- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.121
Canim tatli cekmiyor ama pizzaa istiyorum , simittt istiyorum , kasarli tostt istiyorummm ama yemem .Bize tuzak kuruyorsun dimi çikolata diyerek hiç canımız çekmiyor bilesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim tatli cekmiyor ama pizzaa istiyorum , simittt istiyorum , kasarli tostt istiyorummm ama yemem .Bize tuzak kuruyorsun dimi çikolata diyerek hiç canımız çekmiyor bilesin
Ben bugün fazlaca kaçamak yaptım 1 ay yeter banaCanim tatli cekmiyor ama pizzaa istiyorum , simittt istiyorum , kasarli tostt istiyorummm ama yemem .
Canim hic ekmek cekmezdi bu bi iki gundur kasarli ekmek filan cekiyor. Hayrolsun.Ben bugün fazlaca kaçamak yaptım 1 ay yeter bana
Sana kaşarlı simit yapayım mı tostta aklın kalmaz hemCanim tatli cekmiyor ama pizzaa istiyorum , simittt istiyorum , kasarli tostt istiyorummm ama yemem .
Ah 1 tam ekmeği kaşarlı tost yapıp yediğim günler aklıma geldi bazen insan istiyo öyle kulak asma geçerCanim hic ekmek cekmezdi bu bi iki gundur kasarli ekmek filan cekiyor. Hayrolsun.
Kulak asma kulakla yapılan birşey değil ye gitsin amaan atla deve mi sankiAh 1 tam ekmeği kaşarlı tost yapıp yediğim günler aklıma geldi bazen insan istiyo öyle kulak asma geçer
İşte ben yapabiliyorumZumba yaparken bende böyleyim hareketleri hiç yakalayamam
Kocamın lafı çikolatayı yedikten sonra bunu tartsan kaç gram ederki ye gitsinKulak asma kulakla yapılan birşey değil ye gitsin amaan atla deve mi sanki
Canıııım yapabilirlik değil faliyete geçirebilirlik önemli yaptın mı yapmadın sen önce borçlarını öde gaz lambası vercem sanaİşte ben yapabiliyorum
Oraya bi yıldız güneş neyin eklersiniz artık
İstifa etmemiş miydin sen yaCanıııım yapabilirlik değil faliyete geçirebilirlik önemli yaptın mı yapmadın sen önce borçlarını öde gaz lambası vercem sana
Doğru 80gr çikolata 800gr olarak dönüyoKocamın lafı çikolatayı yedikten sonra bunu tartsan kaç gram ederki ye gitsin
Etmiyorum kabusun olucam senin... koltuğumu vermem kimseyeİstifa etmemiş miydin sen ya
Yeni bakan gelsin
Doğru 80gr çikolata 800gr olarak dönüyo
Baya korktum gidip tatlı yicem korkudanEtmiyorum kabusun olucam senin... koltuğumu vermem kimseye
Her duygu halinde tatlı yerim diyorsun hadi bakalım geçwn hafta 1 kilo vermişsin ben yanlış görmediysem bu hafta da ver yeme tatlıyı koklaBaya korktum gidip tatlı yicem korkudan
Antidepresan gibi tatlı benim içinHer duygu halinde tatlı yerim diyorsun hadi bakalım geçwn hafta 1 kilo vermişsin ben yanlış görmediysem bu hafta da ver yeme tatlıyı kokla
Bendensin o zaman, doymama sebebimi gorun kizlar.
80 zor yaparsin 25 yap 40 a tamamla . Nerden baksan 2 gunes.
Migi ben seni tanidigimda 63 kiloydun ve diyetteydin.Antidepresan gibi tatlı benim için