- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.101
Kalorinin dibine vurdum bugün 64lerde çıkarsam seni suçlarım artık300 gr aldırdım diye mi bu kin
Kendine bi pasta ısmarla diye şeapmıştım iyilikte yaramiyy
Bendensin o zaman, doymama sebebimi gorun kizlar.Ekmek arasi yaptim kücükama iste sicak yemek yemeyince doymuyorum ben
İkisini de kırma ikisini de yi yi yi
Şimdi kalkıp 80 yapıym da hesabımda sqyat kalsın lazım olur
Yarın gelemezsem merak etmeyin yatıyorumdur
Foto çek foto uzaylılar gibi desene var mı yok muYa görmek değil mesele
Görüyorum
Sonra kayboliyy
Ha ondan bağırıyorsun 2 saattirKalorinin dibine vurdum bugün 64lerde çıkarsam seni suçlarım artık
Vermek bir ömür süreeer almak 1 dakika 300 deyip geçme
Ha ondan bağırıyorsun 2 saattir
Kalori sinir yapar normal
Çekiyorum da galeride sinir bozucu bi foto olarak kalıyo sonraFoto çek foto uzaylılar gibi desene var mı yok mu
Aaa bel alti vuruyooo bi deee. Kavgada soylenmez ayoll.Ha ondan bağırıyorsun 2 saattir
Kalori sinir yapar normal
Aaa bel alti vuruyooo bi deee. Kavgada soylenmez ayoll.
Fatma sen artik sindy i listeden silersin.
Yapmıyorum o zaman suqu muqu80 zor yaparsin 25 yap 40 a tamamla . Nerden baksan 2 gunes.
Bence de yapma isin ucunda silinmek var.Yapmıyorum o zaman suqu muqu
Düşürün eksilere 5 yıl sonra öderim yavaş yavaşBence de yapma isin ucunda silinmek var.
Sindy de kim hangi topiktenAaa bel alti vuruyooo bi deee. Kavgada soylenmez ayoll.
Fatma sen artik sindy i listeden silersin.
Çok pis yere çattın bebem faizini ödeyemezsinDüşürün eksilere 5 yıl sonra öderim yavaş yavaş
Faizleriyle 10 yila cikar.Düşürün eksilere 5 yıl sonra öderim yavaş yavaş
Sindy de kim hangi topikten
Spor salonu kiralıcam merak etmeÇok pis yere çattın bebem faizini ödeyemezsin
Bence salon aç kendin bitiremezsin üyelere yaptırSpor salonu kiralıcam merak etme
Sen salonu kapattir. Kendine bi cek yat bulup yatarsin.Spor salonu kiralıcam merak etme
Sen salonu kapattir. Kendine bi cek yat bulup yatarsin.
Ahahahah nasıl da tanımışlar beni yaBence salon aç kendin bitiremezsin üyelere yaptır
Bir film vardi , suresinde bitiremedigi sinavlari arkadaslari tamamliyordu. Dusuncesene sindy nin bitiremediklerini biz tamamlamaya kalksak grupta uye kalmaz .Bence salon aç kendin bitiremezsin üyelere yaptır
Kisi tanima dersleri volumee 23492382Ahahahah nasıl da tanımışlar beni ya
Bize tuzak kuruyorsun dimi çikolata diyerek hiç canımız çekmiyor bilesinÇiholata topiğinden