- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
@Aklınyolu1 sana takılmaya gelmiştim ama yokmussun gurbet gunlerinde az takilmadin bize bende sana takılayım dediydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence arti cikmassin regle ragmen guzel gidiosun cunku, bugun ben de sabah 500 iple basliorum. roxen2303 sutyen uyarisi onemli sonra mimikler fena oluoKızlar ben de menümü paylaşıp günlük raporumu verip bugünlük çekiliyorum müsadenizle...çocukların banyosu ve ütülerimiz var..
Sabah:9.30
3 ceviz 2 kayısı
1 parça peynir
1 kayısı kıvamında yumurta
1acı biber domates yeşillik
6 zeytin
Şekersiz çay
Ara:sekersiz türk kahvesi
Akşam:
Izgara tavuk (derisiz ve yagsız)
2 kaşık yogurtlu pancar sote
Avuç kadar tandır ekmeği(o kadar inceydi ki)icine accik peynir koyup yidim...
Spor:1.5 saat toplamda
Bunun yanında 350 ip atlamadün 300 dü kızlar...hergün artırıcaz demistik yayatmadan eşimle 100 mekik cekiyoruz ve plank yapıyoruz...
Neredeyse 2 lt su icildi yatana kadar da devam
Saol canımm menümü yazıcam çok cıs yemedim yaÖdül günün güzel geçsin bakalım canım
Bole tabloya ne denir ki masallah , boyle giderse carsambaya cilgin bi sonuc gelirMerhabalar hanımlar bugün annemdeyim burada internet var hemen fırsatı değerlendireyim dedim. Dünkü menümü yazayım . @bilinmeyenkullanici
Sabah
1 yumurta, 1 dilim peynir , 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 çay kaşığı tahin bal
Ara
1 elma
Öğlen
Tavuk ızgara, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, ayran
Ara
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 elma, 1 avuç çekirdek, 1 bardak hibiskus çayı
3 litre su, 30 dk yürüyüş , 25 dk egzersiz ( köprü, mekik ,lunge Vs)
4 günün bilançosu -1600 kg nasıl hanımlar? Sizler de durum nedir? Tabi asıl sonuçlar çarşambaya
Dunku makarnanla cigkoftende gozum kalmisti ondan mi cok yiyemedin acaba :)Saol canımm menümü yazıcam çok cıs yemedim ya
Hahaha yedikten sonra bi ağırlık çökmüştü demek kiiiiiiDunku makarnanla cigkoftende gozum kalmisti ondan mi cok yiyemedin acaba :)
Benim de en sevdiğim yemek o :)Insanin en sevdigi yemek makarna olur mu ruhum fakir iste :)) Olur bi tabak ayir
Aynen sole cesit cesit bazen kiymali, bazen peynirli, bazen sadece domates soslu ama acili disarda yiosan fettucini alfredo canim benim ya hepsini ozledim.Benim de en sevdiğim yemek o :)
Bonfile mi olacağğğdı nooğlacağğdı makarna candır :)
Yarın geliyor ama çarşamba başladı diyet ve sonrasında alım yok malesef@Aklınyolu1 sana takılmaya gelmiştim ama yokmussun gurbet gunlerinde az takilmadin bize bende sana takılayım dediydim
Çok güzel ya menü. Sen Karatay mı yapıyorsun?3 lt su
120 dakika yürüyüş
50 jumping jack
30 mekik
roxen2303
Sabah 11.30
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
2 biber
1 kibrit kutusu peynir
1 çay bardağı karışık kuruyemiş
6 zeytin
Çay
Akşam 18.15
3 yk mercimekli bulgur pilavı
3 yk ıspanak
3 yk yoğurt
Alınan 744 kcal
Yakılan 400 küsür kcal
Bugün geçtim karataya canım teşekkür ederim :)Çok güzel ya menü. Sen Karatay mı yapıyorsun?
Ah ben de dün çok cozuttum sorma.. silkinip kendimize gelme zamanıKızlar menülerinize bakıyorum da ben haftaSonu hafiften saldım o yüsden yazmiciim valla. Hafta içi spora da başlıyorum diyete de devam ederim inşallah çok iyi olacak. Sıkılaşmak istiyorum bir an önce. Elbiselerim pantolonlarım s bedenken, m oldu ya. Çok bozuluyorum buna ve çok kızıyorum kendime
Seninle kilolarımız aynıymış canım. İnşallah hedefimize ulaşırız.Bugün geçtim karataya canım teşekkür ederim :)
Boyun kaç acaba ? M giyiyiorum demişsin deSeninle kilolarımız aynıymış canım. İnşallah hedefimize ulaşırız.