- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.521
Teşekkür ederimNetten alışverüş yapmıyorum ama patırtıda güzel şeyler var incele derim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimNetten alışverüş yapmıyorum ama patırtıda güzel şeyler var incele derim:)
Sen simdi filmi birak 2 . yarismaya yeni yarismaci almiyoruz. 10 dk dusun geleceksen simdi gel.
Bu teklif 10 dk icinde kendini imha edecektir.
Kurallari biliyorsun simdi atman gerekiyor.Geliyorum ama tarti resmi simdi atamam. Yarin atsam olur mu ?
Hayir annemin hastaligindan sonra baya koptum burdan. Kitleler falan gögüsümde. Psikolojim cökmüstü birara. Onu da etiketleyelim mi ? Haftada iki kilo hedef koyuyorum o vakit. Tarti resmi de gelecek birazdanKurallari biliyorsun simdi atman gerekiyor.
Nikitadan haberin var mi. Kilo durumu nasil.
Hayir annemin hastaligindan sonra baya koptum burdan. Kitleler falan gögüsümde. Psikolojim cökmüstü birara. Onu da etiketleyelim mi ? Haftada iki kilo hedef koyuyorum o vakit. Tarti resmi de gelecek birazdan
A AklinYolu1 şimdi tam aklımdaydın sana yazıyordum senden beğeni geldi:) kalp kalbe karşı :))
Çok geçmiş olsunHayir annemin hastaligindan sonra baya koptum burdan. Kitleler falan gögüsümde. Psikolojim cökmüstü birara. Onu da etiketleyelim mi ? Haftada iki kilo hedef koyuyorum o vakit. Tarti resmi de gelecek birazdan
hele heleee :))) yemiycen. net. :))Seni takip ediyorum kizzimmmmm . Nasil haftada bir kilo verirrrsinnn.
Vayyy biz yemiycen.com dan takiliyoruz diye boyle oluyoruz demek ki.hele heleee :))) yemiycen. net. :))
hee site farklı :)) ablan yemiyor bebeğim.Vayyy biz yemiycen.com dan takiliyoruz diye boyle oluyoruz demek ki.
Tesekkür ederim ♡Çok geçmiş olsun
Toprak yuklemiyorsan dizime gececegim.Tesekkür ederim ♡
Luky geldim geldim geldim napayim. Tartiya cikinca kizimda cikiOr. Esimi bekledim
Olur isim kolaylasacak diye seviniyordum icten iceYalniz bu kiloyu yazamam toprak, seni bir bucuk kilo eksik yazacagim listeye cunku yemek yedin , su ictin filan.
Makul mudur.
Isin kolaylasmiyor zorlasiyor. 70.5 yazsam , kupalar icin ondan asagi inmelisin .Olur isim kolaylasacak diye seviniyordum icten ice
Isin kolaylasmiyor zorlasiyor. 70.5 yazsam , kupalar icin ondan asagi inmelisin .
Tamam seni ekledim listeye.Biliyorum. Fotografi yüklerken öyle düsünmüstüm demek istedim.