- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.901
Sade soda sade kahve onları da yazayım mı onları es geçiyorum
Su haric her seyi yazman gerekiyor feyt:), saatleriyle birlikte. Suyu da toplu yaziyorsun zaten.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sade soda sade kahve onları da yazayım mı onları es geçiyorum
He tamam ekleme yaparım saati belli zatenSu haric her seyi yazman gerekiyor feyt:), saatleriyle birlikte. Suyu da toplu yaziyorsun zaten.
Niye her gun ayni saatte mi iciyorsun.He tamam ekleme yaparım saati belli zaten
Çok sağolasın onca işinin arasında uğraşıyorsun bizimleSu haric her seyi yazman gerekiyor feyt:), saatleriyle birlikte. Suyu da toplu yaziyorsun zaten.
Çok sağolasın onca işinin arasında uğraşıyorsun bizimle
He hakikaten aynı saatte eşimin işe gidişine göre ayarlıNiye her gun ayni saatte mi iciyorsun.
Doğru diyorsun valla bence bi ahenk yakaladık inşallah devamda ettiririzOnemli olan kilo vermeniz... Yarisma sonunda bu beni cok mutlu eder . Beni mutlu etmeyen seyleri de biliyorsun. Grup disi takilmak, her listeye adini yazdirmak, yoksa insanlik hali kilo da alinir , alindigi gibi verilir de. Deneyerek , analiz ederek , arastirarak ulasiriz mutlaka sonuca. Aradaki saygiyi kaybetmemek onemli.
Gunde tek kahve mi iciyorsun. Bana ictiklerini yaz desen kafadan yazamam o kadar cok latte var ki...He hakikaten aynı saatte eşimin işe gidişine göre ayarlı
Bu ikinci yarismamiz seninle seni hic bu kadar kararli gormemistim.Doğru diyorsun valla bence bi ahenk yakaladık inşallah devamda ettiririz
O seni etmistir.
O seni etmistir.
Senin cenenden bikmistir.Olabilitesi vaaaa mımı
Senin cenenden bikmistir.
Kimse beni goz ardi edemez, ancak ben goz ardi ederimmm.
Ben yarın serbestim zaten her istediğimi yicem içcem , senin yerine de yerim Lucy özel bi isteğin var mı
A AklinYolu1
Kac kere diycem aslanim ben.Beni etme kooç
Çevrem beni çok etkiliyor canım moralim bozuksa yemeye sarıyorum o yüzden. Şimdilerde kimseyi takmıyorum üzmüyorum kemdimi yemek de yemiyorum o yüzden. Kahve bana kalsa içerimde doktor az iç dedi yoksa 3 öğün kesmezGunde tek kahve mi iciyorsun. Bana ictiklerini yaz desen kafadan yazamam o kadar cok latte var ki...
Hatta aklima gelmisken bi daha yapayim. Hatri kalmasin.
Bu ikinci yarismamiz seninle seni hic bu kadar kararli gormemistim.
Bunu sevmedim hannaz.
Kac kere diycem aslanim ben.
Çevrem beni çok etkiliyor canım moralim bozuksa yemeye sarıyorum o yüzden. Şimdilerde kimseyi takmıyorum üzmüyorum kemdimi yemek de yemiyorum o yüzden. Kahve bana kalsa içerimde doktor az iç dedi yoksa 3 öğün kesmez
Aslanım proje nasıl gidiyor A AklinYolu1
Tam da yaşadığım durum bu hatta daha da beter ölsem daha iyi diyeceğim durumlara bile düşürüyorlar beni. Oruç çok iyi oluyor oruçluyum deyip kurtarıyorum. Şu dönemim bitsin oruca devamKilo alsan hmm kilo almissin, kilo versen cirpi gibi olmussun derler. Diyette oldugunu soylersen agzina borek tikmaya kalkarlar. Baklava yesen , iki taneye cok mu yedin sen derler.
Onlar hic memnun olmaz.
Hala arastirma asamasindayim.