- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.701
Aha ben hakikaten ben saç rengi bile ben arkadaki de benim kocaFatma bu sen misin kiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha ben hakikaten ben saç rengi bile ben arkadaki de benim kocaFatma bu sen misin kiz.
Size komik bir görüntü göstereyim. Şimdi benim en büyük kızla sonradan aileye giren en küçük oğlum kıskançlar. Beni paylaşamıyorlar. Dün gece tam yattım oğlan gelip kucağıma yattım, kız da yanımdaki komidine çıkıp boyun büktü. Üzüldüm, oğlanı indirip bu sefer kızı aldım. Arkadan da oğlan boynunu büktü. Ya beni öldürüyorlar
Aha ben hakikaten ben saç rengi bile ben arkadaki de benim koca
Aynenbu kediler ayni bebekler gibi.
Beni de bilgilendir, patent ücreti neyse verelim hacımBen tamamem uydurdugum atmasyon shock diyetimle devam ediyorum. Bakalim yarin kac cikicam. Ise yararsa kola nin sirri gibi kendime sakliycam.
Aha ben hakikaten ben saç rengi bile ben arkadaki de benim koca
Beni de bilgilendir, patent ücreti neyse verelim hacım
Benim oğlanlar gibi bunlarSize komik bir görüntü göstereyim. Şimdi benim en büyük kızla sonradan aileye giren en küçük oğlum kıskançlar. Beni paylaşamıyorlar. Dün gece tam yattım oğlan gelip kucağıma yattım, kız da yanımdaki komidine çıkıp boyun büktü. Üzüldüm, oğlanı indirip bu sefer kızı aldım. Arkadan da oğlan boynunu büktü. Ya beni öldürüyorlar
Kara borsa sıkıntılı girne hiç o işlere hayrına dağıt gitsinBiliyordum biliyordum.
Ben de diyette degilken pizza ismarlayan kisi.
Butun hayvanlar sahiplerine cok bagli. Cok sekerler.
Cik olmaz , karaborsada saticam.
Miziğine aşık
ALL - star lara bi guzellik yapabilirim.Kara borsa sıkıntılı girne hiç o işlere hayrına dağıt gitsin
Dua ederiz daha çabuk zayıfla diye
Bak heyecanla bekliyoruz kaptan ona göreALL - star lara bi guzellik yapabilirim.
Nazaraaa geliyoruzzz. Cekkk bizeee bi pizzaaa.
Ben bugun yildiz degil de , gunes e calisayim diyorum.Bak heyecanla bekliyoruz kaptan ona göre
Bugün spor yapasım yok uykum var ya napsam bilmiyom plak ve iple geçiririm belki günü
120 sn plank yaptım mı 1 yıldız oluyor zaten ha gayretBen bugun yildiz degil de , gunes e calisayim diyorum.
Ben fıstıklarımı bitirdimNazaraaa geliyoruzzz. Cekkk bizeee bi pizzaaa.
Lattem nerde lattemmm.