- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.501
Aynen oyle.Gelene merhabamız gidene de el sallarız Lucy :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle.Gelene merhabamız gidene de el sallarız Lucy :)
Yeme içme=selulit bağlantısı %80 bence. Sağlıklı beslendiğimde gidiyor benim. Kilo vermekten bahsetmiyorum, tamamen güzel beslenmek..Katılıyorum
Birde masaj ve kese yapmak ya işe yarıyor
Bende de selülit yok çatlak da yok
Birazda genetik ben genden şanslıyım o konuda annemde teyzemde halamda babanemde kuzenler de hiç yok çatlakta yok kırışıklıkla yokYeme içme=selulit bağlantısı %80 bence. Sağlıklı beslendiğimde gidiyor benim. Kilo vermekten bahsetmiyorum, tamamen güzel beslenmek..
Aynen oyle.
Senin yerine ben sinir oldum ya. Kizin bildirimini bozdum diye.Artık spam olarak geliyor en azından tel ötmüyor tamamdır bu iş. A AklinYolu1 çok sağol
Yeni yarisma düzenlenince ben de katilacam grafik acayip etkiledi beni
Bugün gel zaman kaybetme bence :)Yeni yarisma düzenlenince ben de katilacam grafik acayip etkiledi beni
Bugün gel zaman kaybetme bence :)
Kızlar güzel sade abiyeler satan site var mı bildiğiniz
Kız sindy :) bekliyorum
Azcik balık model olmasın bende o balık model balina gibi duruyor A form düz sade birşey arıyorum
Netten alışverüş yapmıyorum ama patırtıda güzel şeyler var incele derim:)Kız sindy :) bekliyorum
Azcik balık model olmasın bende o balık model balina gibi duruyor A form düz sade birşey arıyorum
Sen simdi filmi birak 2 . yarismaya yeni yarismaci almiyoruz. 10 dk dusun geleceksen simdi gel.bayiliyorum su filmlere