- 28 Aralık 2023
- 5.391
- 15.848
kırmızı takım korkmaz canım biz mavi takım mıyızValla bilimiyicigim. Napti napıyor da. Korktuğu kesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kırmızı takım korkmaz canım biz mavi takım mıyızValla bilimiyicigim. Napti napıyor da. Korktuğu kesin.
Erkekler pizza yedi, ben etsiz çiğköfte yedimakşama ne yemek var kızlar menülerinizde?
bizde etli taze fasulye, salata, yoğurt var. önceki günden çorba da var ama ben içmeyeceğim.
Bu hafta firik mirik yokHer daim senleyim canmsin
eşine oklavalarımı gönderiyorum kendi yesin benim kızçemi karıştırmasınKızlar ben yatayım en iyisi . Sarmalar tatlılar derken benim gidenler gelmeye başladı. Koca kişiside dubai çikolatası ve çiğköfte getirmiş . Adam midesiz çay demleyip yiyelim yarın başlarsın diyete diyor. Kafamı hangi duvarlara vursam.
Herbirimiz bir anlık deyilmiyiz, hepimizin de hayırlı uzun ömürleri olsun, hiçbirşeyi ertelememek lazımAğzından yel alsın, böyle konuşma
Haaaayyyyt çok güldüm...kırmızı takım korkmaz canım biz mavi takım mıyız
Ödem olmasın diye bisiler yap canimcimErkekler pizza yedi, ben etsiz çiğköfte yedim
Sen kocanı dinle. Yarın başlarsın. Ufff çiğ köfte de harika olur.
Bizde nedense saat 00:00 olmasını bekliyoruz, oysa ağzımız mı yoruluyor, önden kutla, gününde kutla, önemsediğini hissettir deyil miÖyle deme
Ben vaktinde kutlarım yine ama hediye vermeyi bekleyemem erkenden alırımmm veririm hem öyle daha çok hoşuma gidiyor
Kıaaz düzgün konuşBen geldiiiimmm şimdi bi geçmiş okuyayım ömrüm yeterse
Şimdi miden kıyılacak. Kalkıp gece gece bisiler yemek zorrunda kalacaksınYok yok dış mihrakların oyununa gelmem buz gibi soğuk su içtim yatıyorum
Ben de çok severim balığı, somonu sevemedim bir tek. Hep başkalarının pişirdiğini yedim gerçi, belki kendim yapsam lezzetli hale getirirdim. Ayıptır söylemesi elim lezzetlidir.Şifa olsun canım . Valla balığın her türlüsünü severim. Hafrada 3 gün yeriz en az. Hatta soğuk balığı kahvaltidada yerim normalde çayla. Balık tutmayıda çok severim haftanın 3 günü ailecek balıktayiz hepimizin oltası var. Şuan çinekop ve istavrit kefal tutuyoruz.Eki Görüntüle 3504841
Şimdi miden kıyılacak. Kalkıp gece gece bisiler yemek zorrunda kalacaksın
Sonuna bayılırım, zahmetsiz, doyurucu, kılçık filan yokSağol canım aslında balık hiç sevmem dr illa yemen lazım didi ton balığıyla idare ediyordum taze olsun dedi mecbur yiyorum
Cihazla anca işteHaaaayyyyt çok güldüm...
Bir an 40 yaşında olduğumu unuttum.
Pazartesi gidem de cihaza girem ben. Eksi olacak da daha çok eksi olsun bari
Yetti ablacımKıaaz düzgün konuş
Büyük oğlan da öyle diyor, yanında bol limonlu, sumaklı soğan, maydanoz salatası olursa muhteşem oluyorSomonun tadı sana yavan gelmiyor mu, Allah affetsin ben hiç sevemiyorum.
Hem 36 - 40 esprisini hem de senin kötü espri dedigin espriyi anlamadımCumartesiye göre süper su ne durumda ben susuz kalmışım da ühüüü
Ben niye anlamadım bu 40 muhabbetini
Harika mwnülerine fotolarına hastayım o sarmalar az olmuş az daha ye bissürü ye
Ben anlamıyprdu
Ekmek falan yok aaa komşuya ver kedilere ver çıldıriciimmm
Öp tabeeee
Seni arkeme aldıktan sonra rahat edeceğimi biliyordum
Kötü espri tamam tamam normalde böyle kötü espti yapmam bir saattir sibel_84 ile yazıştım ondan oldu
Ben de çok severim balığı, somonu sevemedim bir tek. Hep başkalarının pişirdiğini yedim gerçi, belki kendim yapsam lezzetli hale getirirdim. Ayıptır söylemesi elim lezzetlidir.
Şu an seni o kadar kıskandım ki (imrendim) balık tutmayı çok istiyorum ama hiç kısmet olmadı, eşim de bu isteğimi gereksiz buluyor maalesef.
Ne denirdi, rastgele mi. Balığınız bol olsun.