- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.921
Sen 2. yarismada kilo verirsin bence. Vucudunun direnci var o zaman kiracaksin onu.Tam da yaşadığım durum bu hatta daha da beter ölsem daha iyi diyeceğim durumlara bile düşürüyorlar beni. Oruç çok iyi oluyor oruçluyum deyip kurtarıyorum. Şu dönemim bitsin oruca devam
İnşallah buna şükür en azından bi gelişme olacak umudum varSen 2. yarismada kilo verirsin bence. Vucudunun direnci var o zaman kiracaksin onu.
İnşallah buna şükür en azından bi gelişme olacak umudum var
Ay inşallah canım ya 5leri ucundan görsem devamını getiririm Allah ın izniyle sağol desteğin çok :)50 lere inersin bence. Aha da buraya yaziyorum .
Oh oh maşallah o pantalonu atmak zorunda kaldığın günkerde gelecekn Allah ın izniyle çok sevindim senin adınabugun kendıme yemek setı aldım tabak canak
yarında tayt alcam
4 gomlek 2 ceket 3 pantolon 1 yelek 1 bluz terzıye goturdum daraltmak ıcıngıyıyorum halıyle adam olcu alcak ıgneyle ısaretlıcek ya
gıydım cıktım adam şok
pardon kac kılo verdınız dedı
98 kıloydum 88 kıloyum sımdı dedım
adam pantolonu okadar daraltmak zorunda kaldı kı arka cepler yan yana
ev ıcıne ıdareten gıycem artık dısarda gıyılmez o pantolon bakan bıdaha bakar popom yokmus gıbı cepler yan yana
Vay vay vay vayHer gun bir yas pasta(8 kisilik) yedigim icin kacinilmaz son.
bugun kendıme yemek setı aldım tabak canak
yarında tayt alcam
4 gomlek 2 ceket 3 pantolon 1 yelek 1 bluz terzıye goturdum daraltmak ıcıngıyıyorum halıyle adam olcu alcak ıgneyle ısaretlıcek ya
gıydım cıktım adam şok
ev ıcıne ıdareten gıycem artık dısarda gıyılmez o pantolon bakan bıdaha bakar popom yokmus gıbı cepler yan yana
Ay inşallah canım ya 5leri ucundan görsem devamını getiririm Allah ın izniyle sağol desteğin çok :)
Kumastan caliyorsun nisa dikkat et.bugun kendıme yemek setı aldım tabak canak
yarında tayt alcam
gıydım cıktım adam şok
Vay vay vay vayher gün 8 kişilik yaş pasta haaa kız insan bana da seslenirdi Hannaz gel bu çok paylaşalım derdi
Günaydın hem eğlenir hemde zayıflarız Allahın izniyleIyi pazarlar kizlar,
Bugun erkenciyim. Gune yine lattemle basliyorum. Kilo vermeniz cok guzel cunku bu bir geyik grubu degil. Grubu amacina ulastirdiginiz icin tesekkurler.
Yeri gelince geyigin alasini da yapariz sorun degil.
Senin az kaldı sık dişini ben ramazana kadar 60 olmayı hedefliyorum. Ramazanda da dikkat edip 5li rakamı görmek istiyorum inşallahAh ahh iste ben de ucundan gorsem birakmiycamSarellam gibi
Kumastan caliyorsun nisa dikkat et.
Seviyorum ben yas pastayi , onda sinir koyamiyorum. En iyisi hic baslamamak.
Latte ve yas pasta paylasilmaz. {Aklinyolu1 }
Pazar pazar herkes gezmelerde sanırım biri bana yardıma gelsin hiiiiç ev işi yapasım yok ama yapmam lazım oy oy tembelim ben anacım ya
Valla sen çalışıyorsun yetişemiyorsun ben evdeyim o da yetişmiyor bazen diyorlar bana sizin rahat yerinde evde oturuyorsun diye... bende diyorum ki gel bi hafta benim sıpalarla sen evde otur diye bitmiyor bitmeyecek evlendirsem bu kezde torun olur allahın izni ile o mahveder ömür biter koşturmaca telaş bitmez.Ben dün yaptım. Kardeşim ameliyatlı ona baktım, bir yandan evi temizledim. Bal dök yala oldu ama belim ağrıyor hala. Şimdi de şirketteyim, işleri bitirmem lazım yarın sağlık için Ankara'ya gideceğim raporlu olacağım. Bu dünyanın koşturmacası bitmez.
Artı olmasında az olsun eksi olsun bizim olsun bendede 100 200 bişey olur eksi en kötü ihtimal sabit kalırımIki gun kendime gore aşırı yedim evden cıkarken kilom ayniydi. Bu hafta 59 yalan oldu. Artik uc bes ne giderse kabulum:)