- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bence gayet iyi bir ödül günüMerhabalar,
B bilinmeyenkullanici
Bugün benim ödül günümdü ama yine ee glisemik indeksi düşük yiyecekler yedim.
Sabah menemen, 10 zeytin, iki çatal peynir, 10-12 tane kavrulmamış çiğ fıstık, ekmek yok.
Arada 10 kadar yine kavrulmamış çiğ fıstık.
Akşam biraz abarttim porsiyonlari ama ekmeksiz yedim yine,
2 şer tabak taze fasulye kavurması (dondurucudan)
ve yeşil mercimek yemeği,
4-5 turp,
4-5 yemek kaşığı yoğurt,
Tahinli şekersiz bir dilim bal kabağı tatlısı (güya) :)
Bu menüde yemek yok kiB bilinmeyenkullanici
Öğle
1 bardak süt yeşilçay
Akşam
1 kepçe kuru fasulye 3kaşık yoğurt salata
Su 1.5 olur
@roxen2303 bugün spor yapamadım migren sıkıntısı varda azıcık
Çok meyve olması iyi olmamış onun dışında iyiKahvalti
Maydonoz , dereotu, yarim elma, yarim greyfurt,hindistan cevizi suyu ile smoothie yaptim
2 haslanmis yumurta
Yarim avokado
6 zeytin
Az peynir
5 cilek, 5 bogurtlen
Aksam planim
1 parca steak
Kis salatasi
8 yk mas fasulyeli zeytinyagli kabak yemegi
Ananas
Toplam 1200 kalori B bilinmeyenkullanici
Spor henuz yapmadim
155 boyum. Ondan 50 olmam lazım benimBoyun kaç acaba ? M giyiyiorum demişsin de
Ha anladım canım inşallah hedefimize ulaşırız en kısa zamanda155 boyum. Ondan 50 olmam lazım benim
Aynen yakremsokola nerelerdesin? HaftaSonu ara mı verdin?
Benim de 1.56. benim de 50 olmam lazım ama biraccik zorrr155 boyum. Ondan 50 olmam lazım benim
cok sevindim donmesineGünaydın kızlar @Aklınyolu1 yarın dönüyor haber vereyim dedim ban kalkıyor
E bu süpermiş.o köpürtme şeyisini nerden bulacam onu bilemedimKızlar Aklınyolu1 bu tarifi önerdi hazır latte almaktansa bunu yapmak daha iyi bencede :) yarın gelcek inşallah
Artı çıkmazsın cnm gayet ıyı gıdıyorsunDurumun bence çok iyi canım...çarşambayı ben de iple çekiyorum çünkü bu hafta hic olmadigı kadar sıkı tutuyorum.fakat regl dönemim o kadar yakın ki + çıkmaktan da cok korkuyorum
afıyet olsunKızlar ben de menümü paylaşıp günlük raporumu verip bugünlük çekiliyorum müsadenizle...çocukların banyosu ve ütülerimiz var..
Sabah:9.30
3 ceviz 2 kayısı
1 parça peynir
1 kayısı kıvamında yumurta
1acı biber domates yeşillik
6 zeytin
Şekersiz çay
Ara:sekersiz türk kahvesi
Akşam:
Izgara tavuk (derisiz ve yagsız)
2 kaşık yogurtlu pancar sote
Avuç kadar tandır ekmeği(o kadar inceydi ki)icine accik peynir koyup yidim...
Spor:1.5 saat toplamda
Bunun yanında 350 ip atlamadün 300 dü kızlar...hergün artırıcaz demistik ya yatmadan eşimle 100 mekik cekiyoruz ve plank yapıyoruz...
Neredeyse 2 lt su icildi yatana kadar da devam
afıyet olsun cnm.cok güzel3 lt su
120 dakika yürüyüş
50 jumping jack
30 mekik
@roxen2303
Sabah 11.30
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
2 biber
1 kibrit kutusu peynir
1 çay bardağı karışık kuruyemiş
6 zeytin
Çay
Akşam 18.15
3 yk mercimekli bulgur pilavı
3 yk ıspanak
3 yk yoğurt
Alınan 744 kcal
Yakılan 400 küsür kcal
Mimikler nasıl fena oluyor canım anlamadım...Bence arti cikmassin regle ragmen guzel gidiosun cunku, bugun ben de sabah 500 iple basliorum. @roxen2303 sutyen uyarisi onemli sonra mimikler fena oluo
SÜPERSİN3 lt su
120 dakika yürüyüş
50 jumping jack
30 mekik
@roxen2303
Sabah 11.30
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
2 biber
1 kibrit kutusu peynir
1 çay bardağı karışık kuruyemiş
6 zeytin
Çay
Akşam 18.15
3 yk mercimekli bulgur pilavı
3 yk ıspanak
3 yk yoğurt
Alınan 744 kcal
Yakılan 400 küsür kcal
@kolera88Verano_porteno haftasonu iki gunun eglencesini bi gune sigdirmam lazim, zira bugun calisiyorum
Dun cumayi dengeliyim diye az yedim, ama gene sarap sagolsun kaloriler pek de az olmadi. Kizmayin, vurmayin:)
B bilinmeyenkullanici
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 50 gr civari fume et, 2 kk beyaz peynir, yarim domates
Aksam: 180 gr firinda somon, haslanmis sebze, 3 kadeh sarap, 1 bira
Toplam: 1500 kalori
Ondan sonra kremsokola niye yok diyosunuz, 4 ickiden sonra menu yazicak hal kalmadi pek
Bugun cok temiz yiyorum ama soz, aksama yoga da yapiyorum. Yeni tayt aldim onu denemem lazim hemen:))
Berin35 izmirli misin? 35 gorunce bi gulumsedim:)) Ben de izmirliyim, gerci 11 senedir baska yerlerde yasiyorum...afiyet olsun canım
Bence menü çok iyi arkadaşım sabah hazırladığın içecek de çok sağlıklı görünüyor umarım tadı iyidirKahvalti
Maydonoz , dereotu, yarim elma, yarim greyfurt,hindistan cevizi suyu ile smoothie yaptim
2 haslanmis yumurta
Yarim avokado
6 zeytin
Az peynir
5 cilek, 5 bogurtlen
Aksam planim
1 parca steak
Kis salatasi
8 yk mas fasulyeli zeytinyagli kabak yemegi
Ananas
Toplam 1200 kalori B bilinmeyenkullanici
Spor henuz yapmadim
Evet canım hem de nasıl bir İzmirliyim...hasretiyle yanip tutuşan ben de 20 yıldır dışarıdayım ve yazları hasret giderebiliyorum hemşehrimBerin35 izmirli misin? 35 gorunce bi gulumsedim:)) Ben de izmirliyim, gerci 11 senedir baska yerlerde yasiyorum...
Koca bir bardak ayran yapıp içsen mi canımCok acim( sabah kahvaltiya vaktim kalmadi, kendi yaptigim musliden yedim biraz ama hic tutmadi... kahveyle karnimi doyurmaya calisiyorum su an