. Kural boyle.
Hic iste ugrasiyoruz. Sen napiyon. Ne olacak bizim bu kilo isleri. Iki ileri uc geri.
Spor yarismasina seni almadik haberin yok mu.11/ 18.04.2018 Haftası Spor günlüğüm:
11 ve 12 nisan spor yok
13.04.2018 cuma
1.5 saat yürüyüş 2 yıldız
550 mekik 27 güneş
65+65 plank 6 güneş
14.04.2018 cumartesi
45 dk yürüyüş 1 yıldız
24 ( 35kg) benc press 1 güneş
20 ( 41 kg ) pec fly 1 güneş
45 şınav 2 güneş
40 ( 45kg) pulldown 2 güneş
30 (40 kg) cable rowing 1 güneş (10 sayı arttı)
40 (12,5 kg) deadlift 2 güneş
30 (23 kg) scott curly 1 güneş (10 sayı arttı)
30 ( 23 kg) triceps machine 1 güneş ( 10 sayı arttı)
15.04.2018 pazar
1 saat yürüyüş 1 yıldız (15 dk arttı)
500 mekik 25 güneş
60 dk plank 6 güneş
16.04.2018 pazartesi
2 saat yürüyüş 2 yıldız ( 30 dk arttı)
350 mekik 17 güneş
60 dk plank 3 gunes yapiyor onu demis. Bu sayede matemataginin iyi oldugunu da ogrenmis olduk.60 sn yavrucugum.
60 dakika plank yapan varsa el pence divan olurum laayn onunde
Günaydın arkadaşlar.
Muttapa7555 canım ben geçen hafta çok yoğundum vakit bulup spor yapamadım ne yalan söyleyim , ama bu hafta fazlasıyla telafi edicem İnşAllah
@zinnia dün akşama doğru içtiğim gece etkisini gösterdi hâlâ vahim bir durumdayım
Ooo superrr olmus tablo.Eki Görüntüle 2137655
@krizantem3 @tulipa @HannazTopraKahveBob @zinnia kızlar bugün salı ve sizin tahminler hala ortada yok :)
Araya reklam aliyor dokunma.kız niye parça parça gidiyosun balatalarım yandı
dun guzel bır dus aldım
bakım yaptım
saclarıma cıldıme ayagıma
bı rahatladım ohhkahve de ıctım
bugunde guzel uyandım
iyi napim debelenip duruyorum. keşke iki ileri olsa o bile bişey yani:))
Ikmik yemiyoruz hocam , bi kotu aliskanligim latte . Neden boyle oluyor .
bana da geliyorlar bazen . dün annem durdurdu beni yoksa isyan edip nutellayı gömüyordum.Araya reklam aliyor dokunma.
10 kisi yarisiyoruz aklinizda olsun kizlar, Kendimiz eksik olunca 9 0luyor.
Ben de bugunlerde bakima sardim ama o konuda hicbi si yapmiyorum.
Diyetin en kotu noktasi, birakip gidicem noktasidir. Dun oyle oldum .
Nutella gibi kotu bi aliskanligim yok cok sukur. Eve almiyorum yoksa yoksaaaa....bana da geliyorlar bazen . dün annem durdurdu beni yoksa isyan edip nutellayı gömüyordum.
Nutella gibi kotu bi aliskanligim yok cok sukur. Eve almiyorum yoksa yoksaaaa....
Beni sinir eden normal yemek yiyemiyoruz. Iki ogune indirmisim zaten, uc ogun olsa yandim.
Cam bence. Cama şekil verme olayına hep hayran olmuşumdur.Arkadaslar cam takiya mi gideyi, gumus , bakir olana mi, yoksa genel taki mi. Merak edenler icin cam taki boyle bi si.
Kursa mi gideceksin? Cama git:)Arkadaslar cam takiya mi gideyi, gumus , bakir olana mi, yoksa genel taki mi. Merak edenler icin cam taki boyle bi si.
Cam bence. Cama şekil verme olayına hep hayran olmuşumdur.
Aldiginiz kilolar nutelladan mi . Ben dun balik ve patates kizartmasi (yagsiz) diye kilo aldim. Latteyi saymiyorum siz de saymayin.45 dakika tempolu yuruyus
Iki yumurtadan omlet
Iki dilim cavdar biraz surme peynir
Esim almis. Yemedim yemedim dun kendimi kaybettim maalesef
Ikisini de istiyorum benKursa mi gideceksin? Cama git:)
Kız sen değil misin kurabiye yutan :) ondan bahsediyorum börek çörek bahsendiyorsun ya sindy ile onu didim.Yemek tarifi derken anlamadım kız uykusuz olunca ben azcık geç anlıyorum